Hieronder vind je informatie over zaken die direct te maken hebben met de Nieuwe Boodschap of de Bondgenoten van de Mensheid.
 

Vertaling van de Engelse transcriptie in twee delen. Reed geeft vaker interviews aan lokale radiostations in Amerika of Engeland. Vaak gaat het over de buitenaardse infiltratie, de Interventie, en de Briefings van de Bondgenoten van de Mensheid.


 

Schoolsessie nov/dec/ 2018

Schoolsessie jan/feb/2019 

Het onderwerp van studie van deze twee maanden van de Free School.


Nieuwe Vertalingen 18/11/18

Nieuwe Vertalingen 3/12/18

Nieuwe Vertalingen 22/12/18

Nieuwe Vertalingen 3/2/19

Nieuwe vertalingen 11/2/19

Nieuwe Vertalingen 24/2/19

Nieuwe Vertalingen 11/3/19


Studio Vista Interview met Reed Summers deel 1

Studio Vista Interview met Reed Summers deel 2


Resultaten 2018 Free Book Project + Vertalingen

 

Jezus maakte deel uit van een Grotere Orde

 

 

 

 

 


 
Hieronder vind je informatie over zaken die indirect te maken hebben met De Nieuwe Boodschap of de Bondgenoten van de Mensheid.
 
 
Dr. Jacobs heeft 50 jaar lang onderzoek gedaan naar ontvoeringen door aliens. Hij heeft er drie boeken over geschreven, en over het laatste boek: 'Walking among us, The Alien Plan to Control Humanity' gaat dit interview.

 
Op 29-04-2013 kwamen een aantal belangrijke mensen bij elkaar om te getuigen van hun ervaringen met buitenaardse bezoekers en Ufo's. Zij maakten duidelijk dat deze zaken al meer dan 50 jaar geheim gehouden worden en eisen openheid.
 
 
 
De Amerikaanse Dr. Karla Turner was lerares Engels aan de universiteit en gerespecteerd onderzoekster van het buitenaardse ontvoerings-fenomeen. Zij en haar familie waren daar zelf ook slachtoffer van en ze had daardoor informatie uit de eerste hand. Karla Turner is op 9 januari 1996 op 48 jarige leeftijd aan een agressieve vorm van borstkanker overleden die zich openbaarde na een ontvoering.
 
 


 

 
I