Wat gebeurt er energetisch met ons lichaam en vooral met onze ZIEL na het krijgen van de COVID-vaccinatie?
 
Ervaring van een therapeute in Frankrijk die al vele jaren werkt met energy healing, met de subtiele lichamen, maar vooral met de lichtstraling en de frequentie van de trilling van het hart, de zetel van onze ziel, om zo een diep contact met het hogere zelf te bereiken:
 
"Ik had een sessie met iemand die de eerste en tweede dosis van het vaccin had gekregen. Ik had deze persoon reeds energetisch behandeld, maar ik wist niet dat zij gevaccineerd was. Toen ik met de behandeling begon, merkte ik onmiddellijk de verandering: zeer zware energie die uit haar subtiele lichamen kwam. Het engste was toen ik aan het hartchakra werkte, en ik me verbond met haar ziel, dat die los was komen te staan van het fysieke lichaam, ze had er geen contact mee en het was alsof de ziel zweefde in een staat van totale verwarring. Een beschadiging van het bewustzijn dat het contact verliest met het fysieke deel, dus met onze biologische machine, er is geen communicatie meer tussen hen.
 
Tijdens de behandeling vertelde deze ziel me dat ze het lichaam niet meer voelde en de indruk had in een diepe malaise te zweven. De energie waarmee ik werkte, de energie van hun energieveld, was erg zwaar en je kon deze stoffen voelen die erg belastend zijn voor de subtiele lichamen.
 
Ik vervolgde de behandeling door licht naar het hartchakra te sturen, de ziel van de persoon, maar het leek wel of de ziel geen licht, frequentie of energie meer kon ontvangen. Het was een zeer heftige ervaring voor mij.

Toen begreep ik dat deze stof (van het vaccin) in feite wordt gebruikt om het bewustzijn los te maken, zodat dit bewustzijn niet langer kan communiceren via dit lichaam dat het in dit leven heeft, waar geen contact meer, geen frequentie, geen licht, geen energetisch evenwicht of geest meer is. Toen moest ik huilen om die ziel, want het was iets dat me diep raakte, een zeer krachtige ervaring. Ik heb niets tegen de cliënt gezegd omdat ik niet wist hoe ik het moest zeggen en of ze het begrepen zou hebben.

Ik realiseerde me dat het niet alleen gaat om vervuiling van de subtiele lichamen of het fysieke lichaam, maar dat het iets te maken heeft met onze ziel. Het doel is om het contact met het bewustzijn te beschadigen en proberen dat contact te vernietigen. Dat is precies wat Rudolf Steiner zei. Het gaat niet alleen om het beschadigen van het immuunsysteem."


 
Update - Tweede behandeling van de persoon
 
"Er heeft zich weer een verandering en opnieuw een verslechtering voorgedaan, zowel in de ernst als in de energie die haar energieveld uitzendt, maar het belangrijkste is dat er een zeer aanzienlijke verlaging van de frequentie tot stand gekomen is.
 
Op dit moment vertoont haar fysieke lichaam geen fysieke symptomen. Wat betreft de situatie die zich manifesteert op energetisch niveau en in het bijzonder de ziel, wordt bevestigd dat de ziel uit het fysieke lichaam is verdreven; zij is weliswaar nog steeds gebonden via het zogenaamde (zilveren) koord, maar ze bevestigt dat zij niet langer in wisselwerking staat met het fysieke, emotionele en mentale lichaam, er is geen enkele vorm van communicatie meer. De ziel is niet langer in staat deze drie lichamen te beheren en haar proces van incarnatie en evolutie voort te zetten, juist omdat dit contact verbroken is."
 
Bron: FB pagina Bernhard Guenther 12-4-2021. Hij begint zo:
 
In een notendop: het gaat om de volledige overname van het fysieke voertuig [lichaam] door de occulte [buitenaardse] anti-goddelijke krachten, het voorbewerken en genetisch modificeren van menselijke lichamen [via vaccinaties, hormoontherapie, transgenderisme/genderverwarring (vooral bij kinderen), transhumanisme, genetisch gemanipuleerd voedsel, chemtrails, electromagnetische straling, etc.] voor "incarnatiemogelijkheden".
 
Kortom: diefstal en in bezit neming van het menselijk lichaam door de ZIEL/GEEST/ESSENTIE UIT DAT LICHAAM TE VERWIJDEREN. Dit is een programma van "hybridisatie" - dat de transmutatie van de mensheid in lege-schaal-voertuigen voor hyperdimensionaal in bezit neming voorbereidt.
 
Het is de ultieme Buitenaardse Invasie van binnenuit. Onthoud altijd, de oorlog is DOOR ons/jullie.