Marshall Vian Summers over de Corona-pandemie
Uitzending van 21-03-2020
Een samenvatting
 

· Dit is een pandemie + een economische crisis

· De pandemie is veroorzaakt door de natuur(een verstoring); het was verborgen maar is nu naar buiten getreden. We zullen nog meer virussen zien, ten gevolge van de opwarming van de aarde en het ontdooien van de permafrost gebieden.

· De pandemie is niet een gemanipuleerd virus met de bedoeling een deel van de mensheid uit te roeien.

· De pandemie is evenmin een instrument van de Interventie om chaos onder de mensheid te veroorzaken. De Interventie kijkt wel belangstellend toe en hoopt dat het ons destabiliseert.

· De Pandemie en de economische gevolgen zijn voorbeelden vanGrote Golven van verandering die over de wereld komen; de Nieuwe Boodschap heeft ons hier al jaren voor gewaarschuwd en ons erop voorbereid.

· Dit gaat nooit meer weg en het zal iedereen raken. Denk niet dat we het onder controle krijgen.

· Deze pandemie is geen gewone griep!

· Een pandemie komt en gaat en vertoont stadia; je moet erin meegaan en erop anticiperen.

· Hoe moet je je erop voorbereiden? Sleutelwoorden zijn: Seeing, Knowing, Taking Action. Je moet er objectief naar kijken, je moet (van binnen) weten wat je moet doen en vervolgens de juiste actie ondernemen of juist handelen.


· Zien betekent: Corona onder ogen (durven) zien, niet ervan weglopen of het bagatelliseren. Kun je ernaar kijken en zien hoe Corona zich ontvouwt en beweegt? Zonder iemand de schuld te geven of te vragen hoe het ontstaan is? Kun je leven met vragen zonder antwoorden of oplossingen te hebben? Kun je erover leren (de juiste info verzamelen)?


· Weten betekent: dat je van binnen weet wat je moet doen. Wat zegt Kennis binnenin je? Wat wéét je eigenlijk dat je moet doen? Niet: ik zóú dat eigenlijk (niet) moeten doen, want dat is je verstand. Hoe kun je dat weten? Je moet stil en rustig worden. Vraag Kennis:

o Wat moet ik nu weten?

o Wat moet ik nu doen?

o Welke voorbereidingen moet ik nu treffen?

Als je wéét wat je moet doen, moet je het ook doen! Het beste is een lijstje te maken met notities: ik weet dat ik A, B, C moet doen. Kijk elke dag naar het lijstje en voel van binnen welke ‘het meest waar’ is.

Let op de signalen van buitenaf, uit de mentale omgeving, niet op het lawaai. 89-90% van wat op je afkomt is onbelangrijk, is ‘ruis’ of lawaai. 10-20% is echt belangrijk en zijn signalen.

Kijk ook naar je ervaringen in het verleden, probeer te bedenken hoe je je toen voelde. Je verleden = je workshop, je kunt ervan leren. Kijk naar je relaties en de beslissingen die je toen hebt genomen en hoe Kennis toen tot je sprak.

 https://www.newmessage.org/nl/de-boodschap/bundel-4/de-grote-golven-van-verandering/ 

 

 


 

· Actie ondernemen/handelen betekent:

o Zorg voor voldoende voedsel, water, medicijnen en energie

o Let op je werk, geldzaken, onderdak – je kunt alles kwijt raken

o Kies de juiste relaties, zij die op de juiste manier kunnen reageren en die sterk zijn

o Bouw aan je verbinding met Kennis – je diepere identiteit, de jij die jij eigenlijk bent en na dit leven nog steeds zult zijn; Kennis is je gids die je door deze pandemie en toekomstige crises heen leidt

Als je deze vier zaken in ogenschouw neemt leidt dat tot het nemen van beslissingen: doe iets, kom (innerlijk) in beweging, stap voor stap, want de realiteit beweegt ook en blijf ondertussen luisteren naar Kennis terwijl je actie onderneemt. Het is ‘know as you go’: als ik deze stap zet weet ik dat dat een goede stap is om morgen in een betere positie te verkeren.

· Zorg dat je stabiel bent en blijft, zodat je anderen kunt helpen.

· Isolatie is een goede manier om jezelf beter te leren kennen, om innerlijk werk te doen en gecentreerd te blijven.


Passende Openbaringen die je kunt lezen:

Uit: De Grote Golven van verandering:

  • Hoofdstuk 2: De Grote Golven en Jouw Leven
  • Hoofdstuk 4: De Vrijheid om te Bewegen met Kennis
  • Hoofdstuk 5: De Diepe Evaluatie
  • Hoofdstuk 14: Zien, Weten en Handelen
  • Achtergrondinformatie: Aanbevelingen over hoe te Leven in een Wereld met Grote Golven
  • Oefeningen voor de Grote Golven van verandering.


Uit: De Nieuwe Wereld: 

  • Hoofdstuk 5 De Wedren om de Menselijke Beschaving te Redden
  • Hoofdstuk 7: Planetaire Instabiliteit Onder Ogen Zien
  • Hoofdstuk 14: Zien, Weten en Handelen
Afbeelding invoegen