William J. Baldwin
 
"The most beautiful thing we can experience is the mystery; it is the source of all true art and science.
He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe,
is as good as dead; his eyes are closed." 
 
Albert Einstein
 
In zijn boek 'CE-VI Close Encounters of the Possession Kind' beschrijft Baldwin, afgestudeerd psycholoog, buitenaardse wezens in een vorm die je je nooit eerder had kunnen voorstellen. Door middel van regressietherapie  bij duizenden clienten ontdekte hij dat er diverse redenen zijn voor het 'in bezit nemen' van de ziel van mensen.  Zo heb je buitenaardse
  • kolonisten, om de aarde over te nemen
  • wetenschappers die zich bezighouden met het kruisingsprogramma
  • data-verzamelaars d.m.v. implantaten e.d.
  • ruimteschipbreukelingen
  • pensionados
  • energie-aftappers
  • vampiers
  • buitenaardse/menselijke hybriden
  • en vele andere.
Dezen hebben controle over de menselijke geest gekregen op een heel nieuw, onbekend niveau. Zo komt een sinistere kant van het UFO-fenomeen aan het licht die absurd lijkt en tot nu toe weinig bekend is. 
 
Meestal grijpen aliens hun kans in tijden van chaos, na een aardbeving, vulkaanuitbarsting, oorlog e.d. als mensen in de war zijn. Vaak ook kiezen ze babies uit, omdat op die manier het vreemde gedrag van het kind beschouwd wordt als behorend bij dat kind. Hoe dan ook, het is een inbreuk op de menselijke vrije wil.
 
Aliens zien het als hun taak/missie de (helende) kracht van liefde te ondermijnen, en chaos en destructie in het leven van mensen te brengen. Ze hebben doorgaans weinig consideratie met hun menselijke slachtoffers of de mensheid in het algemeen.
 
Doorgaans hebben deze aliens direct contact met de aliens die hen controleren. Vaak kunnen 'bezeten' mensen zich ook het ruimteschip en hun alien 'thuiswereld' (waar het Licht een bepaalde kleur heeft) herinneren waar de alien mee verbonden is.  Hun bewustzijn is dus min of meer vervlochten met dat van de alien-bezetter.
 
De UFO's waarmee ze komen kunnen net als de aliens zelf hun vibratie/trilling naar believen veranderen, en zo het ene moment zichtbaar en het andere moment onzichtbaar zijn voor de menselijke waarneming.
 
Volgens Baldwin staan deze aliens op hun beurt onder controle van Duistere Machten (DFE's, Dark Force Entities), waarmee hun ras ooit een contract heeft getekend en hun lot als onvrij ras bezegeld werd.
 
Baldwin probeert in zijn therapeutische sessies de aliens weer in contact te brengen met 'het licht', dat ieder wezen van binnen bij zich heeft, maar waarvan sommige aliens totaal geen idee (meer) hebben. Hij noemt het Spiritual Releasement Therapy (Therapie van de Spirituele Verlossing)
 

 

 
 
Afbeelding invoegen
 
Het boek is te koop bij Amazon, maar dit is de link naar het online PDF: