Vervuiling van onze aarde

 
Wat nog niet is toegegeven, is dat de grootste en enige bron van giftige vervuiling door nanodeeltjes in de atmosfeer, de voortdurende wereldwijde klimaatinterventie is. Je kunt die deeltjes 's nachts het beste zien: schijn met een sterke (zak)lamp omhoog, dan zie je ze dansen. Die deeltjes zitten in regenwater en dus in de grond, in de lucht en dus adem je ze in. Het is een wonder dat we nog 'normaal' kunnen functioneren, aldus Dane in deze video.

Het is dus nu officieel: we hebben onze planeet vervuild. Die eeuwigdurende PFAS deeltjes blijven écht eeuwig in onze atmosfeer, in ons water, in onze grond. Het valt niet te berekenen hoe lang ze er zullen blijven. De totale biosfeer ineenstorting gaat steeds sneller en sneller.  We stevenen af op het 'Venus- syndroom'. 
Maar de meeste mensen willen het niet weten, ze ontkennen dat een trein met hoge snelheid op hen afdendert. Ook de mainstream media hebben het nooit over bewuste klimaatengineering, die de oorzaak is van de huidige hitte en droogte in Europa en de VS, of van de enorme overstromingen elders in de wereld.  
In een voormalig geheim militair document van de VS worden complexe processen beschreven van het opzettelijk verbranden van bossen als een militair wapen (zie hierboven). 

Maakt de vernietiging van de voedselproductie deel uit van de Agenda 2030? Gewassen worden nog steeds vernietigd doordat uitgestrekte gebieden in de wereld in de hitte liggen te bakken en verbranden. De voedselproductie in andere regio's wordt overspoeld door een constante zondvloed. Wat volgt?
 
 
Gaan we het redden? Zonnepanelen, windmolens: ook die zullen niet helpen. Door de chemtrails wordt de zon wordt geblokt, en  houdt de wind op te waaien.