Vaccin Trials
 
Er is in die testfase niet bewezen dat je ná vaccinatie zelf niet meer besmet kunt worden of het aan iemand anders kunt doorgeven! 

Daarnaast is er het veiligheidsaspect. Een klokkenluider heeft meegewerkt aan deze docu. Hij verklaarde dat vrijwilligers ernstig ziek werden na de 2e dosis. Ernstige bijwerkingen zijn hartfalen, anafylactische shock, zenuwaandoeningen, allergische reacties, auto-immuunreacties en overlijden.
 
Er zijn instanties (bijv. VAERS, in Nederland Larebo) waar heftige bijwerkingen gemeld kunnen worden, maar die geven vaak maar het topje van de ijsberg weer. Er is grote behoefte aan een goed werkend meldingssysteem.

Wat zeer waarschijnlijk is, is dat gevaccineerde mensen bij een hernieuwde blootstelling aan het 'wilde' virus bijvoorbeeld later in 2021 of 2022, een zeer ernstige tot dodelijke afweerreactie zullen gaan vertonen. Het immuunsysteem 'slaat op hol'. 
 


 

 
Er zijn nog meer duistere zaken bekend geworden, maar die konden niet in deze docu bekend gemaakt worden, onder druk van overheden, MSM en pharmabedrijven (de samenwerkende elite). 
 
Robert Kennedy Jr. merkt op dat al die farmaceutische bedrijven nogal eens veroordeeld zijn voor hun schadelijke medicijnen en vaccins.  Vaccinfabrikanten maken deze vaccins met geld van belastingbetalers, en ze zijn sinds 1986 ook nog niet meer verantwoordelijk voor de eventuele schade die bij de mensen aangericht wordt. Je kunt ze dus niet aanklagen. 
 
Vaccinatie wordt agressief gepromoot door broemdheden en zal uitmonden in een vaccinatiepaspoort, waarmee je toegang krijgt tot het 'normale' leven. Als je niet gevaccineerd wilt worden, word je buitengesloten. 'Maar dat is dan je eigen keus'.