Stap 187
 
Ik ben een bewoner van de Grotere Gemeenschap van Werelden.
 
JE BENT NIET ALLEEN EEN MENSELIJK WEZEN in deze ene wereld. Je bent een bewoner van de Grotere Gemeenschap van Werelden. Dit is het fysieke universum die je herkent door middel van je zintuigen. Het is veel groter dan je nu kunt begrijpen. De omvang van zijn relaties zijn veel groter dan je je ooit kunt voorstellen, want de realiteit is altijd groter dan verbeelding.
 
JE BENT EEN BEWONER VAN EEN GROTER FYSIEK UNIVERSUM. Dit erkent niet alleen je Afkomst en Erfenis maar ook je doelstelling in het leven in deze tijd, want de wereld van de mensheid groeit naar het leven in de Grotere Gemeenschap van de Werelden toe. Dit weet je, al zal je geloof hier op dit moment geen rekening mee houden.
 
VANDAAG, IEDER UUR, moet je je burgerschap in de Grotere Gemeenschap van Werelden bevestigen, want dit bevestigt een groter leven dat je nu begint te ontdekken. Betreed in je twee meditatie oefeningen opnieuw de stilte en rust. Deze groeiende ervaring van stilte zal het mogelijk maken om alle dingen te begrijpen, want je geest was gecreëerd om Kennis op te nemen en dit is hoe begrip ontstaat. De opeenstapeling van ideeën en de opeenstapeling van theorieën kunnen geen Kennis of begrip vormen, want begrip is ontstaan uit ware affiniteit en ervaring. Dit heeft hierin geen parallel in de wereld en kan dus de wereld dienen die jij waarneemt.
 
OEFENING 187: Twee oefenperiodes van 30 minuten. Ieder uur oefening.
 
Afbeelding invoegen