Kom dichtbij de Kracht en de Aanwezigheid binnenin je.
Zij is zo dichtbij..... als je je geest maar kon toestaan stil te worden. 
 

Stap 137

Ik zal het Mysterie van mijn Leven Aanvaarden

JE LEVEN IS EEN MYSTERIE. Je herkomst, je doel hier en je bestemming wanneer je de wereld verlaat zijn zeer mysterieus. Ze kunnen alleen ervaren worden om begrepen te worden. Hoe kun jij, op dit moment, het mysterie van je leven begrijpen? Je zou pas aan het einde van je leven kunnen begrijpen wat er tot dan toe is gebeurd, maar je bent nog niet aan het einde van je leven in de wereld. Je zou de wereld vanuit je Aloude Thuis moeten zien om de ware betekenis van de wereld te zien. Je bent nu in de wereld, dus je moet aanwezig zijn voor de wereld. Toch kán dit mysterie ervaren worden en móét het ervaren worden. Je kunt het nu op dit moment nog niet begrijpen maar wel volledig ervaren. Binnen deze ervaring zal het alle dingen die je nodig hebt aandragen om de vitale stap te zetten die op je wacht.

BELAST DAAROM JE GEEST NIET door te verlangen dat hij het begrijpt, want dan zoek je iets onmogelijks, breng je jezelf alleen maar in verwarring en vergroot je de last van je denken. Geef jezelf liever over aan het ervaren van het mysterie van je leven, in verwondering en dankbaarheid dat de wereld veel groter is dan wat je zintuigen je tot dusver hebben aangegeven en dat je leven veel groter is dan wat je vastgesteld hebt met je oordeel.

HERHAAL DIT IEDER UUR en beoefen jouw RAHN meditatie twee keer vandaag met veel diepgang en eerlijkheid. Laat je oefening van vandaag je verbinding met Kennis opnieuw bevestigen want je hoeft alleen de stappen te volgen zoals ze zijn gegeven.

Twee oefenperiodes van 30-minuten - titel ieder uur herhalen.

 

  

 

 

 

Afbeelding invoegen