Het Free Book Project in 2018 - bron: Reed Summers

In 2018 hebben we  (De Society) 335 verzoeken binnengekregen voor gratis gedrukte en digitale (e-book) boeken van over de hele wereld. Hulde aan de vrijwilligers van de Society die met liefde boeken en andere materialen ingepakt en verstuurd hebben naar studenten over de hele wereld, te weten India, Pakistan, Bahrein, Turkije, Maleisië, Kameroen, Malawi, Ghana, Nigeria, Kenya, Zimbabwe, Eritrea, Thailand, Sri Lanka, de Filipijnen, de Fiji Eilanden, Australië, Mexico, Cuba, Colombia, Noord-Amerika en delen van Europa.

Alleen al het idee dat zo’n enkel boek van de Nieuwe Boodschap aankomt in de meest afgelegen delen van de wereld, dat het opengemaakt wordt, gelezen en gedeeld maakt mij heel blij.

Alle vrijwilligersdie ervoor zorgen dat de gedrukte boeken van de Nieuwe Boodschap naar alle uithoeken van de wereld gebracht worden: dank jullie wel! En dank aan alle studenten van de Wereldwijde Gemeenschap voor jullie financiële bijdrage aan dit belangrijke project. Juist omdat studenten van over de hele wereld geld geven kunnen we deze gratis boeken naar mensen over de hele wereld brengen die ze nodig hebben!

 


 

 Update over het Vertaalproject en de Officiële websites in 2018 – bron: Mathieu Goldstein. 

 In 2018 Hebben we 336 nieuwe vertalingen binnen gekregen – dat is bijna één per dag!

 In 6 nieuwe talen is de vertaling van de Nieuwe Boodschap van start gegaan: Albanees, Vietnamees, Hindi, Hebreeuws, Bengaals, Tagalog. En er komen nieuwe landen bij!

 Er zijn 11 nieuwe vertalers bij gekomen, voor deze landen en bij bestaande teams. Er zijn nu zo’n 60 (vrijwillige) vertalers aan het werk in 32 verschillende talen. De laatste Openbaring, De Pelgrimstocht, van 31 oktober 2018 is inmiddels reeds in 14 talen vertaald!

 Er is een groot internationaal gecoördineerd project opgestart om Boek Een van De Bondgenoten van de Mensheid zowel in gedrukte als in digitale versie (e-boek) te publiceren, en dat in 18 talen!

 Het Internationale Website Team heeft weer 9 websitestoegevoegd aan onze ‘vloot’ van websites. Zo is de Nieuwe Boodschap bereikbaar voor mensen overal in hun eigen taal, voor zover zij toegang hebben tot het internet. Zo kunnen zij in contact komen met de Boodschapper, De Society en de Wereldwijde Gemeenschap van studenten.

 Voor 2019 staan er ook weer veel projecten op het programma.

 Het veelal onzichtbare werk achter de schermen vraagt soms best wel veel van al onze vrijwilligers. Daarom: dank jullie wel voor jullie moed, geduld  en doorzettingsvermogen en dat jullie deel willen uitmaken van  de structuur en de coördinatie van iets dat groter is dan onze individualiteit zodat het aan de wereld geschonken kan worden.