Prof. Dr. Arne Burkhardt
 
Dag 4 Grand-Jury
 
 Afbeelding invoegen
 
Weergave van zijn Power Point presentatie, van 2 uur 55 min.  tot 3 uur 32 min.
 
Prof. Dr. Arne Burckhardt is op 04-06-2023 overleden.
 
Biografie:
Professor Dr. Arne Burkhardt is een gepensioneerd Duits patholoog en onderzoeker. Hij stond 18 jaar aan het hoofd van het Instituut voor Pathologie in Reutlingen en was daarna werkzaam als zelfstandig patholoog in zijn eigen praktijk in Reutlingen. Professor Burkhardt heeft meer dan 150 artikelen gepubliceerd in vaktijdschriften en heeft zelfs bijgedragen aan handboeken. Zo heeft hij zich ook gekeerd tegen het (verplichte) dragen van mondmaskers in een artikel getiteld: "Pathologie van het Dragen van een Masker, Het Masker: "De Duivel in Vermomming”. (De schade die door maskers wordt aangericht wordt volledig onderschat en is nooit serieus onderzocht. Het voorschrijven van verplichte maskers en vooral als het gaat om FFP2-maskers is een enorme aanslag op de gezondheid van de mensen).
 
Prof. Arne Burkhardt:
 
"Ik heb de laatste 2 jaar gedaan wat ik 40 jaar lang heb gedaan. Als iemand me vroeg: ‘Wilt u kijken waar mijn relatie aan gestorven is?’ dan deed ik dat. En als iemand me vroeg: ‘Kunt u checken of ik écht kanker heb?’, dan gingen we samen naar de microscoopbeelden kijken. Dat wil ik nu ook graag doen.
 
Wij hebben als team van 8 pathologen, artsen, biologen en 1 fysicus in Reutlingen, Duitsland, pathologisch en histologisch onderzoek gedaan naar of complicaties en sterfgevallen samenhangen met vaccinaties. We hebben 30 autopsies en 4 biopsies uitgevoerd. Van het microscopisch weefselonderzoek werden 15 gevallen met routinemethoden onderzocht en 3 met geavanceerde methodes.
 
Het onderzoek begon een jaar geleden, toen iemand bij mij kwam met de mededeling dat een verwant niet een natuurlijke dood gestorven kon zijn, maar dat dit vermoedelijk samenhing met de opeenvolgende vaccinaties. Ik schreef de overkoepelende organisatie van pathologen aan maar kreeg geen antwoord, dus ging ik zelf maar aan de slag. Andere pathologen en wetenschappers sloten zich bij mij aan.”
 
Dit soort onderzoek neemt veel tijd in beslag. De professor legt vervolgens uit wie er onderzocht zijn,  hoe oud ze waren, hoeveel dagen na de injectie ze gestorven zijn, welke injecties ze gekregen hebben en waar ze gestorven zijn (thuis, ziekenhuis etc.).
Hij legt ook uit dat hij een ingewikkelder, verfijndere methode heeft toegepast (histopathologische methode), waardoor je meer kunt ontdekken dan bij gewoon microscopisch onderzoek, en dus tot andere, scherpere conclusies kunt komen.
 
15 overledenen waren al eerder elders onderzocht, dus het ging hier om een second opinion op verzoek van verwanten. Macroscopisch onderzoek had de link niet gelegd tussen vaccin en mogelijke doodsoorzaak. Maar het histopathologisch onderzoek gaf in 5 gevallen aan dat de link met het vaccin zeer waarschijnlijk was, in 7 gevallen waarschijnlijk, in 2 gevallen mogelijk en in 1 geval uitgesloten.
 
De hele presentatie van de professor bestaat uit een Power Point met technische uitleg en afbeeldingen van het microscopisch/histopathologisch onderzoek. Je moet echt thuis zijn in deze materie om het goed te kunnen volgen. Ben je hiermee bekend dan is het zinvol om de presentatie in het Engels te volgen.
 
Lees verder in de rechter kolom (hiernaast), en ga dan pas naar de afbeeldingen hieronder.
 
-------------------- 
 
 
Enkele voorbeelden van afbeeldingen uit de power point presentatie. Het beste is ze van links naar rechts te bekijken.
 
Afbeelding invoegen
 
Hier zien we dat in kleine bloedvaten endotheelcellen (donker gekleurd)  in een veneuze holte losgelaten hebben. De bekleding van die kleine bloedvaten is veranderd, de endotheelcellen zijn opgezwollen en los van de wand gekomen. Hiernaast: 
 
--------------------

 Afbeelding invoegen
 
We kunnen met immunohistochemie bij individuele cellen het door het vaccin geproduceerde spike-eiwit detecteren en zichtbaar maken middels een bruine verkleuring. Rechts een afbeelding van hoe dat er dan uitziet.
 
-----------------------


Afbeelding invoegen
 
 
Lymfeknopen die worden geïnfiltreerd: links een normale lymfeknoop met ronde blaasjes, rechts een lymfeknoop waar infarct is opgetreden (necrose, weefselafsterving)
 
-----------------------

 
Afbeelding invoegen
 
 
Hierboven longweefsel, links normale, met lucht gevulde, longblaasjes, met hier en daar wat lymfocyten, rechts ontstoken longblaasjes vol lymfocyten.
 
--------------------

 
Afbeelding invoegen
 
 
Hierboven schematisch de schedel en de hersenen. (Huid, schedel, dura mater (dicht verbindend weefsel), arachnoïdea, hersenweefsel (grijze materie), hersenweefsel (witte materie). We vonden veranderingen op 3 plekken, in de dura mater, in de arachnoïdea en in de grijze cellen.
 
------------------

 
Afbeelding invoegen

 
Hierboven: Vreemd ongeïdentificeerd materiaal in de bloedvaten, ontdekt bij 5 gevallen. We hebben dit aan andere deskundigen laten zien, maar niemand wist wat het was. Het moet in het vaccin gezeten hebben, nanopartikels misschien?

 
De onderzoeken wezen uit dat de organen die het meest getroffen waren de volgende zijn: 
 • Bloedvaten (endothelium en vaatwand)
 • Milt en lymfknopen
 • Hart
 • Longen
 • Hersenen
En verder vonden we:
 • Ongeïdentificeerd intravasculair materiaal in de bloedvaten
 • Lymfocyte ‘amok’ (op hol geslagen) in veel organen en weefsel       (autoimmune verschijnselen)
 
Wat houdt het in dat ‘lymfocyten op hol slaan’?
Er is dan sprake van
 • Opeenhoping van lymfocyten in niet-lymfatische organen
 • Ontsteking en weefselvernietiging voornamelijk veroorzaakt door lymfocyten
 • Langdurige auto-immuunachtige ziekte, met kenmerken die lijken op die van
  • Wegener’s granulomatose (vasculitis, focale ontsteking)
  • Tropische splenomegalie (vergrote milt) gerelateerd aan chronische malaria infectie
  • Kwaadaardige kankers in het lymfesysteem
We hebben geconstateerd dat lymfocyten behalve in de spieren en de longen ook doordringen in andere organen, namelijk de schildklier (2 gevallen), de speekselklieren (2), de aorta en grotere bloedvaten (7), de huid (2), de lever (1), de nieren (3), de teelballen (1)en de dura mater (van de hersenen) (1).
 
We hebben in 5 gevallen vreemd ongeïdentificeerd materiaalgevonden in bloedvaten. We hebben dit aan veel andere deskundigen laten zien, maar niemand wist wat het was. Het moet in het vaccin gezeten hebben, nanopartikels misschien.
 
We hebben verder diverse weefsels onderzocht (biopsies) van de appendix, van de bronchiën en een uitsnede van een huidbeschadiging. Ook hier troffen we de spike-proteinen en de lymfocyten aan.
 
We hebben ons steeds af gevraagd: zien wij spoken? Maar nee, we hebben als team reële problematische weefselveranderingen gezien en verder onderzoek is absoluut nodig.
 
Einde presentatie.
 
Reiner Fuellmich: "Zouden die spike proteinen op een andere manier dan via injecties binnen gekomen kunnen zijn?"
 
Arne Burkhardt: "Dan zouden die mensen gestorven moeten zijn aan Corona zelf, dat zou dan wat langer geduurd hebben, en het zou niet plotseling gebeurd zijn. Al deze mensen zijn gewoon in één klap bezweken." 
 
Bekijk nu de afbeeldingen hieronder, steeds van links naar rechts.
 

-----------------------
 
  
 

 
 Afbeelding invoegen
 
De veneuze holtes/venules vallen uit elkaar en vullen zich met lymphocyten en uiteengerukte endothelia. Het hele gebied is vernietigd.
 
 
------------------------
 
Afbeelding invoegen 
 
Hierboven kun je goed het bruine spike-proteïne zien in kleine capillaire bloedvaten en aderen.
 
-----------------------

 
Afbeelding invoegen 
 
  
Ook hartweefsel kan getroffen worden door binnendringende lymfocyten (de donkere puntjes), links een normale hartspier, rechts een hartspier vol lymfocyten.
 
---------------------

 
 Afbeelding invoegen
 
 
Hierboven longweefsel geïnfiltreerd met T-lymfocyten, gedetecteerd met de immunohistochemische methode.
 
--------------------------

 
 Afbeelding invoegen
 
  
Hierboven een afbeelding van de dura mater: links normaal weefsel, rechts de dura mater vol lymfocyten.
 

 
-------------------------
06-06-2023
 
De Wereld Gezondheidsraad (World Health Council) kondigde met groot leedwezen tijdens de Conferentie Betere Weg (Better Way) het overlijden van professor Burckhardt aan:
 

"Met groot verdriet moeten we het onverwachte overlijden van onze vriend Prof. Arne Burkhardt melden.

Arne, een echt bescheiden man, was een toonaangevende stem van onze tijd die erg gemist zal worden. Wij van de Wereldgezondheidsraad hadden het voorrecht om hem vorig jaar bij ons te hebben op onze conferentie Vaccinoorzaken Begrijpen (Understanding Vaccine Causation).

De onbaatzuchtige Prof. Burkhardt stapte uit zijn pensioen nadat hij had gehoord dat autopsies van Covid-19 patiënten en sterfgevallen na Covid-19 vaccins illegaal (!) waren verklaard in zijn land (Duitsland). 

Zijn bevindingen schokten de wereld.

We zullen je heel erg missen en blijven je dankbaar voor je authenticiteit, wijsheid, competentie en menselijke aard."

Christof Plothe DO, WCH Stuurgroep

 
---------------