Pfizer en hun 'kindervaccins' voor kinderen van 5 - 12 jaar
 

 
Meteen nadat ze van het CDC goedkeuring hadden gekregen voor hun 'kindervaccinaties',  heeft Pfizer in het geheim het medicijn Tromethamine toegevoegd aan het toch al gevaarlijke gen-veranderende mengsel.


Deze zogenaamde vaccins lijken hartaanvallen te veroorzaken bij normaal jonge, gezonde ontvangers, inclusief profatleten.
Tromethamine wordt gebruikt om het bloed te stabiliseren bij mensen met een hartaanval. Pfizer zegt dat Tromethamine wordt toegevoegd als "buffer" ter vervanging van de fosfaatgebufferde zoutoplossing, een zoutoplossing op waterbasis.

Maar Tromethamine lijkt helemaal niet op een zoutoplossing op waterbasis. Het is een andere, gevaarlijke petrochemische stof met een lange lijst van bijwerkingen. 

Tromethamine is nooit getest in 'vaccins'. En het is alleen veilig als het binnen het bloedvatstelsel blijft.

Een bekende bijwerking als Tromethamine uit een ader lekt is weefselschade  - en elk kind wordt geïnjecteerd in een spier, niet in een ader, maar het betekent dat elk kind het risico loopt op weefselschade, samen met ADE (antibody dependant enhancement of overreactie van het immuunsysteem), auto-immuunziekte en dood.

We zijn in oorlog en het is Pfizer& Co die jou en je kind(eren) aanvalt. 

Vanaf het allereerste begin van de gefabriceerde COVID pandemie, is het nooit over kinderen gegaan. Ons is altijd verteld dat het goed zou komen met de kinderen. Het ging om de ouderen en de zieken.
  En toen realiseerden ze zich dat we ons aan alles zouden onderwerpen, dus waarom zouden ze niet overgaan tot onze kinderen? Als we dat toestaan, hebben ze ons al overgenomen.

Veel van onze kinderen kunnen precies zien wat er aan de hand is, zelfs als hun ouders dat niet kunnen. Ze ervaren allemaal het kwaad op het hoogste niveau, op dit moment. Velen zullen diep geïnspireerd zijn om terug te vechten.

Dus waarom zouden deze barbaren hen in leven laten, wetende dat wij hen toestaan onze kinderen vol te spuiten met een experimenteel middel waarvan aantoonbaar is dat het grote schade aanricht - en dat alles onder het mom van bescherming tegen de gewone verkoudheid?

De ziekenhuizen waren leeg tijdens COVID. En nu worden ze overspoeld door gevaccineerden.

Hetzelfde bedrijf dat profiteert van deze dodelijke zwendel heeft duidelijk invloed op de FDA, is gevrijwaard van elke aansprakelijkheid, noemt iedereen die hen in twijfel trekt "criminelen" en voegt nu in het geheim nieuwe middelen toe aan een toch al dodelijke cocktail, speciaal voor kinderen.