Wordt ons weer en ons klimaat gemanipuleerd? Is Orkaan Ian gemanipuleerd?
 
Afbeelding invoegen
 

 
Onderzoek de gegevens in dit korte verslag. De technologie is niet nieuw: de weermodificatie-patentenlijst telt honderden patenten en blijft maar groeien!

Je ziet hier orkaan Ian die langs de Nexrad transmissiefaciliteit in Key West Florida gaat en als de transmissie faciliteiten volledig onder stroom staan hebben ze een afstotend effect op elke luchtmassa die verzadigd is van elektrische geleidende klimaat technische elementen.

De patenten gaan over het inzaaien van stormen, uit te voeren van bovenaf door een straalvliegtuig. Het Nexrad transmissie netwerk interageert dan met de storm en de luchtmassa die bepaalt welke kant een storm op gaat en welke kant niet.

Toen orkaan Ian aan land kwam werd de frequentie transmissie faciliteit in Melbourne Florida volledig actief; dit vertraagde effectief Ian's richting naar het binnenland. De transmissies kunnen de neerslag in sommige regio's verminderen, en verhogen in andere.

Dit zorgt ervoor dat de mens de wolkenlaag kan bepalen, en uiteindelijk het weer kan controleren. En wie het weer beheerst, beheerst de wereld.

De patenthouders van weermodificatie klimaattechniek zoals Raytheon en Lockheed Martin maken alle weermodellen voor de nationale weersvoorspellingen (van de VS).
 
 
De medewerkers van de Nationale Weersdienst en de Nationale Oceanische en Atmosferische Administratie hebben een (onwettig) spreekverbod gekregen. De geplande weerscripts worden doorgegeven aan de meteorologen op lokaal niveau. Het officiële verhaal moet gecontroleerd worden en iedereen moet hetzelfde script volgen. Dan is het niet vreemd dat de voorlezers van het script tot een week van te voren precies weten dat zo'n storm als Ian die volledig ongeorganiseerd als een enorme convectie over de Atlantische Oceaan trekt op dezelfde manier gaat eindigen als de orkanen Harvey en Sandy en vele andere.

75 jaar geleden begon het Amerikaanse leger officieel met orkaan manipulatie, met het project Cirrus, met rampzalige resultaten tot gevolg.

In 1962 dook stormproject Fury op als voortzetting van de bemoeienissen van het Amerikaanse leger met orkaanmanipulatie.

Tevens werden in de Vietnamoorlog de kennis en inspanningen t.a.v. weersoorlogsvoering van het Amerikaanse leger uitgebreid. onder de noemer project Popeye.

De grote vraag is nu: is orkaanmanipulatie echt gaande en worden illegale spreekverboden en omgekochte politici ingezet om dit soort klimaat interventie operaties uit het publieke bewustzijn te houden?

Denk hier zelf over na. Elke dag telt. De tijd staat niet aan onze kant!