De O-micron 'variant'
 
OMICRON is geen variant, maar een bestraling, een millimeter golf - 
Kanaal 7 Salta 3-4 minuten 
 
De Omicron variant arriveert 's nachts en valt de nietsvermoedende aan; Hij infecteert hen ondanks dat ze thuis liggen te slapen onder de beschutting van muren en gesloten deuren. De Omicron is geen variant, maar een bestraling. Zoals in feite alles met betrekking tot Covid-19. 
 

Hij komt 's nachts omdat ze bij het meten van de straling hebben gemerkt dat de waarden 's nachts tot 15 keer meer stijgen dan de wettelijke limiet. Het tijdstip ligt tussen 2 en 4 uur 's nachts. Op dat moment is er veel minder internetverkeer en liggen de mensen in bed vredig te slapen. Bij het meten realiseerden zij zich dat op dat tijdstip de stralingswaarden toenemen in plaats van afnemen.
 

Omicron arriveert 's nachts! Het maakt niet uit of je je in huis verstopt want Omicron is geen ziekteverwekker, maar een golf, een microgolf.  Omicron is een millimeter golf. Gesloten deuren en muren zijn geen obstakel voor millimetergolven.
 
Als u bent ingeënt met grafeenoxide, zal Omicron in uw lichaam de juiste stof vinden om zijn frequentie uit te breiden en te versterken, aanvankelijk misselijkheid en diarree veroorzakend, gevolgd door koorts, visuele stoornissen, hoofdpijn, desoriëntatie, geheugenverlies.
 
Door hoesten probeert het lichaam zich via de longen te ontdoen van grafeenoxide. Dat is waarom FLUIMUCIL werkt bij Covid-therapie.

Je voelt ongemak in het licht, waarschijnlijk oorsuizen... vooral als je in de buurt van telecommunicatiemasten woont. Op het niveau van de opperhuid kun je roodheid, jeuk, branderigheid, herpes, psoriasis, trillen op specifieke punten en zelfs trillingen ervaren. 
 
Hieraan kun je zien dat Omicron geen besmetting is, maar een bestraling. Een STRALING! In Spanje kondigden ze aan dat Omicrón op 24 december 2021  zou arriveren. Dat weten ze omdat het een kwestie is van een knop indrukken... 
 


 
 Wat kun je ertegen doen?
 
  • Zet routers, apparaten uit, gebruik doeken waarin koper is verwerkt of maak er aluminiumfolie of Faraday doeken aan vast. 
  • Neem regelmatig douches. 
  • Neem géén paracetamol want dat is de glutathion-antagonist en glutathion breekt grafeenoxide af. 
  • Neem melatonine omdat het een beschermende stof is.
  • Neem zink en vitamine C, D3, E. 
 
Mensen die 'gemarkeerd' (ingeënt) zijn doen er niet goed aan om aerobe activiteiten uit te voeren, helemaal niet als ze boosters hebben gehad, omdat ze veel risico lopen, daarom vallen er zoveel topsporters om. Grafeenoxide heeft namelijk affiniteit met de bio-elektrische functies van het lichaam, dus met het hart en de hersenen. Als je de polsslag verhoogt, zal er meer bio-elektriciteit in je lichaam zijn en zal het grafeenoxide daar direct naartoe gaan. 

Het is goed om altijd een Shungite hoog om je hals of aan de linkerkant van je lichaam te dragen. Je kunt ook een Shungite onder je kussen of onder je bed plaatsen, eentje boven op de router, eentje naast je mobiel, hoewel je de mobiel 's nachts beter uit of in vliegtuigmodus kunt zetten.
 
En drink mineraalwater, waaraan je Shungite toevoegt. Van Shungite is bewezen dat het deze schadelijke effecten teniet doet. 
 
 
Bron: Telegram Tribute kanaal nr. 4685 19.09

 
Wat is Shungite en waar koop je het?