Deze pagina verwijst naar andere websites.
Informatie van deze websites kun je niet in de grote mediakanalen (MSM) vinden.
Dit soort informatie wordt geweerd van social media als Facebook, Twitter en Instagram, als 'fake news'.
'Fake news' is nieuws dat ingaat tegen wat de Deep State, de WHO en de UN je willen doen geloven.
 
Blijf geen Schlafschaf!
 
Afbeelding invoegen
 
 
Ella Ster* over zichzelf:
 
Onder het pseudoniem Ella Ster ben ik begin 2014 begonnen met het delen van nieuwsberichten die niet bericht worden door de grote mediakanalen (de Mainstream Media, oftewel MSM)
 
Begin 2016 ben ik deze blog gestart. Deze blog is voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en alternatieve standpunten. Het biedt informatie die helpt om het referentiekader te verbreden. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken.
 
De daadwerkelijke politieke agenda van de heersende schaduwelite en hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid blijven in de mainstream media onbesproken.  Ook worden veel historische kunstschatten en geavanceerde technologie voor de mensheid geheim gehouden.
 
Gelukkig is er een toenemend aantal klokkenluiders binnen onder andere: de Illuminati (Cabal), overheidsorganisaties en medewerkers binnen geheime zwarte-budget-projecten die steeds meer informatie lekken. De artikelen hierover bieden informatie, die helpt het referentiekader te verbreden.
 
Daardoor kan men zaken in een steeds breder perspectief plaatsen. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken. Veel mensen vinden het echter moeilijk de sinistere kant van de Cabal onder ogen te zien. Maar door ook de donkere kant van de Cabal te belichten wordt deze ontmaskerd en ontkracht. De geheime agenda van de Cabal kan namelijk alleen bestaan bij de gratie van geheimhouding. Door hun geheimen prijs te geven werken hun trucjes niet meer.
 
Tegelijkertijd belicht ik ook de positieve kijk op de toekomst. In mijn overtuiging van de naderende ‘val van de Cabal’ zal na de massa-arrestaties van deze schaduwelite een periode van ongekende welvaart aanbreken. De verborgen gehouden technologieën zullen de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren, er komt een eerlijke verdeling van de rijkdom en de mensheid zal verlost worden uit haar rol als afhankelijke schuldslaaf.
 
Naast een nieuw economisch model en een nieuwe samenlevingsvorm op basis van de Gulden Regel (Gouden Regel), zal er ook een periode van spirituele verlichting aanbreken. Daarbij zullen we kennismaken met onze verre familieleden buiten de planeet. Dit alles bij elkaar biedt een optimistisch toekomstperspectief.
 
Beide aspecten – zowel de donkere schaduwkant als het zonnige toekomstperspectief – zijn essentieel om een bewustzijnsverandering tot stand te brengen. Deze blog motiveert mensen daar actief aan deel te nemen, om zo samen toe te werken naar de bevrijding van de planeet en een nieuwe gouden toekomst.
 

 
Gezondheid, Corona en Vaccinaties
 
Er wordt op dit moment (2020) naarstig gezocht naar een vaccin tegen Corona. Dat zou de oplossing zijn tegen het 'gevaarlijke' virus. Er zijn echter andere, goedkopere en gezondere behandelwijzen voorhanden. Deze worden genegeerd door de pers en het RIVM en de WHO. Artsen werd verboden patienten op deze manier te behandelen. Hun informatie kun je op eigen websites vinden:
 
 
https://zelfzorgcovid19.nl/ van huisarts Rob Elens
 
https://stichtingvaccinvrij.nl/ info over (het nut van) vaccinaties
 
https://childrenshealthdefense.org/  van dr. Robert F. Kennedy Jr.
 
Er is onlangs een Europese zusterorganisatie opgericht, waarvan de website ook (nog) in het Engels is: 

 

 

 


 
 
Want to Know (Willen Weten) is een van oorsprong Amerikaanse website die ook een Nederlands/Belgische partner heeft.  Behalve over politiek, gezondheid, wetenschap, Economie en Geschiedenis plaatsen ze ook berichten van verschillende auteurs over Buitenaardsen en UFO's, onder het kopje Universum. Je vindt hier informatie die je niet in de MainStream Media (MSM) tegenkomt. 
 
WanttoKnow.nl/be over zichzelf:
 
WantToKnow.nl/.be bestaat uit een aantal nieuwsgierige mensen dat zoekt naar antwoorden over wie we zijn, wat er gebeurt in de wereld en wat we eraan kunnen doen om onze wereld leefbaar te houden en nader tot  elkaar te komen.
 
Bezoekers van WTK worden meegenomen op onze ontdekkingsreis. We zijn trots dat er sinds 2008 ook een Nederlands/Belgische WantToKnow-variant is. Dit zijn de eerste landen waar WTK USA navolging heeft gekregen. Het is een eer om het (levens-)werk van WTK-oprichter Fred Burks verder te verspreiden.
 
WantToKnow.info telt maar liefst 2000 pagina’s! Wij zijn hard bezig om zoveel mogelijk materiaal te vertalen. Maar het WantToKnow.nl team volgt ook essentiële ontwikkelingen in Nederland en Europa. Net als onze Amerikaanse moedersite zijn we gedreven om zoveel mogelijk mensen te informeren, te inspireren en met elkaar te verbinden voor positieve verandering.
 
WantToKnownl/.be wil een platform zijn voor mensen met een boodschap, met een missie, noem het een roeping, om hun medemensen te dienen met informatie die bijdraagt aan bewustwording. Er zijn zoveel mensen die willen en kunnen schrijven en veel belangrijker: een verhaal hebben te vertellen. Nou, wat is er dan niet mooier dit te delen..? WantToKnow is daarvoor een ‘uitgelezen’ platform.

  
 

 
TransitieWeb.nl over zichzelf (door Fred Teunissen): 
 
TransitieWeb is in 2011 van start gegaan als reactie op de kernramp in Fukushima. Dat was (en is) een overduidelijk signaal dat er iets fundamenteel scheef zit in de wereld.
 
Kernthema’s van dit blog zijn:
 
*nulpuntenergie (breakthrough energy)
*de ontoelaatbaarheid van kernenergie
*chemtrails, vaccinaties en straling (5G)
*energetische en spirituele healing
*het kosmische geheugenveld (Akasha Kronieken)
*het grote klimaatcomplot en
*de bouw van enclaves voor de Nieuwe Aarde
 
TransitieWeb staat open voor gastbijdragen. De teksten mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen mits voorzien van een duidelijke bronvermelding met een link.
 
 
 
 
Patricia Mensink

Zij heeft de Stichting Awareness opgericht, om het bewustzijn van mensen te vergroten. Haar website omvat veel info over diverse deelgebieden. Ze maakt regelmatig tv-uitzendingen op haar eigen kanaal, Awareness-TV.
 
 
Janet Ossenbaard
 
Een Nederlandse journaliste die een 10-delige videoserie heeft gemaakt over de Val van de Cabal. In verband met de censuur op YT heeft zij haar filmpjes verplaatst naar het alternatieve  Bitchute waar veel mensen video's uploaden die door YT of FB geweigerd of verwijderd worden. Je kunt de documentaire ook op dvd kopen. 
 
Haar video op  Bitchute:  https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/