TERMINATE A.I NANO BOTS - YouTube
 
Het uploaden van het menselijk brein naar de Quantum Beast Computer


NanoBots kunnen de structuur van ons brein en ons lichaam scannen en de verbinding volledig uitlezen. 
Deze informatie, wanneer ingevoerd in een computer, kan dan blijven functioneren als 'ons'. Op die manier zullen de gegevens die in het gehele brein worden opgeslagen naar de Computer van het Beest worden geupload, eerst van het Skynet naar A.I en dan gedownload naar jouw brein als jij/van jou, maar jij bent het niet/ het is niet van jou.


De nanites of nanocomponenten die opgesloten zitten in de
de chemtrails en chemicalien die worden uitgestrooid over de mensen in de hele wereld,  die te vinden zijn in in lotions, voedsel en drank,  zijn minuscule microscopische componenten die, eenmaal gereconstrueerd in het menselijk lichaam, programmeerbaar zijn en geactiveerd kunnen worden door scalaire frequentiegolven en/of remote control, en andere vormen van frequentiegolfactivatie.


Ze kunnen muteren. Het kan een tijdje duren voordat de mens zich realiseert... dat er iets ernstig mis is, zoals wazig zien, snel tandbederf, haaruitval, spijsverteringsproblemen, hersenkanker, hevige jeuk, kruipend gevoel overal van binnen, zweren die niet lijken te willen genezen, verlies van energie en uithoudingsvermogen, gevoelens van verbroken verbinding, immuunsysteemstoornissen; dit valt onder onder elektronische marteling, inbreuk op je privacy, Agenda 21 & 2030, enz.


Als we de deeltjes inademen, komen ze in het plasma van ons lichaam terecht, waar ze kunnen functioneren omdat alle A.I. gerelateerde 
technologie zowel elektriciteit als elektromagnetische geleiding nodig heeft om goed te kunnen werken.

 
 Nanites zitten in voedselproducten van de koude grond, in water, in lucht, in de grond waarop je loopt en ze staan erom bekend dat ze programmeerbaar zijn. Daarom heten ze bijvoorbeeld Zwart Smart Stof (Black Smart Dust) en Zwart Goo (Black Goo).
 
Instructies:

Het is een goed idee om tijdens het luisteren naar deze muziekvideo veel gezuiverd water te drinken, het lichaam te ontgiften met speciale kruiden, thee met bloedzuiverende werking, bioresonantie apparaten en extra rust te nemen. Bouw op deze manier je immuunsysteem zo snel mogelijk weer op.

Hoe moet je luisteren? 
  • 20-40 Minuten elke dag gedurende 7 dagen,
  • Dan 2 dagen overslaan en dan 7 dagen herhalen.
  • Volg dit protocol als het nodig is.
Opvliegers, misselijkheid, en tijdelijke vermoeidheid kunnen optreden tijdens het luisteren Dit is normaal als de Nano Bots exploderen.
 
Je kunt naderhand afkoelen met een ventilator of airconditioning. Neem vervolgens een douche of bad. Neem extra rust.

Spoel met het drinken van extra water of voeg een theelepel appelazijn toe aan een glas water van 150 ml.
Verschoon elke dag het bedlinnen tijdens dit luisterproces. 
 
Alternatief: Neem 4-5 druppels oregaan-olie in 150 ml water, roer dit goed om en drink het 1x per dag (of nacht).


DrVirtual7 audios behoren tot de meest beluisterde in de matrix op het gebied van spiritueel bewustzijn. Dit is de link naar het YT kanaal, waar je veel meer van dit soort frequentiemuziek voor allerlei doeleindern kunt vinden: