mRNA = WE HACKEN DE SOFTWARE VAN HET LEVEN.
 
Afbeelding invoegen

 
Dr. Tal Zaks, de medisch directeur van Moderna Inc., legde reeds in 2017 in een TED lezing uit hoe het mRNA vaccine van zijn bedrijf moest gaan werken.
 
"De afgelopen 30 jaar”, zei hij, "hebben we te maken met deze fenomenale digitale wetenschappelijke revolutie en ik ben hier vandaag om jullie te vertellen dat we in feite de software van het leven aan het hacken zijn en dat dat de manier waarop wij over ziektepreventie en -behandeling verandert.”
 
Hij legde verder uit in de YT video, dat "het menselijk lichaam bestaat uit organen en organen uit cellen. In elke cel zit iets wat messenger (boodschapper) RNA heet, of afgekort mRNA, dat de cruciale informatie van het DNA in onze genen doorgeeft aan het eiwit, dat eigenlijk de stof is waar we allemaal uit bestaan. Dit is de cruciale informatie of instructie die bepaalt wat de cel gaat doen. Wij zien het als een 'besturingssysteem.'

Dus als je dat zou kunnen wijzigen, als je een instructiecode zou kunnen invoeren, of een instructiecode zou kunnen veranderen, dan denken wij dat dit vergaande gevolgen zou hebben voor alles van griep tot kanker.
 
”Dit betekent dus dat Moderna letterlijk ingrijpt in de genetische code van de mens, met het via het vaccin inbrengen van een eigen ontworpen instructiecode. Zo willen ze bijvoorbeeld gepersonaliseerde kankervaccins ontwikkelen, of ernstig zieke kinderen die een bepaald enzym missen genezen door het ontbrekende enzym te injecteren. Het komt er dus op neer dat deze nieuwe geneesmiddeltechnocraten denken dat zij het ontwerpplan van de mens kunnen verbeteren, en daarbij God kunnen vervangen. 
 
Dat dit geen complot-denken is blijkt wel uit het feit dat ze heel openlijk en arrogant spreken over wat ze in hun dromen denken te kunnen bereiken. Maar het is in de allereerste plaats een overtuiging, een aanname, en er komt maar weinig wetenschap bij te pas om hun beweringen te staven.