Mary Rodwell
 
 
Mary Rodwell was voordat ze zich volledig richtte op de Ontmoetingen met Buitenaards Contact verpleegster, vroedvrouw, klinisch hypnose-therepeut en Reiki Master. 
In 2002 Kwam haar boek 'Awakening, How Extraterrestrial Contact Can Transform Your Life' uit., in 2016 gevolgd door 'The New Human, Awakening to our Cosmic Heritage.' 

In dit laatste boek bespreek ze de diversiteit van Ontmoetingservaringen met niet-menselijke intelligenties. Het zijn verslagen van families en kinderen. Vele daarvan zijn zich volledig bewust van hun vorige levens, hun opleiding aan boord van ruimteschepen  of op andere planeten zoals Mars en voorbereiding op hun missie op Aarde.
 
Er wordt een alternatief perspectief geboden op kinderen met ADHD, het Syndroom van Asperger en Autisme. De kinderen vertellen ons dat ze hier zijn om 'de mensheid te helpen bij hun ontwaken: iedereen slaapt, maar gaan de volwassenen luisteren?'
 
Afbeelding invoegen
 
Een paar onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • Hybriden - wie zijn dat? Is het een nieuw soort mensen?
  • ADHD, Asperger, vormen van Autisme - zijn het nieuwe programma's voor de mensheid?
  • Wat zijn de kwaliteiten en vermogens van de Nieuwe Mens?
  • Wat zegt menselijk DNA ons over onze ware herkomst?
  • Hoe hebben Ontmoetingen met Buitenaardsen levens getransformeerd?
  • Slecht of niet functioneren in de realiteit - hebben we een nieuw realiteitsmodel nodig?
 
 
Mary Rodwell heeft haar eigen website, The Australian Close Encounter Resource Network (ACERN)
 
 
en ze werkt samen met de Dr. Edgar Mitchell Foundation for Research into Extraterrestrial Encounters (FREE)
 
 
Op YouTube vind je diverse video's van haar:
 
 
 
Citaat voor in het boek The New Human:
 
"Deze kinderen , zoals zovele andere zielen die nu incarneren, creeren een nieuwe toekomst voor de mensheid. De Nieuwe kinderen zijn de hoop voor  de mensheid op een verlichte toekomst, en ik hoop dat dit boek hen enigszins  ondersteunt zodat wij met hun hulp onze prachtige planeet kunnen helen en een nieuwe, liefhebbende, zorgzame en volwassen geworden mensheid kunnen creeren."