De vier grote farmaceutische bedrijven lijken onderling samen te werken
bij het op de markt brengen van hun 'vaccins'. 

 
Dr. Reiner Fuellmich, de bekende duitse advocaat, heeft met zijn team in een gezamenlijk onderzoek met andere experts vastgesteld, dat de 4 grote farmaceuten samenwerken in hun experiment om uit te zoeken welke stoffen in hun covid 19 injecties, wél en niet de mens doden.
 
Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna en BionTech, wisselen elkaar af op de markt met geselecteerde batches vaccins, om te onderzoeken hoe de uitwerkingen op de mens zijn. Zij hebben zelf codes aangebracht, die aangeven welke batches dodelijk zijn, welke minder dodelijk maar wel ernstige bijwerkingen opleveren, welke weinig problemen geven, en welke ongevaarlijk zijn.
 
Er schijnen onderling afspraken gemaakt te zijn wie wat en wanneer verkoopt en op de markt brengt, zodat zij elkaar niet in de haren zitten en als zodanig een correcte analyse kunnen maken van de resultaten. De codes die zij geven zijn onderling verdeeld. Dit houdt in dat er een innige samenwerking is moet zijn. Dat kan ook niet anders, immers Vanguard is immers de grootste aandeelhouder van allevier de farmaceuten…
 
Het team van dr. Fuellmich heeft via de cijfers van de VAERS (Vaccin Adverse Event Reporting System - US), een overzicht kunnen maken, waaruit onomstotelijk vast is komen te staan wat er precies achter schermen van de BigPharma gebeurt. 
 
 
In hun analyse wordt vastgesteld dat er onderling coördinerend overleg moet zijn tussen de vier genoemde farmaceuten, in verband met het gebeuren op de markt. Dit toont hun kwaadaardige intenties aan. 
 
Daarmee wordt - aldus Reiner Fuellmich - de deur opengezet om Big Pharma Industrie juridisch te kunnen vervolgen en gigantische schadeclaims van over de hele wereld in te kunnen dienen. Dit zal leiden tot hun totale ondergang, en dat zou ook goed zijn voor de mensheid. Want wij weten nog niet het minste af van wat zij nog meer in de medicijnen stoppen om ons  verslaafd te houden aan ander medicijngebruik.
 
Dit is de link naar een Engelstalige website waar al die codes met bijwerkingen vermeld worden, zowel van 'gewone vaccins' als van de boosters. 
 
 

Video waarin over deze bevindingen gesproken wordt: