Elena Danaan channelt Thor Han Eredyon van de Galactische Federatie van Werelden
 
Afbeelding invoegen
 
"WE are the disclosure"  (WIJ zijn de onthulling)
 

 
Elena Danaan: 
 
"Als volledig gecertificeerd Druïde en Celebrant van de Orde van Barden, Zieners en Druïden, ervaren Sjamaan en Channeller, help ik mensen om hun eigen kracht te vinden en zich opnieuw te verbinden met hun spirituele pad, hen door het leven te leiden en hun zelfgroei te vergemakkelijken. Als een Starseed (Sterrenzaadje) is het mijn taak om anderen te helpen ontwaken voor hun ware aard en kracht, evenals in het bewustzijn van hun eigen persoonlijke missie."
 
Thor Han Eredyon: 
 
"Dit gaat niet alleen over het ontwaken van degenen van ons die geïncarneerd zijn in lichamen van de Aardebewoners, maar ook over het ontwaken van de Aardebewoners zelf voor hun eigen ascensie.  Daarom zijn er Starseeds (Sterrenzaden) gestuurd, om deze planeet en haar bewoners te helpen sneller naar een hogere dichtheid te verschuiven.
 
Kennis huist in het hart"
 
Via Thor Han en andere contacten bij de Galactische Federatie (o.a. Coran), is Elena een doorgeefluik voor real-time inlichtingenrapporten van de Galactische Federatie van Werelden.
 
Dit is haar Engelstalige website: Home | Elena Danaan - Author & Spiritual Guidance 

Elena heeft een eigen YouTube Kanaal, waar ze ook Franstalige video's plaatst: Elena Danaan - YouTube
 
------------
Rondetafelgesprek met Laura Eisenhower, Michael Salla en Elena Danaan. 

Wie ondertekende werkelijk de akkoorden die de mensheid verkocht aan buitenaardse overheersing? Michael Salla brengt het laatste onderzoek en onthullingen over dit onderwerp, en deelt met Laura Eisenhower haar ervaring en persoonlijke kennis over haar overgrootvader.
Dwight Eisenhower waarschuwde ons destijds, en zijn boodschap blijft nog steeds een kernpunt in ons begrip van de huidige wereldsituatie. 

Commandant Val Thor bevestigde het harde werk en de waarschuwingen van de Galactische Federatie, en de strijd van Dwight Eisenhower om deze overeenkomsten, getekend met het bloed van de Mensheid, ongedaan te maken. Deze strijd gaat door tot op de dag van vandaag.
 
Bekijk de video (Engels):
 
   
"Het kan niet worden onderschat hoe belangrijk het is voor volledige openheid van zaken om real-time inlichtingen rapporten te ontvangen van de Galactische Federatie, aangezien we niet de waarheid verteld krijgen van regeringen, de mainstream media, noch de Deep State/Cabal. Ook zullen de White Hats (Witte Hoeden) binnen de militaire inlichtingendiensten nooit de hele waarheid onthullen over wat er gebeurt in exopolitieke zaken, omdat zij hun eigen agenda's hebben." (Dr. Michael Salla van Exopolitics.org)
 

In haar 1e boek  "Een Geschenk van de Sterren: Alien Rassen" beschrijft én tekent zij hoe de vele soorten aliens eruit zien
 
Afbeelding invoegen
 
 
In onderstaande video legt Elena uit hoe de buitenaardsen zichzelf en hun planeet noemen. Wij noemen de sterren en constellaties doorgaans met namen uit de Griekse en Latijnse mythologie, maar de aliens gebruiken andere namen. Elena zet de aardse en de buitenaardse namen naast elkaar.:
 
 
---------------
In deze video legt Thor Han een aantal zaken uit, bijvoorbeeld dat je nooit bang moet zijn, wat/wie de Bron is,  hoe het zit met engelen etc. 
Video is in het Engels.