Dr. Vanessa Schmidt -Krueger ,
moleculair biologisch specialist in hart- en vaatziektes in Duitsland.
 
Dag 4 - Grand Jury Proces
 
1e boodschap:
 
Drie redenen waarom je helemaal geen vaccinatie nodig hebt tegen Corona:
 
a.      Corona is geen dodelijk virus. Er zijn lang niet zoveel mensen gestorven aan Corona als de media en de regering ons hebben willen laten geloven. De meesten die gestorven zijn hadden onderliggende ziekten en hun immuunsysteem kon het virus niet bestrijden. En ze waren veel ouder dan de gemiddelde leeftijd waarop men sterft.
 
b.      We hebben allemaal al een goed ontwikkeld immuunsysteem dat Corona-virussen kan bestrijden. Sars-Cov-2 is geen nieuw virus, het lijkt heel erg op Sars-Cov-1 (de Chinese Griep van 2003) en daar hebben we allemaal al antistoffen tegen, zelfs baby’s van 6 maanden oud, zeker als ze borstvoeding krijgen. Ons immuunsysteem herkent na blootstelling aan een virus zelfs na 20 jaar een gelijksoortig virus en kan het bestrijden.
Als kinderen 3 ½ jaar oud zijn zijn ze immuun voor alle soorten Corona-virussen. Hun lichaam herkent nieuwe virussen en bestrijdt ze (kruisimmuniteit). Daarom moeten kinderen echt elke winter blootgesteld worden aan virussen zodat ze immuniteit kunnen ontwikkelen. Hen opsluiten (lock downs) is onnatuulijk en catastrofaal.
 
c.      Kinderen tussen 4 en 6 jaar ontwikkelen IgM antistoffen, en op hun 6e spreek je dan van kudde-immuniteit. Volwassenen produceren geen IgM antistoffen, alleen IgG en IgA na infectie met een virus. We vinden IgG antistoffen vooral na vaccinatie (Ig = immunoglobuline = antistoffen/eiwitten in het bloed, er zijn 3 soorten Ig, namelijk A, G en M;  je kunt je bloed erop laten testen). 
 
De onzin van boosters
Het geven van booster-injecties is in immunologisch opzicht volkomen onzin. Want we hebben ‘memory’ cellen, die zich, ook als de antistoffen die geproduceerd zijn na een vaccinatie allang zijn verdwenen, herinneren wat ze moeten doen, namelijk nieuwe, gerichte antistoffen maken. Het verhaal dat je boosters nodig hebt voor nieuwe varianten van het virus klopt niet. Want die varianten lijken bijna 100% op elkaar. Maar het probleem is dat het de vaccins zijn die niet werken, en wel om de volgende reden:

 
2e boodschap:
 
De zogenaamde ‘vaccinaties’ zijn ineffectief en volkomen zinloos.
 
Pfizer heeft beweerd dat hun vaccin effectief was, maar ze hebben het niet al te nauw genomen met de wetenschappelijke richtlijnen tijdens de onderzoeksfase en gesjoemeld met de resultaten (de presentatie van Deanna McLeod gaat hierop door). De effectiviteit van het door hen ontwikkelde vaccin moet door dat gesjoemel ernstig betwijfeld worden.
 
Het is namelijk zo dat de door het vaccin ontwikkelde IgG antistoffen die door de bloedvaten vervoerd worden niet kunnen doordringen tot het virus in de longblaasjes vanwege het beschermende endothelium (bekleedsel van bloedvaten) in de bloedvaten. Ze kunnen er gewoon niet doorheen.
Ook kunnen de door het vaccin opgewekte IgG antistoffen niet door het epithelium heendringen (epithelium = buitenste bekleedsel van organen, dus slijmvliezen en huid).
 
Er zijn dus twee barrières waar de door het vaccin opgewekte antistoffen op stuiten en waar ze niet doorheen kunnen. Ze kunnen dus niet daarheen waar het nodig is om het virus te neutraliseren, tenminste niet in het lichaam zelf, wel in een testopstelling in een laboratorium, als je ze direct met elkaar in contact brengt.
 
Daarom zijn deze vaccins ineffectief en volkomen zinloos.
 
Afbeelding invoegen