Dr. Shawn Brooks op de SW Ohio School Board Meeting
 
Afbeelding invoegen

 
Transcript van de video (vertaling):
 
"Mijn naam is Dr. Shawn Brooks, PhD, Oxford. Ik heb 48 publicaties op mijn naam staan, waaronder 23 boeken. Ik heb ongeveer 21 jaar gezondheidsgeneeskunde, anatomie en fysiologie gestudeerd.
 
Dr. Robert Malone, die het messenger RNA (mRNA)-vaccin heeft gemaakt, heeft gezegd dat niemand dit vaccin ooit zou moeten nemen, deze injecties, onder geen enkele omstandigheid. Hij heeft het gemaakt! En hij zegt: ‘Doe dat nooit!’
 
Dus laat mij uitleggen wat er gaat gebeuren met de mensen, die het vaccin hebben genomen. Die mensen zullen in de komende zes maanden tot drie à vijf jaar sterven, om drie redenen:
 
1.  Je hebt je eigen immuunsysteem drastisch verminderd met 35%. De eerste injectie deed dat met minstens 15 (procent). De tweede deed dat met 35 (procent). Nu, als je een boostershot neemt zul je sterven… dat is het! Wanneer je dan een griepprik neemt in de toekomst, ga je dood.

2. De tweede reden: antilichaam-afhankelijke versterking (Anti Body Dependant Enhancement/ADE) is wat er gebeurt met deze injecties, met iedereen die ze heeft genomen, tenzij je natuurlijk een placebo hebt gekregen. Maar dat kun je op geen enkele manier weten.
Dus antilichaam-afhankelijke versterking bedriegt je hele lichaam, door het te laten geloven dat de cel de ziekteverwekker opeet, terwijl dat niet het geval is. Het leidt uiteindelijk tot een zogenaamde cytokine storm, waardoor orgaanfalen veroorzaakt wordt. Dat zal je dood veroorzaken! En er is geen houden aan; geen enkele hoeveelheid medicijnen zal dat stoppen.
 
3. Het derde ding: bloedstolling. Iedereen die de injectie heeft genomen, krijgt bloedstolsels. Er is een manier om daarachter te komen: laat een D-Dimer test doen. Die detecteert bloedstolling op microscopisch niveau.
Op dit moment snijden we complete bloedstolsels uit mensen, terwijl ik hier met u sta te praten. Miljoenen zijn al gestorven aan de injecties!
 
Tijdens uw laatste vergadering pleitte u er sterk voor dat mensen de injecties gingen nemen in de toekomst, samen met het dragen van mondkapjes. En ik heb ouders hetzelfde horen zeggen. Dus aan de ouders, die echt overwegen om hun eigen kinderen te prikken:  u gaat ze permanent steriliseren! Mensen, die de injecties hebben genomen, worden gesteriliseerd. 80% van de (zwangere) vrouwen die geïnjecteerd zijn, hebben hun kind meteen in de eerste maand daarna verloren. Je kunt geen kinderen meer krijgen!  
 


 

Daarbij komt dat u uzelf ook geïnjecteerd heeft met iets dat vergelijkbaar is met HIV! U kunt nu niet langer borstvoeding geven, bloed doneren, organen doneren, bloedplasma of beenmerg doneren. Als u me niet gelooft, probeer dan bloed en bloedplasma te doneren, en zie wat er gebeurt. U zult worden geweigerd! Tenzij u natuurlijk in Californië woont, in welk geval ze mensen toestaan ​​om giftig bloed te doneren met spike-eiwitten erin. De injecties creëren spike-eiwitten! Ze zitten in de injecties zelf. En ze creëren het door je RNA doormidden te breken. U bent dan niet langer mens. U bent iets anders, en u bent vatbaar geworden voor talloze ziekten.
  
Nu, dit is wat er in de toekomst gaat gebeuren, heel snel.
 
[U heeft nog 15 seconden.]
 
Geweldig!
Ik weet niet welk percentage van uw personeel de injectie neemt, maar uw school zal dicht gaan. U kunt niet openblijven. U moet sluiten omdat iedereen ziek zal worden en zal sterven. Dat gaat gebeuren in al uw gebouwen.
 
[Prima, dank u, meneer.]
 
Het gebeurt nu al! Ik durf te wedden dat het zo is. Het gebeurt al – en – veel succes.
 
[Dank u…]
 
Het kan niet gestopt worden.
 
[Dank u, meneer.]
 
Bedankt."
 
Ze wilden deze arts zo snel mogelijk het zwijgen opleggen, en hij kreeg geen seconde extra na de hem toegewezen tijd. Maar het is wel duidelijk dat hij hen de stuipen op het lijf heeft gejaagd.