Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA technologie
 
Afbeelding invoegen
 
Mijn naam is Robert Malone, en ik spreek tot u als ouder, grootouder, arts en wetenschapper. Normaal gesproken lees ik niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik er zeker van wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit juist heb.Ik sta achter deze verklaring met een carrière gewijd aan onderzoek en ontwikkeling van vaccins. Ik ben gevaccineerd voor COVID en ik ben over het algemeen pro-vaccinatie. Ik heb mijn hele carrière gewijd aan het ontwikkelen van veilige en effectieve manieren om besmettelijke ziekten te voorkomen en te behandelen.
 
Voordat u uw kind injecteert - een beslissing die onomkeerbaar is - wilde ik u op de hoogte brengen van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de mRNA-vaccintechnologie die ik heb ontwikkeld.

Er zijn drie zaken die ouders moeten begrijpen:
 
Ten eerste wordt er een viraal gen geïnjecteerd in de cellen van uw kind. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te maken. Deze eiwitten veroorzaken vaak permanente schade in kritieke organen van kinderen, waaronder
 • Hun hersenen en zenuwstelsel
 • Hun hart en bloedvaten, met inbegrip van bloedklonters
 • Hun voortplantingssysteem
 • Dit vaccin kan fundamentele veranderingen in hun immuunsysteem teweeg brengen
Het meest verontrustende hiervan is dat als deze schade eenmaal is opgetreden, deze onherstelbaar is:  
 • Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet herstellen.
 • Je kunt de littekens in het hartweefsel niet repareren.
 • Je kunt een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren.  
 • Dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplanting, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van je familie.
 

 
Het tweede dat u moet weten is het feit dat deze nieuwe technologie niet voldoende is getest.
 • We moeten minstens 5 jaar testen/onderzoek doen voordat we de risico's echt kunnen begrijpen.
 • Schadelijke effecten en risico's van nieuwe medicijnen komen vaak pas vele jaren later aan het licht.
Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind deel uitmaakt van het meest radicale medische experiment in de menselijke geschiedenis.
 
Een laatste punt: de reden die ze u geven om uw kind te vaccineren is een leugen.
 • Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders.
 • Het is eigenlijk het tegenovergestelde. Hun immuniteit, na het krijgen van COVID, is van cruciaal belang om uw familie, zo niet de wereld, te redden van deze ziekte.
 
Samenvattend: er is geen voordeel voor uw kinderen of uw familie om uw kinderen te vaccineren tegen de kleine risico's van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico's van het vaccin waar u als ouder, en uw kinderen, misschien de rest van hun leven mee moeten leven. De risico-batenanalyse komt niet eens in de buurt. Als ouder en grootouder raad ik u aan weerstand te bieden en te vechten om uw kinderen te beschermen.
 
Bron: https://t.me/Fall_of_the_Cabal/6841 - dit is een vertaald artikel uit The Defender van Robert Kennedy Jr. van Children's Health Defence.