Dr. Michael Salla 
 
houdt zich bezig met 'exopolitiek', oftewel de handel en wandel van
vele buitenaardse rassen en hun interactie met de 'elite' op Aarde.
 
Dit is zijn website: Welcome » Exopolitics
 
 
Is Mars het middelpunt van een planetaire bevrijdingsoorlog?
 
Afbeelding invoegen
 
Op 30 april deed Elena Danaan, een voormalig professioneel archeologe wiens beweringen over contact met buitenaardsen van de Galactische Federatie van Werelden wijdverspreide aandacht hebben gekregen, een verslag dat insloeg als een bom over voortdurende serie militaire invallen op Mars die tot doel hebben de bases van een rivaliserende buitenaardse alliantie te vernietigen: het Draconische Rijk en het Orion Collectief.
 
Deze buitenaardse bases werden opgericht om de inheemse Marsbevolking te onderdrukken, de activiteiten te beheren van menselijke kolonisten die verbonden zijn met een Duitse afscheidingsgroep die de Donkere Vloot (oftewel Nacht Waffen) wordt genoemd, en toezicht te houden op grote Aardse bedrijven die naar Mars zijn verhuisd.
 
Bron: artikel van Dr. Michael Salla van 1 mei 2021:  
 
-----------------

Een update van Dr. Michael Salla van 10-08-2012 over
 
De Jupiter vergaderingen en de Artemis Akkoorden.
 
 
Deze update komt na info die Dr. Salla gekregen heeft van Elena Danaan.

"Conclusie: er is belangrijk (indirect) bewijs is dat de Jupiter-ontmoetingen medio juli 2021 hebben plaatsgevonden, waarbij 14 naties en CEO's van relatief nieuwe lucht- en ruimtevaartbedrijven betrokken waren." 
 
Michael Salla doet zijn best dit te bewijzen:
 
"1. Het aantal aanwezige naties (14) ligt dicht bij het aantal bekende ruimtevarende naties (18).
2. De vluchten naar de rand van de ruimte van Richard Branson en Jeff Bezos waren zeer waarschijnlijk dekmantels voor hun fysieke aanwezigheid op de Jupiter-bijeenkomsten.
3. Uit de aankondiging van Elon Musk dat SpaceX verkozen is om de Europa Clipper Mission van 2024 te lanceren blijkt dat Jupiter veelvuldig in zijn gedachten was tijdens de bijeenkomsten.
4. De groeiende acceptatie van de Artemis Akkoorden door toonaangevende ruimtevarende naties - met uitzondering van China en Rusland - maakt het zeer aannemelijk dat de Galactische Federatie de VS heeft gekozen als het land waar men naar toe wil voor toekomstige communicatie en coördinatie in de diepe ruimte.
 
 
-------------
 
 
 
Elena's opmerking over de rol die zij speelt bij het doorgeven van informatie van Thor Han Eredyon is van vitaal belang. Via Thor Han en andere contacten bij de Galactische Federatie o.a. Coran), is zij een doorgeefluik voor real-time inlichtingenrapporten van de Galactische Federatie van Werelden.
 
Het kan niet worden onderschat hoe belangrijk het is voor volledige openheid van zaken om real-time inlichtingen rapporten te ontvangen van de Galactische Federatie, aangezien we niet de waarheid verteld krijgen van regeringen, de mainstream media, noch de Deep State/Cabal. Ook zullen de White Hats (Witte Hoeden) binnen de militaire inlichtingendiensten nooit de hele waarheid onthullen over wat er gebeurt in exopolitieke zaken, omdat zij hun eigen agenda's hebben.
 
Dit is de video van Elena van 30 april 2021.

 
-------------
Het ontstaan van de Dark Fleet (Donkere Vloot) - de overeenkomst tussen Nazi-Duitsland en de Reptilians.
 
 
--------------
 
De Grote Leugen Blootleggen - de UFO technologie van de VS
 
 
-------------
 
Dr. Michael Salla bespreekt de verklaring van Generaal Dickinson dat
er onlangs meer dan 100 overeenkomsten zijn gesloten met ruimte-varende naties en organisaties. Deze verklaring ondersteunt Salla's bevindingen over de geheime ruimte-ontmoetingen en de Artemis overeenkomsten die medio juli 2021 plaatsvonden bij Jupiter (zie hiernaast). 
 
 
------------