Voordat we onszelf toestaan te geloven in de goedheid van de buitenaardse interactie, zouden we ons moeten afvragen of
redelijke wezens de dekking van de nacht nodig hebben om 'goede daden' uit te voeren?
Moeten dergelijke wezens ons verlammen en machteloos maken zodat we geen weerstand kunnen bieden?
Is het nodig dat 'engelen' onze foetussen stelen?
Is het nodig dat ze de genitaliën van onze kinderen betasten en ons rectum onderzoeken?

Passen angst, pijn en bedrog bij 'hoge spirituele motieven'?
 
Afbeelding invoegen
 
 

Dr. Karla Turner:

Als we de meldingen van ‘ontvoeringen’ moeten geloven – en er is geen enkele reden om te twijfelen aan de eerlijkheid van hen die ze rapporteren – dan houdt het ontvoerings-fenomeen de volgende details in:

1. Buitenaardsen kunnen onze waarneming van onze omgevingwijzigen.

2. Buitenaardsen kunnen wat wij denken te zien beïnvloeden. Zij kunnen verschijnen in elke vorm van voorkomen en gedaante.

3. Buitenaardsen kunnen ons – ons bewustzijn – uit onze fysieke aardse lichamen halen, ons de controle over ons lichaam ontnemen en onze lichamen als middel gebruiken voor hun eigen activiteiten voordat ze ons bewustzijn weer terugbrengen in onze lichamen.

4. Buitenaardsen kunnen in een onzichtbare staat bij ons aanwezig zijn en kunnen zichzelf alleen gedeeltelijk zichtbaar maken.

5. Ontvoerden krijgen markeringen op hun lichaam, anders dan de welbekende scoop marks (putjes) en de rechtlijnige littekens. Deze andere markeringen zijn inclusief de enkele punctie, de meerdere puncties, grote blauwe plekken, drie en viervingerige klauwafdrukken en driehoekige afdrukken van elke mogelijke soort.

6. Vrouwelijke ontvoeringsslachtoffers lijden vaak aan serieuze gynaecologische problemen na hun buitenaardse ontmoetingen en soms lijden deze problemen tot cysten, tumoren, borst- en baarmoederkanker en baarmoederverwijdering.

7. Buitenaardsen nemen lichaamsvocht uit onze nek, ruggengraat, aderen, gewrichten zoals knieën en polsen en andere plaatsen. Zij injecteren tevens onbekende vloeistoffen in verschillende delen van ons lichaam.

8. Een verrassend aantal ontvoerden lijdt aan serieuze ziekten die zij voor hun ontmoeting niet hadden. Deze hebben geleid tot operaties, uitputting en zelfs de dood door oorzaken die de artsen niet kunnen identificeren.

9. Sommige ontvoerings-slachtoffers ervaren een verslechtering van hun geestelijke, sociale en spirituele welzijn. Buitensporig gedrag komt frequent voor, zoals drugsgebruik, alcoholisme, veelvraat en nonchalance. Vreemde obsessies ontwikkelen zich en zorgen voor een ontwrichting van het normale leven en persoonlijke relaties.

10. Buitenaardsen tonen een grote interesse in seksualiteit van volwassenen, seksualiteit van kinderen en in het toedienen van fysieke pijn aan ontvoerden.

11. Ontvoerden herinneren zich dat ze instructies van buitenaardsen hebben gekregen en lessen hebben geleerd. Deze lessen kunnen zijn gegeven in de vorm van gesprekken, telepathische overdrachten, beeldvertoning of een werkelijke, praktische instructie in het bedienen van buitenaardse techniek.

12. Ontvoerden melden dat ze meegenomen zijn naar gebouwen waarin zij niet alleen buitenaardsen tegenkwamen, maar ook normaal ogende mensen, soms in militaire uniformen, die samenwerkten met de buitenaardse overmeesteraars.

13. Ontvoerden ontmoeten vaak meer dan één soort buitenaardsen, niet enkel de grijzen. Elke mogelijke combinatie van grijzen, reptielachtigen, insectachtigen, blonde blauwogigen en bidsprinkhaanachtigen zijn gezien gedurende een enkele ontvoering en aan boord van hetzelfde voertuig of in hetzelfde gebouw.

14. Ontvoerden rapporteren dat ze zijn meegenomen naar ondergrondse faciliteiten waar ze zonderlinge, hybride wezens zien, kinderbewaarplaatsen met hybride menselijke foetussen en vaten met gekleurde vloeistoffen waarin zich delen van menselijke lichamen bevinden.

15. Ontvoerden rapporteren dat ze in deze faciliteiten andere mensen zien die zijn ontdaan van alle bloed, zijn verminkt, gevild en in stukken gedeeld, en opgeslagen zijn als levenloze stapels hout. Sommige ontvoerden zijn bedreigd en verteld dat zij ook in een dergelijke conditie kunnen eindigen als ze niet meewerken met hun buitenaardse veroveraars.

16. Buitenaardsen komen in huizen en halen daar kinderen tijdelijk weg, de bezorgde ouders verlamd en machteloos achterlatend. In gevallen waarbij een ouder in staat was te protesteren, laten de buitenaardsen weten dat ‘deze kinderen aan hen toebehoren’.

17. Buitenaardsen hebben hun menselijke ontvoeringslachtoffers gedwongen seksuele gemeenschap te hebben met buitenaardsen en zelfs met andere ontvoerden, terwijl groepen van buitenaardsen deze handelingen gadeslaan. Bij dergelijke ontmoetingen hebben de buitenaardsen zich soms vermomd om zodoende de medewerking van de ontvoerden te verkrijgen, zo kunnen ze verschijnen als Jezus, de Paus, verschillende beroemdheden en zelfs als de reeds overleden huwelijkspartner van de ontvoerde.

18. Buitenaardsen voeren extreem pijnlijke experimenten en procedures op ontvoerden uit, daarbij aangevend dat deze handelingen noodzakelijk zijn, maar ze geven geen verklaring waarom… Pijnlijke genitale en anale onderzoeken worden uitgevoerd, zowel op kinderen als volwassenen.

19. Buitenaardsen doen voorspellingen over een naderende periode van wereldwijde chaos en vernietiging. Ze vertellen dat een zeker aantal mensen van de planeet zal worden gered om zodoende de soort te laten overleven, zowel op een andere planeet of weer op aarde als de ondergang voorbij is. Veel ontvoerden laten weten dat ze hun buitenaardse overmeesteraars niet geloven en eerder denken aan een meer sinister gebruik van de ‘geredde’ mensen.

 
Voor elk punt op bovenstaande lijst zijn meerdere meldingen aanwezig, afkomstig van niet aan elkaar gerelateerde gevallen en zodoende deze bizarre details, die beslist niet het product zijn van een enkele ontspoorde geest, bevestigen. Deze details zijn overtuigend bewijs dat, in tegenstelling tot de beweringen van veel UFO-onderzoekers, de ontvoerings-ervaringen niet beperkt zijn tot een uniform patroon van gebeurtenissen. Dit fenomeen kan niet eenvoudig verklaard worden als experimenten in het kruisen van rassen of een onderzoek naar de menselijke fysiologie.
 
Wie was Dr. Karla Turner?
 
De Amerikaanse Dr. Karla Turner was lerares Engels aan de universiteit en gerespecteerd onderzoekster van het buitenaardse ontvoerings-fenomeen. Zij en haar familie waren daar zelf ook slachtoffer van en ze had daardoor informatie uit de eerste hand. Karla Turner is op 9 januari 1996 op 48 jarige leeftijd aan een agressieve vorm van borstkanker overleden die zich openbaarde na een ontvoering.
 
Ze werkte samen met Barbara Bartholic, een hypnotherapeute die honderden ontvoerings-slachtoffers heeft onderzocht en ondervraagd. Karla Turner heeft drie boeken over dit onderwerp geschreven: 
  • ‘Into The Fringe’,  (1992)
  • 'Taken'  (1994)
  • ‘Masquerade of Angels’  (1994) 
Dat zijn nu collectoritems en slechts voor veel geld te koop. Maar op de website van Karla Turner kun je ze alle drie (compleet, in het Engels) in pdf file downloaden en eventueel uitprinten.
 


Schokkende ontdekkingen
 
Haar bevindingen zijn niet om vrolijk van te worden. Het fenomeen blijkt zeer uitgebreid te zijn en niet bepaald de zogenaamde goedaardigheid van het plan van de buitenaardsen weer te geven. De buitenaardsen zijn heel erg goed in het plaatsen van een aantal schermgeheugens bij hun slachtoffers (een afdekking van echte herinneringen door schijnherinneringen). Zo is wat door de slachtoffers wordt waargenomen vaak helemaal niet de werkelijkheid en dergelijke schermgeheugens kunnen wel verschillende lagen bevatten.
De slachtoffers weten soms zelfs bij de beste onderzoekers en therapeuten niet door te dringen tot de onderste laag. Zelfs de ontdekking dat ze zijn misbruikt en er vervelende ingrepen op hun lichaam hebben plaatsgevonden, is vaak alsnog een schermgeheugen die een nog indringender behandeling verbergt, een wrede behandeling met een totaal ontbrekend gevoel van ethiek, liefde en emotie van de kant van de ontvoerders.
De meeste buitenaardse types die men waarneemt zijn vaak ook nog eens vermommingen van nog afzichtelijkere vormen en de ware aard van de ontvoeringen doet het ergste vrezen.
 
Ontkenning
 
Overheden en wetenschappers stellen zich zeer terughoudend op. Ze kijken weg van de feiten, weg van de lichamelijke littekens en (ernstige) aandoeningen, weg van de psychische gevolgen.
 
Wie worden er als verantwoordelijken ter verantwoording geroepen als ooit de verschrikkelijke waarheid van het ontvoerings-fenomeen tot de complete wereldbevolking doordringt?
 
Wat kun je zelf doen om je voor te bereiden?
 
1. Lees de (Engelstalige) boeken van Dr. Karla Turner. Gratis te downloaden op http://www.vrijewereld.org/2015/04/22/karla-turner-over-eted-ontvoeringen-lezing-boeken/
 
2. Stel je op andere manieren op de hoogte over het fenomeen (Internet, YouTube)
 
3. Lees de ‘Briefings van de Bondgenoten van de Mensheid’. Boek 1 komt binnenkort opnieuw uit in het Nederlands, Boek 2 wordt op dit moment vertaald, Boek 3 volgt daarna. Lees meer op deze site op https://overthehorizon.nl/de-bondgenoten/de-briefings/
 
en kies Nederlands. 
 
4. Lees de Verklaring van Menselijke Soevereiniteiten voeg je stem bij de andere die weigeren toe te laten dat de menselijke soevereiniteit wordt geschonden.
 
 
 
 
 
 

Oorspronkelijke bron  de Engelstalige site: