Dr. Joseph Mercola
 
Afbeelding invoegen
 
Mercola.com - #1 Natural Health Website 
 
 
De reden waarom onze kinderen het doelwit worden van verplichte injecties tegen Covid is dat vaccinproducenten de vaccins op het vaccinatieschema voor kinderen willen krijgen.

Als een vaccin eenmaal is toegevoegd aan het schema voor kinderen, is de vaccinfabrikant gevrijwaard van financiële aansprakelijkheid voor schade en/of bijwerkingen, tenzij de fabrikant op de hoogte is van veiligheidsproblemen met het vaccin en die informatie achterhoudt.

Producten moeten (in de VS)  aan vier criteria voldoen om toestemming voor noodgebruik te krijgen:
  • er moet sprake zijn van een noodsituatie;
  • een vaccin moet voor ten minste 30% tot 50% effectief zijn;
  • de bekende en potentiële voordelen van het product moeten opwegen tegen de bekende en potentiële risico's van het product;
  • en er mogen geen adequate, goedgekeurde en beschikbare alternatieve behandelingen (geneesmiddelen of vaccins) zijn.
Als niet aan alle vier criteria wordt voldaan, kan geen EUA (Emergency Use Approval - goedkeuring voor gebruik bij een noodtoestand) worden verleend of gehandhaafd
Volgens een uitspraak van een federale rechtbank in de VS zijn de injectie van Pfizer en Comirnaty van BioNTech niet onderling verwisselbaar.
Comirnaty is niet volledig goedgekeurd en gelicenseerd. Het is alleen "klaar voor goedkeuring" (lees: moet nog goedgekeurd worden).
 
Comirnaty heeft een vergunning om gefabriceerd, in de handel gebracht en op de markt gebracht te worden, maar het heeft géén vergunning om aan iemand te worden gegeven, en het is nog niet beschikbaar in de Verenigde Staten. Farmecauten wachten tot het wordt toegevoegd aan het vaccinatieschema voor kinderen, om vrijgesteld te worden van aansprakelijkheid.