Brief aan patienten en vrienden.
 
Afbeelding invoegen
 
Frank Shallenberger, MD, HMD runt het Nevada Center of Alternative and Anti-Aging Medicine. 
Hij beoefent sinds 1973 de geneeskunde en is sinds 1978 een pionier in de alternatieve/integratieve geneeskunde.
Hij is een van de slechts 16 artsen in Nevada die zowel een licentie hebben in de conventionele geneeskunde
als in de alternatieve en homeopathische geneeskunde.
 
Beste patiënten en vrienden, 
 
Vorige week ben ik zeker 20 keer gevraagd naar de nieuwe COVID-vaccins. Hier zijn mijn gedachten. Geef deze informatie alsjeblieft aan velen door. Mensen moeten volledig geïnformeerd zijn alvorens toestemming te geven als het gaat om het injecteren van vreemd genetisch materiaal in hun lichaam..
 
1.     De COVID-vaccins zijn mRNA-vaccins. mRNA-vaccins zijn een volledig nieuw type vaccin. Geen enkel mRNA-vaccin is ooit eerder goedgekeurd voor menselijk gebruik. In wezen hebben we geen enkel idee wat we van dit vaccin kunnen verwachten. We hebben geen idee of het effectief of veilig zal zijn. 
 
2.     Traditionele vaccins brengen gewoon stukjes van een virus naar binnen om een immuunreactie te stimuleren. Het nieuwe mRNA-vaccin is een heel ander soort vaccin. Het injecteert (transfecteert) feitelijk moleculen van synthetisch genetisch materiaal uit niet-menselijke bronnen in onze cellen. Eenmaal in de cellen, werkt het genetisch materiaal samen met ons transfer RNA (tRNA) om een vreemd eiwit te maken dat het lichaam zou leren het virus waarvoor het gecodeerd is te vernietigen. Bedenk dat deze nieuw gecreëerde eiwitten niet worden gereguleerd door ons eigen DNA, en dus volledig vreemd zijn aan onze cellen. Waar ze precies toe in staat zijn is onbekend. 
 
3.     Het mRNA-molecuul wordt gemakkelijk vernietigd. Dus om de kwetsbare mRNA-strengen te beschermen als ze in ons DNA worden ingebracht worden ze gecoat met ge-PEG-ileerde lipide nanopartikels. Deze coating verbergt het mRNA voor ons immuunsysteem, dat normaal gesproken elk vreemd materiaal dat in het lichaam wordt geïnjecteerd zou doden. Ge-PEG-ileerde lipide nanodeeltjes worden al jaren gebruikt in verschillende geneesmiddelen. Gezien hun effect op de balans van het immuunsysteem hebben verschillende studies aangetoond dat ze allergieën en auto-immuunziekten veroorzaken. Daarnaast is aangetoond dat ge-PEG-ileerde lipide nanodeeltjes hun eigen immuunreacties uitlokken en schade aan de lever veroorzaken. 
 
4.     Deze nieuwe vaccins zijn bovendien verontreinigd met aluminium, kwik en mogelijk formaldehyde. De fabrikanten hebben nog niet bekendgemaakt welke andere giftige stoffen ze bevatten. 
 
5.     Aangezien virussen vaak muteren is de kans dat een vaccin langer dan een jaar werkt onwaarschijnlijk. Daarom verandert het griepvaccin elk jaar. Het vaccin van vorig jaar is net zo geldig als de krant van vorig jaar. 
 
6.     Er zijn helemaal geen lange termijn veiligheidsstudies gedaan om er zeker van te zijn dat één van deze vaccins niet de kanker, attaques, hartziekten, allergieën en auto-immuunziekten veroorzaken die geconstateerd worden bij andere vaccins. Als u ooit al eens proefkonijn wilde zijn voor Big Pharma, dan is dit uw gouden kans! 
 
7.    Veel deskundigen vragen zich af of de mRNA-technologie klaar is voor dit moment. In november 2020 zei Dr. Peter Jay Hotez over de nieuwe mRNA-vaccins:  
 
"Ik maak me zorgen over innovatie ten koste van de bruikbaarheid, omdat ze [de mRNA-vaccins] zijn afgestemd op de richting van technologieplatforms en die hebben nog nooit eerder een vergunning gekregen".
 
Dr. Hotez is hoogleraar kindergeneeskunde en moleculaire virologie & microbiologie aan het Baylor College of Medicine, waar hij ook directeur is van het Texas Children's Hospital Center for Vaccine Development.
 

 
8.    Michal Linial, PhD, is hoogleraar Biochemie. Vanwege haar onderzoek en voorspellingen over COVID-19 wordt Dr. Linial breed geciteerd in de media. Ze verklaarde onlangs:  
 
"Ik zal het [het mRNA-vaccin] niet onmiddellijk nemen - waarschijnlijk niet eens komend jaar. We moeten afwachten of het echt werkt. We hebben een veiligheidsprofiel voor slechts een paar maanden, dus we kunnen nu nog niet weten of er na twee jaar een langdurig effect zal zijn."  
 
9.     In november 2020 maakte de Washington Post melding van de aarzeling onder gezondheidswerkers in de Verenigde Staten m.b.t. de mRNA-vaccins, onder verwijzing naar onderzoeken die daarover hadden bericht: "Sommigen wilden niet bij de eerste ronde zitten, zodat ze konden afwachten of er mogelijke bijwerkingen waren", en dat "artsen en verpleegkundigen meer gegevens willen hebben voordat ze zich inzetten voor vaccins om de pandemie te beëindigen".
 
10.     Sinds het sterftecijfer van COVID begin september is gezakt tot het normale griepsterftecijfer, is de pandemie voorbij. Daarom is er op dit moment geen vaccin nodig. De huidige schrikbarende tactiek met betrekking tot "escalerende gevallen" is gebaseerd op een PCR-test die, omdat deze meer dan 34 amplificaties bevat, een 100% vals-positief percentage heeft, tenzij deze wordt uitgevoerd tussen de 3e en 5e dag na de eerste dag van de symptomen. Hij is dus 100% onnauwkeurig bij mensen zonder symptomen. Dit is goed gedocumenteerd in de wetenschappelijke literatuur. Als je naar de site van het CDC gaat kun je zien dat de wekelijkse sterftecijfers in de VS nu lager zijn dan normaal tijdens een gemiddeld griepseizoen.
 
11.    Nog een reden waarom je geen vaccin nodig hebt voor COVID-19 is dat er in de VS al een aanzienlijke groepsimmuniteit is ontstaan. Dit is de belangrijkste reden voor het einde van de pandemie. 
 
12.     Helaas kun je niet volledig vertrouwen op wat je van de media hoort. Ze hebben het het afgelopen jaar consequent bij het verkeerde eind gehad. Aangezien ze allemaal worden ondersteund door Big Pharma en de andere aanbieders die de COVID-vaccins verkopen, zullen ze niet transparant zijn als het gaat om mRNA-vaccins. Elke verklaring die ik hier heb afgelegd wordt volledig ondersteund door gepubliceerde wetenschappelijke referenties. 
 
13.     Ik ben zeer benieuwd naar de resultaten als Bill en Melinda Gates met hun hele gezin, inclusief kleinkinderen, Joe Biden en President Trump en hun hele familie, en Anthony Fauci en zijn hele familie als ze allemaal het vaccin krijgen. 
 
14.     Wie na het lezen van dit alles nog steeds geïnjecteerd wil worden met het mRNA-vaccin, moet op zijn minst zijn bloed laten controleren op COVID-19-antilichamen. Er is geen behoefte aan een vaccin bij personen die er al van nature immuniteit voor hebben opgebouwd. 
 
Om kort te gaan: Ik krijg veel liever een COVID-infectie dan een COVID-vaccin. Dat is veiliger en effectiever.
 
Ik heb dit jaar een aantal COVID-positieve griep-patiënten gehad. Enkele daarvan waren oud en hadden al problemen met hun gezondheid. Maar ze hebben het allemaal heel goed gedaan dankzij natuurlijke therapieën zoals ozontherapie en IV vitamine C. Dat de moderne geneeskunde geen effectieve behandeling voor virale infecties heeft, betekent nog niet dat er geen enkele beschikbaar is.”