Dr. Bryan Ardis: nicotine is het tegengif voor de spike-eiwitten
 
Uiteraard is dit zijn visie, er zijn anderen met een andere visie.
Mocht je iets in dit protocol zien, dan zou je misschien met zijn team contact op kunnen nemen.
Zelf is hij gepensioneerd en doet alleen nog onderzoek en maakt educatieve videos.
Hij adviseert (via de mail) contact op te nemen het North Texas Healing Center: 
Contact | Frisco | North Texas Healing Center (de CEO, dr. Dr. Brian Tregellas,  staat in nauw contact met hem).
 

 
Dr. Ardis: 
 
Het ‘vaccin’ brengt slangengif = spike eiwit (venom peptide)in je lijf. De farmaceuten zijn daar al heel lang mee in het geheim mee aan het experimenteren. Het slangengif van de Cobra of de Krait slang (oftewel het spike eiwit) hecht zich aan de celwanden en het is geprogrammeerd om spike eiwitten te blijven produceren.
 
Wat kun je er volgens Dr. Ardis aan doen? Je kunt nicotine kauwgum kauwen of nicotine pleisters opplakken. Nicotine verdringt namelijk het spike eiwit van zijn plek, waardoor de spike eiwitten zich niet langer kan hechten en vrijelijk gaan rondstromen in je bloed. Het staat zelfs in de documenten van Pfizer! En het is opvallend dat van alle opgenomen patiënten slechts 2% roker was. Rokers hebben dus ongeweten hun sigaretten als antigif gebruikt! 
 
Omdat het gif vrijelijk blijft rondstromen moet je onmiddellijk gaan ontgiften.
 
Dat doe je als volgt: dagelijks neem je:
  • Vit C 5000 - 10.000 mg verdeeld over de dag* (zie beneden)
  • NAC 2000 mg verdeeld over de dag
  • Selenium 200 microgram werkt met NAC samen en vormt gluthation in de lever.
  • Zoethoutwortel-thee, 2 kopjes per dag, of - capsules met een hoog gehalte aan glycyrrhizinezuur.
  • Fluweelboon capsules (Mucuna pruriens) 
  • Quercetine 500 mg. per dag
  • EDTA( ethyleendiaminetetra-azijnzuur tegen de zware metalen, zoals koper, lood, kwik en cadmium die ook in het lichaam aangetroffen worden
  • Waterstofperoxide 35%
  • Zink (picolinaat) - zink wordt vernietigd door slangengiffen, daarom moet je het aanvullen; verlies van reuk of smaak kan komen door te weinig zink.
Je begint met de kleinste hoeveelheid pleister/kauwgum, nl. 2 mg. (de pleister - evt. in kleinere stukjes knippen - draag je 1 dag en ververst hem dan, de kauwgum voer je langzaam op en uiteindelijk neem je 4x per dag een 2 mg. stukje en kauwt daar 10 minuten op).
 
Nicotine  helpt dus zowel bij klachten na Corona (long Covid) als bijwerkingen na de prik, bijv gehoor- of smaakverlies, tinnitus, dufheid en het verhoogt de zuurstofniveaus. 
 
Nicotine in pleisters en kauwgum is niet verslavend. Nicotine in sigaretten evenmin, maar de tabaksindustrie heeft er verslavende chemische middelen, zoals Pyrazine, aan toegevoegd
 
* Vitamine C: 
Kinderenen volwassenen boven de 13  tot 10,000mg verdeeld over 2 tot 3 doses per dag
Kinderen tussen 6 en 12 jaar 5.000 mg. per dag
Kinderen tussen 2 en 5 jaar 2000 mg. per dag.
 
Met 1000 mg beginnen, en elke dag de dosis opvoeren, tot je aan de diarrhee komt. Dan is de dosis die je de dag ervoor hebt genomen de dosis die het beste bij je past. 
 
-------------------
05-06-2023
 
Dr. Bryan Ardis onthulde dat zijn ongevaxte vrouw Jayne positief getest is op schorpioen- en slakkengif...
 
En hij herleidt hun oorsprong naar de giftige stoffen in onze voedselvoorziening! Dr. Bryan Ardis:
 
Toen schorpioengif zich in haar lichaam nestelde, wist ik al van Monsanto af en van hun gebruik van insecticiden die gemaakt zijn van schorpioengif, en ik dacht:  misschien zit het wel in Roundup of in glyfosaat.
 
Dr. Ardis kocht en testte Roundup en Roundup Plus (de meer geconcentreerde versie)... En zijn ergste vrees werd bevestigd:
 
"Dus dit is waar we mee te maken hebben. Ze hebben glyfosaat gebruikt, dat eigenlijk alle gepubliceerde bijwerkingen heeft die identiek zijn aan slangengif in het menselijk lichaam. In 2003 werd glyfosaat, wereldwijd het meest gebruikte herbicide, insecticide, gespoten op al het voedsel dat je eet.  
 
Dr. Ardis vertelt welke dodelijke giffen er op onze voedselgewassen worden gespoten:
 
In Roundup vonden ze om te beginnen gif van schorpioenen. Verder werd ook een gif gevonden met de naam Snake Venom Metalloproteinase Inhibitor. Dit gif maakt dat de cellen van je lichaam je koper en zink vernietigen of uitputten. Ook bleek er koningscobragif in te zitten.
 
Schorpioengif met de naam Myoxocephalus Scorpius Somatostatine wordt gemaakt in E. coli bacteriën over de hele wereld. Dat specifieke schorpioengif zit in Roundup en is hetzelfde gif dat in het lichaam van Bryan Ardis' vrouw gevonden werd. Vervolgens vonden ze kegelslakgif, specifiek van de maagdelijke kegelslak genaamd Conotoxin 10.
 
Daarnaast vonden ze Malayan krait gif in Roundup, en dat zou wel eens de werkelijke oorsprong van COVID kunnen zijn. Chinese onderzoekers hebben in januari 2020 bevestigd dat bungalowgif, het gif van een kraitslang, de oorsprong is van COVID en dat het in Roundup zit! 
 
Hoeveel Roundup is er nu wel niet over de hele wereld gespoten? Aan hoeveel gif zijn we allemaal blootgesteld in ons voedsel? Het is gebruikt op alle boerderijen, is in groenten terecht gekomen en in water dat over het land gesproeid werd, en we eten dat voedsel en drinken dat water en douchen ermee. Het is gewoon walgelijk! 
 
Dr. Ardis is niet de enige arts die de giftige stoffen in onze voedselvoorziening aan de kaak stelt... Hoewel de anderen het (nog) niet over gif hebben... Wetenschappers van de Universiteit van Iowa hebben net een studie gepubliceerd die aantoont dat er écht geen "veilige" hoeveelheden glyfosaat zijn... zelfs kleine hoeveelheden glyfosaat verstoren het darmmicrobioom ... En dat is waar minstens 80% van je immuunsysteem zich bevindt.
 
Schokkend genoeg wordt "gifbiodiversiteit" daadwerkelijk erkend in de landbouw, en het komt steeds vaker voor!
 
Wat kun je zelf doen? Het beste is natuurlijk biologisch voedsel te eten (hoewel dat ook via de lucht besmet kan zijn)  en daarnaast je lichaam regelmatig te ontgiften.
 
Deze tekst is een (aangepaste) vertaling van een mail die binnenkwam van Jonathan Otto op 5-6-2023. Hij maakt films en videos over alles wat met gezondheid te maken heeft. Dit is zijn website: Health Secret
Je kunt je abonneren op zijn nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte. 
 

 

  


Afbeelding invoegen
 
 Links:
 
 
 
 
(Speciale presentatie: de biowapens ('vaccins') zijn eigenlijk giffen.
Presentatie is in het Engels.)

 
-----------
 
03-04-2023
 
Dr. Ardis heeft ook ontdekt dat het dagelijks gebruik van nicotine (in de vorm van kauwgum of pleisters) helpt tegen geheugenverlies, dementie, Alzheimer, schizofrenie en dergelijke hersen'schade' of hersen'ziekte', ook schade als gevolg van Covid of de injecties. In onderstaande video vertelt hij diverse artikelen te hebben gevonden die dit onderbouwen.  (Video is in het Engels). 

 
Hij spreekt over professor Paul Newhouse van de Vanderbilt University, die al jarenlang bezig is met het onderzoek naar de relatie tussen nicotine en cognitieve stoornissen. 
 
"Nicotine stimuleert receptoren in de hersenen die belangrijk zijn voor het denken en het geheugen en kan neuroprotectieve effecten hebben. Mensen met de ziekte van Alzheimer verliezen een aantal van die receptoren."   aldus de professor in een artikel uit 2012!
 
 
-----------------
 
16-05-2023
 
Dit interview (Engels) van Stew Peters met Dr. Bryan Adams onthult het hele kwaadaardige plan achter Covid en de injecties.  Het woord 'kwaadaardig' dekt bij lange na de lading niet.....
 
 
----------------
 
17-05-2023

Naar aanleiding van bovenstaand interview ging Homeopathy Plus eens kijken of en welke homeopathische middelen dezelfde symptomen van het slangengifvaccin konden oproepen en genezen.
Aanvankelijk werden slangenbeten vooral behandeld met Silicea en Fluoric Acid, maar de nieuwe zoekmethode in hun AI app leverde overduidelijk en tegen hun verwachting in de homeopathische (gepotentieerde) middelen op van 3 slangengiffen, namelijk die van de Vipera berus (gewone Europese adder), de Crotalus Horridus (bosratelslang) en de Lachesis muta (bosmeester of makaslang). 
Homeopathy Plus stelt dat dit géén bewijs is dat mensen vergiftigd zijn door slangengif in de prikken, ze geven aan dat verder onderzoek nodig is. 
 
 
-----------------