Dr. Barbara Lamb

In de video-presentatie vraagt ze zich af: 

Waarom is er zo'n hybridisatie-programma? 
Door de Reptilian ET's wordt gezegd dat  het is om te 'voorkomen dat hun ras uitsterft'. Zelf denkt ze dat ET's gefascineerd zijn door onze 'creativiteit en emoties', waaronder gevoelens van liefde. ET's zouden dat niet kennen. Verder veronderstelt ze dat ze een soort 'bemiddelaars' willen creeren tussen hun ras en het onze, voor zowel hier op aarde als voor onze ontmoetingen met ET's in de ruimte. Of ze willen een soort 'superras' creeren met het beste van beide, of een hoger spiritueel ras. Mogelijk ook wordt de aarde na haar 'vernietiging' opnieuw bevolkt met 'elders bewaarde' hybrids. (Volgens de Ongezienen wordt de aarde niet vernietigd).
 
 
Haar woorden klinken positief, in tegenstelling tot wat Dr. Jacobs en de Bondgenoten van de Mensheid zeggen. Ook de Nieuwe Boodschap van God waarschuwt de mensheid voor alle ET's die hier op aarde zijn. Zij zeggen: 'Trap niet in hun mooie praatjes!'
 
Dr. Lamb noemt in de video de soorten ET's op die meedoen aan het hybridizatie-programma. Verder gaat ze in op de hybriden die hier nu 'onder ons' op aarde leven. Zo heeft ze zelf jarenlang bevriend geweest met ET-sculptor Cynthia Crawford, die als hybrid in contact stond met diverse ET-rassen.
 
Dr. Lamb weet het onmiddellijk wanneer ze met een hybrid te maken heeft. Ook spreekt ze over star seed children die niet per sé hybrid hoeven te zijn, maar die op andere planeten geleefd hebben en net een beetje anders zijn dan gewone kinderen. Zij zijn hier om de aarde en de mensen te 'helpen'. 
 
Er zijn ook hybrids hier die als gewone mensenbabies geboren zijn, maar die tijdens de zwangerschap van de moeder in een ruimteschip ET-genen ingespoten kregen. Deze hybrids hebben zeer speciale psychische kwaliteiten die gewone kinderen niet hebben en ook diverse fysieke afwijkingen.
 

Deze video van ruim 1 uur is Engels gesproken.
 

 
 
 
Dr. Lamb heeft ook een boek geschreven, getiteld: 

"Meet The Hybrids".
 
Afbeelding invoegen
 
De Bondgenoten én de Nieuwe Boodschap waarschuwen ons voor
alien 'ambassadeurs'  op aarde.  Zij lijken  in doen en laten op mensen
maar zijn loyaal aan de aliens (met hun geheime agenda) 
en worden door hen mentaal aangestuurd.