Het Domino-effect van weeroorlogsvoering:
 
Verloren Gegane Bossen en de Wereldwijde Ineenstorting
van Ecosystemen.
 
Het Shastameer is al bijna opgedroogd, omdat er al ruim een jaar geen regen is gevallen. De bomen en het bos rondom, die 15 jaar geleden nog in zeer goede staat waren, zijn al dood of verkeren in deplorabele toestand. Normaliter valt er ruim anderhalve meter regen hier, maar nu niks meer. Zwakke bomen worden opgevreten door kevers, en vormen een gemakkelijke prooi voor bosbranden, die aangewakkerd worden door het lage struikgewas dat nu de kans krijgt. Behalve watergebrek heeft het wortelsysteem van bomen last van de gifstoffen die uit de chemtrails naar beneden komen, waardoor de wortels geen voedingsstoffen meer kunnen opnemen, gaan rotten en bomen gewoon omvallen. Bomen kunnen ook omvallen omdat de boomkronen te zwaar worden van de opgewekte kunstsneeuw die erop valt en er vast aan blijft plakken. Zo ontstaan er grote open plekken waar het UV-licht van de zon genadeloos op kan schijnen en al het leven dat gewend was aan schaduw doodt. 
De regering(en), de MSM, niemand vertelt dit aan het grote publiek. Er worden sussende woorden gesproken en 'dit gaan we oplossen'. Maar de technologie die dit veroorzaakt heeft gaat ons niet redden!


 

 

 

 
Wat moeten we doen? Is opgeven een optie, denkend aan onze kinderen en kleinkinderen? We moeten dit kwaad en deze terroristen aan het daglicht bloot stellen. Elke dag telt!
 
Doe mee en verspreid deze video en deze informatie onder je vrienden, familie en kennissen. 
 
 
Afbeelding invoegen