Debbie Evans
 
 Afbeelding invoegen
 

 
Debby Evans is gepensioneerd verpleegkundige, opgeleid aan gerenommeerde instituten in Engeland, medisch onderzoeker en 5 jaar lang adviseur van het Gezondheidsdepartement.
 
Zij doet  een boekje open over de ‘Golden Triangle’ Cambridge, Oxford en Londen, waar het neusje van de zalm zit op medisch en digitaal gebied en waar op zijn minst opmerkelijke onderzoeken en ontwikkelingen plaats vinden.
 
Cambridge is de Silicon Valley van Engeland op het gebied van bio-geneeskunde. Er zit ook het Behavioral Insights Team, dat kantoren wereldwijd heeft en de politiek adviseert ter verbetering van de openbare diensten voor burgers en maatschappij.
 
Oxford heeft de Nanoport Medical Campus en specialiseert zich in big tech innovation.
 
Alle drie de universiteiten worden o.a. flink gesponsord door de Britse regering. Het MHRA streeft ernaar wereldleider te worden op het gebied van geneeskunde. Er zijn connecties met de Bill&Melinda Gates Foundation, AstraZeneca, Goldman Sachs, de European Investment Bank, GlaxoSmithKlein, Deloitte, KPMG, etc. Het is allemaal verbonden met elkaar.
 
Het MHRA heeft in 2019 de ‘Vaccine Hesitance Guide’ (Gids voor Vaccintwijfelaars) gepubliceerd, ver voordat er gevaccineerd zou gaan worden!
 
 
 

 
Ze houden zich ook bezig met ‘anti microbial resistance’ (weerstand tegen microben), waar je vraagtekens bij kunt zetten. Er worden op dit moment innovatieve vaccins ontwikkeld tegen kanker en TBC, terwijl we voor TBC al 40 jaar prima middelen hebben. Er is namelijk sprake van een toename van die ziekten, en je kunt je afvragen of dit komt door de vaccins of door bepaalde medicijnen.
 
Mw. Evans verwijst ook naar het volledig uitgewerkte plan van de Johns Hopkins University ‘Spars Pandemic 25-28’. Ze vreest dan voor een ‘super bug’. 
 
Ze vertelt ook dat de veiligheid bij het ontwikkelen van een vaccin overboord is gegooid, een vaccin moet nu binnen 100 dagen klaar zijn.
Tevens wijst ze op allerlei biosensors die reeds in schoenen, kleding, eten, auto’s, laptops etc. zitten en die allemaal teruggekoppeld worden naar het biosensor instituut.
 
Afbeelding invoegen