De Toekomst van Mensen die Gevaccineerd Zijn
met aan het eind een godsdienstige implicatie van het gevaccineerd zijn.
 
Een interview van Jana Bennun met Dr. Carrie Madej  voor Israeli News Live 
op BrandNewTube - 15 januari 2021.
 
⁣Future Effects of Those Vaccinated for COVID (brandnewtube.com) 
 
  • Belangrijkste punten: 
  • Je bent onderdeel van een experiment, dit is nog nooit eerder op mensen uitgeprobeerd, je bent een proefdier.

  • mRNA = synthetisch RNA dat gepatenteerd is en iedereen die het ingespoten krijgt wordt eigendom van de patenthouder.

  • Het nanopartikel blijft in je lijf en het blijft de ziekte Covid-19 produceren. Als je wordt blootgesteld aan het echte virus kan het een cytokine storm veroorzaken, dwz het lichaam valt echt alle cellen aan: intelligentie/vruchtbaarheid en ze hebben er ook HIV in verwerkt, waardoor mensen na vaccinatie positief testen op HIV!!    (waarom zouden ze testen op HIV na vaccinatie?? Omdat ze wisten dat ze dat erin gestopt hadden en ze willen kijken wat er mee gebeurt.

  • Het nanopartikel zit in hydrogel verpakt (PEG) en dat kan inwerken op het zenuwstelsel, waardoor je oncontroleerbaar kunt gaan trillen. Mensen die weten dat ze allergisch zijn voor PEG moeten dit van te voren weten en rekening mee houden.
 
------------------
01-06-2023
 
Dr. Rashid Buttar - op verdachte wijze in mei 2023 gestorven. Hij stond op het punt tijdens een door hem georganiseerde conferentie een onthulling te doen over de met het 'vaccin' en de boosters ingespoten Marburg ziekte, die als 'sleeper cell' in het lichaam ligt te wachten totdat hij middels 3 korte 5G-signalen getriggerd wordt, om zich te los te maken uit zijn 'verpakking' en zich te gaan verspreiden in het gevaccineerd lichaam. Marburg is een dodelijke bloederziekte. Er zullen over de hele wereld waar 5G is geïnstalleerd miljoenen doden vallen, en tegelijkertijd zal de angst aangewakkerd worden, meer ongevaccineerden zullen nu 'noodgedwongen' een vaccin gaan halen, de WHO zal de macht grijpen en daarin schuilt nog een groter gevaar.

Hieronder de laatste video (in het Engels) van Dr. Buttar voor hij (nogmaals onder verdachte omstandigheden) stierf:
 
 
----------------
 
  • Het vaccin is vergif, er zitten bijna geen voordelen aan.

  • Moderna heeft hartproblemen/hartfalen bij voorbaat uitgesloten als bijwerking van het vaccin. Hun lijst met bijwerkingen bestaat uit een selectie van (door hen geaccepteerde) bijwerkingen. Moderna is ook proefpersonen 'kwijtgeraakt'. Wat is er met hen gebeurd? Welke bijwerkingen hebben die ervaren? Op die manier krijg je niet het hele verhaal te horen.

  • Het nanopartikel zorgt dat je via 5G aangehaakt wordt aan AI; niet alleen verzend jij allerlei info over jezelf aan AI, maar je ontvangt ook instructies ervan. Je kunt herschreven worden. Er is sprake van 24/7 surveillance en je hebt geen vrije wil meer.

  • Nu wordt het bijbels: jouw lichaam is een tempel voor het Christuslicht. Door dit nanopartikel krijgt Satan toegang tot de tempel van Christus en kan als God aanbeden worden. Het is het merk van het beest. Je moet je herinneren wie je bent, namelijk licht van Christus. Je hebt superpowers.

  • Het verbieden van kerkdiensten en samenkomen in naam van Christus/God is het eerste dat plaats vond. Je mag niet meer bij elkaar komen in naam van God. Gebruik je superpower: zing, dans, lach doe vrolijke dingen, dat verhoogt de frequentie/vibratie. Nanopartikels zijn lage vibratie.