Brian Gerrish
 
Afbeelding invoegen
 
Voormalig officier van de Royal Navy uit de tijd van de Koude Oorlog. In 1993 verliet hij de Navy en ging in de particuliere sector werken. Enkele jaren werd hij onderzoeksjournalist en onderzocht de politieke macht en invloed van de EU zonder verantwoordingsplicht binnen het VK, en daarnaast de corrumperende invloed van de politieke liefdadigheidsinstelling Common Purpose (Gemeenschappelijk Doel) binnen de regering en de publieke, private en gemeenschapssectoren.  
Samen met Mike Robinson richtte hij de UK Column krant op. Behalve dat hij probeert een gevaarlijke dictatuur binnen het VK aan het licht te brengen focust hij ook op het door de Britse staat gesponsorde kindermisbruik en kinderhandel. 
 
Vanuit de City of London rolt een bende criminelen wereldwijd een kwaadaardig beleid uit. Mensen merken nauwelijks iets van hun werkwijze, maar hun meest zichtbare misdaad nu is de moord op de mensheid via ‘vaccinaties’.
 
Sinds 1940 zijn ze gericht op de beheersing van ze de menselijke geest, Mind Space genoemd: hoe verander je ongemerkt het denken en gedrag van mensen? Ze zijn inmiddels in alle lagen van de bevolking, in organisaties etc geïnfiltreerd. Ze spreken over ‘mentale hygiëne’, dat is dat je het eens bent met de globalistische criminelen. Dat Mind Space gebeuren merk je nu bij Covid-19. Mensen worden via bepaalde subliminale technieken bang gemaakt en aangezet andere mensen te beschuldigen. Die technieken (toegepaste gedragspolitiek) worden wereldwijd verkocht, daarom zie je overal hetzelfde gebeuren, bijv. op het nieuws.
 
Die tactieken worden ook gebruikt om mensen om de tuin te leiden w.b. het aantal doden of slachtoffers van de vaccinaties. De MHRA (regelgevend agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten in Engeland) opgericht voor de veiligheid van geneesmiddelen e.d. )  werkt nauw samen met de (corrupte) Britse regering. Mensen worden niet langer door dit agentschap of de regering beschermd: het gaat niet langer om goede zorg, maar om winst bij de NHS de National Health Service (Nationale Gezondheidsdienst).
 
 
 
 
 

 
Er zijn mantra’s gecreëerd, een patiënt krijgt niet langer de juiste, op hem gerichte, medische zorg, maar er zijn bepaalde richtlijnen opgesteld, waar artsen en verpleegkundigen zich aan moeten houden, bijvoorbeeld:
 
‘Covid + Unvaxxed?--> Death Pathway  oftewel: wie ongevaccineeerdis en Covid heeft of positief test moet altijd zodanig behandeld worden dat hij doodgaat!
 
De NHS heeft allerlei data verzameld van alle Engelsen en je kunt niet uit dit systeem stappen. Iedereen, elke organisatie is erbij betrokken, en heeft een direct lijntje met de City of London. Er is totaal geen democratische controle. Het is een verborgen netwerk. De meeste mensen die werkzaam zijn in dit systeem zullen geen idee hebben van de implicaties hiervan. Ze worden aanvankelijk aangenomen voor het ‘Common Purpose - gemeenschappelijke doel’, en als zodanig getraind, en zijn werkzaam op laag openbaar niveau. Later worden ze dan klaargestoomd voor het belangrijkere werk van de WEF, namelijk om 'de wereld te veranderen'.
 
De Young Global Leaders is een andere groep van het WEF. Deze mensen worden opgeleid voor de hogere politiek, bijv. Macron, Trudeau, Arden, Merkel, Rutte.  
 

 Afbeelding invoegen