Wat is er aan de hand op Antarctica?  en De Tall Whites en hun Geheime Agenda
 
Wat is er aan de hand op Antarctica?
 
Waarom gaan religieuze en politieke leiders, zoals Joe Biden, John Kerry, president Poetin, de Russische patriarch/paus, naar Antarctica? Zeker niet om pinquins te spotten, aldus Steven Quayle, schrijver van het boek ‘Rijk onder het IJs, Hoe de Nazi’s WOII Wonnen’.
 
Wie gebiedt hen daarnaartoe te komen? Een zeer belangrijke kwestie, die we goed in de gaten moeten houden, Greg Hunter citeert Steven Quayle.
 
De kopstukken en wetenschappers van het Derde Rijk (van Hitler) werden na het einde van WOII onder ‘Operatie Paperclip’ naar Amerika gehaald, om zodoende de wapenwedloop met Rusland te winnen. Verscheidene van deze Nazi’s (Herman Oberth, Werner von Braun) gaven toe dat zij in de oorlog hulp van buitenaardsen hadden gehad .
 
Deze Nazi’s vertrokken daarna naar Antarctica. Er ligt namelijk een compleet land onder het ijs van Antarctica; zowel Nazi’s als Britten en Russen hadden dat ontdekt. Er zijn daar piramidesonder het ijs. Die zijn daar meer dan 200.000 jaar geleden gemaakt door buitenaardse rassen (of ‘gevallen engelen’ of aliens of EXO Biotic entities). Piramides vind je overal over de hele aarde en zelfs op Mars. Ze zijn gemaakt door buitenaardsen (Annunaki)

Dezen willen de zwarte fysica versnellen. Dat gebeurt in CERN, Geneve. Daar gebeuren dingen die we in de gaten moeten houden. Daar wordt de doos van Pandora geopend: Genetische manipulatie (een voortzetting van Mengele’s werk in Argentinië en Brazilië,  het kweken van tweelingen, klonen van mensen), elektromagnetische velden die het brein veranderen.
 
De Nazi’s vestigden een geheime militaire basis op Antarctica. Er is nog een poging gedaan om dat te verhinderen en ze terug te halen, maar de Amerikaanse vloot die ernaar toe ging moest de aftocht blazen.
 
De Nazi’s stonden daar in contact met intelligente buitenaardse wezens met een vergevorderde technologie (de Annunaki). Die zijn kennelijk zó machtig dat ze de regerende religieuze en politieke leiders kunnen bevelen.
 
Het zijn niet onze vrienden, maar zijn het kwaad. Zij willen de aarde en de mensheid onder controle brengen.  Wat je voor je ogen op het wereldtoneel ziet gebeuren is een toneelstuk, het echte werk gebeurt achter de schermen.
 
Oh, en even tussen haakjes: Hitler is niet omgekomen in die bunker, maar ontkomen.  Bekijk het interview van Greg Hunter met Steven Quayle:
 
 
De Geheime Agenda van de Tall Whites
 
In 2012 maakte Edward Snowden geheime documenten openbaar waarin staat dat er een buitenaardse alien agenda zit achter de binnen- en buitenlandse politiek van de VS. Dat is als sinds 1945 het geval.
 
De onthulling van deze documenten is de reden dat hij door de VS werd vervolgd en asiel kreeg in Rusland. Uit die documenten blijkt dat er eigenlijk twee regeringen zijn in de VS, de gekozen regering en de geheime die in het duister regeert.
 
De juistheid van deze informatie werd bevestigd door de voormalige Canadese minister van Defensie, Paul Hellyer, die de documenten van de Russische geheime dienst kreeg. Hij zei dit in een interview op de Russische tv. Hij vertelde dat aliens al duizenden jaren onze planeet bezoeken en beschreef verschillende types van deze buitenaardsen. Hij noemde o.a. de Tall Whites (de Grote Witten) die samenwerken met de US Air Force in Nevada.
 
Deze Tall Whites zaten ook achter de snelle opkomst van Nazi Duitsland. Als voorbeeld haalde hij aan dat het arsenaal van onderzeeërs van de Nazi Duitsland in vier jaar tijd groeide van 57 tot maar liefst 1163.
 
De Tall Whites (of ook wel de Nordics genoemd) hadden in 1954 ontmoetingen met president Dwight D. Eisenhower van de VS waarbij het geheime regime dat nu over Amerika heerst gevestigd werd.
 
De Tall White Agenda wordt uitgevoerd door de geheime regering en heeft als doelstelling een wereldwijd elektronisch bewakingssysteem te creëren om alle ware informatie over hun aanwezigheid hier op aarde te verbergen als zij de laatste fase van hun eindplan voor de totale assimilatie en wereldheerschappij in gaan. 
 
Bron: https://beforeitsnews.com/eu - 05-03-2020
 
 
De link naar de video waarin dit verteld wordt vind je onderaan deze bladzijde.
https://www.youtube.com/watch?v=cjxwlaWSI74&feature=share&fbclid=IwAR3eUovrkzJhkYMQWUkuUmvI9rRG3sSoFBaE0rnK5ZeLCYkYRAB14-cRGqY