Hoe kun je de realiteit en de ervaring van de Nieuwe God delen met mensen van andere religies?
 
 Tips van Reed Summers
 


Ik heb gemerkt dat het direct aansnijden van de realiteit van Contact (met aliens) en Leven in het Universum de beste en soms de enige manier is om contact te maken met mensen van andere religies. 

Je kunt  hen bijvoorbeeld benaderen met: "Mag ik je iets vragen? Wat als we contact zouden hebben met buitenaardsen? Denk je niet dat enorme gevolgen zou hebben?”

Je kunt dan de Openbaring "De Oorsprong” * aanhalen. Met het complete beeld van de Afscheiding, de schepping van het Universum, onze tweeledige natuur, en dat deel van ons dat geen oorsprong heeft omdat het nooit was gescheiden van God.”


Juist het ‘boven de aarde uit tillen’ en de context van het hele universum voorhouden kan mensen wakker schudden voor een grotere realiteit.


 

Zie ook: https://www.newmessage.org/nl/de-boodschap/bundel-1/de-ene-god/de-oorsprong/

en: https://overthehorizon.nl/de-bondgenoten/leven-in-het-universum/ 

 


 


Als mensen dan vragen: "Ben jij een soort zieltjeswinner, of een missionaris, dat je deze vraag stelt? Dan kun je zeggen: "Ik maak deel uit van een missie om de wereldreligies te bereiken met een boodschap over Contact en het grotere universum.” Dat maakt dat mensen niet het gevoel krijgen dat ze hun eigen geloof op moeten geven voor een nieuwe leer. Ze kunnen blijven waar ze zijn en deze stof rustig op hen laten inwerken.

Het is niet aan te raden veel energie te steken in discussies met mensen die zelf niet op zoek zijn. Maar dit is een goed houvast voor ons: "We zijn op een missie, om mensen van alle religies een boodschap te brengen. We vragen niet van hen om ‘hun huis’ te verlaten en in ‘ons huis’ te komen. We brengen gewoon een boodschap. We zijn geen nieuw religieus bouwwerk aan het creëren dat zij dan zien als een concurrent.

Wij brengen een Boodschap. Dat is het meest oprechte maar ook het best ontvangen startpunt bij het uitdragen van de Nieuwe Boodschap in het gesprek met mensen van andere religies.

 

 

Zie in het Engels: https://www.newmessage.org/the-message/volume-4/life-universe