Hier vind je informatie over zaken die indirect te maken hebben met
wat De Nieuwe Boodschap van God of De Bondgenoten van de Mensheid ons vertellen
over Contact met Buitenaardsen en onze voorbereiding op onze opkomst in 
een Grotere Gemeenschap van intelligent leven in het universum.
 
Het is onze plicht de (ongevraagde) buitenaardse aanwezigheid hier op aarde te ontdekken en 
hun verborgen agenda en activiteiten te herkennen en aan het licht te brengen.
 
Punt 5 uit: Richtlijnen ter Voorbereiding op de Grotere Gemeenschap:
 
Ondersteun de openbaarmaking van de buitenaardse aanwezigheid - openbaarmaking vanuit regeringen,
openbaarmaking vanuit de Interventie zelf en openbaarmaking vanuit het publiek, dat al
op zoveel manieren getroffen is. 
 
Denk alsjeblieft zelf na over onderstaande informatie, ga ook zelf op zoek, vergelijk het met de informatie
van de Nieuwe Boodschap en De Bondgenoten en trek je eigen conclusies.
 
 
 Dr. Barbara Lamb

 
Dr. Lamb heeft al meer dan 2000 mensen die ontvoerd zijn door ET's door middel van regressietherapie geholpen zich dit te herinneren en het trauma dat velen hebben opgelopen te verwerken.
 
In een video-presentatie  tijdens een UFO-congres vertelt ze over de (seksuele) ervaringen van ontvoerden, zowel vrouwen als mannen, en hoe hybride baby's gevormd worden. Meer informatie  en de video vind je hier:
 
 
 

Jim Marrs
 
Jim Marrs spreekt in zijn boek 'Het Alien Logboek' over het UFO-fenomeen. Hij sprak met allerlei experts, verdiepte zich in regeringsdocumenten en geheime militaire ondernemingen en bestudeerde een enorme hoeveelheid publicaties over buitenaardse verschijnselen. Dit boek is een overzicht van eenduidige gegevens van UFO-waarnemers, uitvluchten op regeringsniveau, verslagen van astronauten, dierenverminkingen en graancirkels.  Lees verder hier:
 
 
Richard M. Dolan
 
Richard Dolan is een toonaangevende Amerikaanse onderzoeker en auteur van het UFO-verschijnsel. Hij vindt dat UFO’s het grootste mysterie van onze tijd vormen. Hij heeft een aantal boeken geschreven over UFO’s waarvan eentje met als ondertitel 'De Nationale Veiligheidsstaat (the National Security State)'. Samen vormen ze baanbrekende werken die veel feitelijke en toegankelijke informatie over het UFO-onderwerp brengen. Samen met Bryce Zabel heeft hij in 2012 een boek geschreven over onze toekomst, getiteld ‘A.D. After Disclosure’ (Na de Onthulling’), waarin hij speculeert over de vraag:
 
"Wat zou er gebeuren in de wereld er als het UFO mysterie en het geheime contact met aliens eindelijk door de regering bekend gemaakt zou worden? Hoe gaan de mensen reageren?"
 
Lees verder hier:
 
 
Mary Rodwell
 
De Australische Mary Rodwell onderzoekt al jaren UFO's en ontmoetingen  (vooral van kinderen) met niet-menselijke intelligenties. Ze heeft hierover twee boeken geschreven, in 2002 het boek 'Ontwaken: Hoe Buitenaards Contact je Leven Kan Transformeren'  (Awakening: How Extraterrestrial Contact Can Transform Your Life) en in 2016 'De Nieuwe Mens, Ontwaken voor onze Kosmische Erfenis (The New Human, Awakening to our Cosmic Heritage).
 
Lees verder hier:
 
 
William J. Baldwin
 
William Baldwin is  eveneens een regressie therapeut en schreef over de ervaringen van zijn clienten met 'alien spirits' die ongevraagd en ongewenst bezit genomen hadden van hen. Het boek is getiteld 'CE-VI, Alien Encounters of the Posession Kind', het kwam in 1998 uit. 
 
Lees verder hier:
 
 
De Talmoed van Jmmanuel/ Talmud Jmmanuel
 
'Billy' Eduard Albert Meier uit Zwitserland stond jarenlang in contact met buitenaardsen afkomstig van de Pleiaden. Op hun aanwijzingen vond hij samen met een Grieks-Orthodoxe priester Isa Rashid, een manuscript dat 19 eeuwen lang verborgen had gelegen. Dit manuscript gaat over het leven en de leer van Jmmanuel (Jezus). Het werpt een nieuw licht op het leven en werken van Jezus/Jmmanuel en op het Christelijke geloof en is als zodanig controversieel te noemen.  Als je sterk in je schoenen staat en op zoek bent naar de waarheid, lees dan hier. verder.

 
Wat is er aan de hand op Antarctica?
 
Artikel en interview van Greg Hunter en Steven Quayle. Meer info hier:
 
De Geheime Agenda van de Tall Whites

Artikel en video van 05-03-2020. Meer info hier:
 
Video over 10 soorten aliens
 
Het YT channel WhatWeKnow heeft een video gemaakt over 10 soorten Aliens die te maken (kunnen) hebben met de Aarde.  Bekijk de video hier:
 


 
 


 
Dr. David Jacobs
 
Dr. Jacobs heeft 50 jaar lang onderzoek gedaan naar ontvoeringen door aliens. Hij heeft er drie boeken over geschreven, en over het laatste boek: 'Walking among us, The Alien Plan to Control Humanity' gaat het volgende interview:

 
Citaat Dr. Jacobs:
 
"De bewijzen van ontvoeringen door aliens wijzen maar naar één enkel doel: wereldwijde integratie resulterend in overname. Het wijst niet naar andere doelen. Het gebeurt nu. Naar mijn mening is dit de grootste existentiele bedreiging voor de mensheid die er ooit geweest is. Dit zou wel eens het einde van de mensheid zoals wij het kennen betekenen."

  
 
Hoorzitting Openbaarmaking
 
Op 29-04-2013 kwamen in Amerika een aantal belangrijke mensen bij elkaar om te getuigen van hun ervaringen met buitenaardse bezoekers en Ufo's. Zij maakten duidelijk dat deze zaken al meer dan 50 jaar geheim gehouden worden en eisen openheid. 
 
 

 
 Dr. Karla Turner
 
De Amerikaanse Dr. Karla Turner was lerares Engels aan de universiteit en gerespecteerd onderzoekster van het buitenaardse ontvoerings-fenomeen. Zij en haar familie waren daar zelf ook slachtoffer van en ze had daardoor informatie uit de eerste hand. Karla Turner is op 9 januari 1996 op 48 jarige leeftijd aan een agressieve vorm van borstkanker overleden die zich openbaarde na een ontvoering door aliens.
 
Meer info:  Dr. Karla Turner 
 

 
 Ben je een ET-ontvoeringsslachtoffer?  Een vragenlijst.
 
 
 

Nederlandstalige informatie
 
Deep State/Iluminati/Cabal - WHO - UN - UFO - ET

Er zijn aanwijzingen dat achter de Deep State of de Cabal, de WHO en de UN een geheime agenda zit (Agenda21, de Agenda voor de 21e eeuw). Er zijn veel aanwijzingen dat die agenda te maken heeft met geheime afspraken die kort na WWII gemaakt zijn tussen de toenmalige Amerikaanse regering met buitenaardse wezens, die inmiddels op aarde waren verschenen. 
 
Afbeelding invoegen

Diverse onderzoekers over de hele wereld proberen dit geheim te ontrafelen. Door deze informatie kunnen mensen 'ontwaken'. Want zolang je niets weet en geen flauw idee hebt, blijf je een 'Schlafschaf', een slapend schaap dat gemakkelijk naar de slachtbank geleid kan worden.
 
Ook in Nederland zijn enkele journalisten hiermee bezig. Zij houden eigen websites bij. Zie hier.
 
Links naar websites over Gezondheid, Corona en Vaccinaties vind je ook hier 
 
 
Dr. Roger Leir
 
Chirurg en schrijver van diverse boeken waaronder "Aliens en het Scalpelmes"  (1998) onderzocht fysiek bewijs op het gebied van ufologie. Hij heeft veel operaties uitgevoerd bij door aliens ontvoerde mensen om objecten bij hen te verwijderen die mogelijk alien implantaten kunnen zijn. Deze implantaten bestaan uit vreemde materialen en hebben ongewone eigenschappen.  Lees meer hier: