Steeds meer onthullingen omtrent het Corona-schandaal 
(vooral in het Engels. Tekst kun je vertalen met DeepL)
 
 
(Duitse) juristen in de aanval
 
Misuse of PCR tests - Worst Crime Against Humanity Ever 
Misbruik van de PCR-testen - Ergste Misdaad tegen de Menselijkheid Ooit
 
Op basis van deze totaal ongeschikte testen worden ongehoorde maatregelen afgekondigd, zoals maskerplicht, afstand houden en complete lockdowns van maatschappijen. Deze ondermijnen de democratie, de rechten van de mens en zijn een ernstige vorm van misdaden tegen de menselijkheid.
 
Op basis van de (Amerikaanse, Angelsaksische en Canadese) 'Class Action Law' kan hier juridisch iets tegen gedaan worden. Het zou in die landen moeten beginnen en vervolgens kan het in de rest van de wereld overgenomen moeten worden.  De Duitse juristengroep kan hen helpen met bewijzen. 
 
Een video in het Engels op het nieuwe, 'ongecensureerde' Brandnewtube van een Duitse jurist, Reimer Fullmitz.
 

 

 
Diverse websites
 
wat je zelf kunt doen. Dr. Rob Elens
 
algemeen over vaccins én over Covid-19
 
Duitse artsen die een tegengeluid laten horen (Duits)
 
informatie over (de schade door) vaccins - kinderen in de US
 
opgericht door de actiegroep o.l.v. Willem Engel
met info over binnen- en buitenland
 
wereldwijd hebben artsen zich verenigd in een alliantie
tegen de draconische maatregelen tegen Covid-19
 
Website Engelse arts Dr. Vernon Coleman alias
'An Old man in a Chair'

Heeft veel kritische geluiden laten horen en zijn nieuwste boek over
de hoax of Covid-19 kun je hier gratis downloaden:

 

 

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) is aan het bijdraaien. Al een aantal zegt dat de politici niet langer met lockdowns Covid-10 moeten bestrijden, omdat de bevolking dit niet langer ondersteunt.  Video van 30 min. in het Engels.

 
 
De pandemie is al lang geleden gepland en moet duren tot 2025:  

 


 
 
Dr. Colin Barron
 
Why Lockdowns Must be Stopped!
 
Op basis van een verkeerde computerberekening van Neil Ferguson werd op 23 maart 2020 in de UK een volledige lockdown  afgekondigd, terwijl de ziekte al over zijn hoogtepunt heen was. Normaal gesproken isoleer je de ziektegevallen en bescherm je de kwetsbaren. Lockdowns zijn een nieuw verschijnsel waarbij gezonde mensen worden opgesloten, met het idee besmetting uit te stellen niet te voorkomen. Dit om ziekenhuizen niet te zwaar te belasten. Maar een ziekte volgt zijn eigen koers, en met een lockdown verleng je alleen die koers en verhoog je het aantal doden die het gevolg zijn van andere, onbehandelde ziekten. Waarom gaat de (Britse) regering hiermee door? 

Dr. Barron verwacht in de komende tijd tienduizenden rechtszaken tegen de regering. Hij eindigt met een emotionele oproep om de lockdown te stoppen.
 
 
 
Hieronder een link naar een artikel over de Great Barrington Declaration van de 16000 artsen en wetenschappers tegen een tweede lockdown waar Dr. Barron over spreekt. 
 
 
 
Dr. Vernon Coleman - 'an old man in a chair'
 
Scherpe, humoristische analyses van een gepensioneerd arts ,
zittend in een leunstoel
 
 

 
Op 8 oktober 2020 zond de ARD een extra bulletin uit met als titel: 
 
'Ja, wir haben Uebertrieben'- Ja, we hebben overdreven 

waarin ze als eerste MSM medium toegaven dat hun berichtgeving over het aantal doden en zieken als gevolg van het Corona-virus overdreven was.
 
 

Op de website van ZelfzorgCovid 19 een video van een oproep van de American Frontline Doctors aan hun collega's en ook aan patienten: 
 
 
Interview met de Duitse internis Dr. Claus Kohnlein over  "fatale Corona-experimenten van de WHO". Mensen sterven aan overbehandeling.  Hij zegt: Ga naar huis en ziek het uit.
Video in het Duits.