Anna de Buisseret
advocaat in het Verenigd Koninkrijk
 
WIE HEEFT DE NEURENBERG CODE OVERTREDEN???
 
Laten we beginnen met degenen die nu al geïdentificeerd zijn:  

1. De CDC (ons RIVM)
2. De WHO.
3. De regeringen van al die landen die maskers, tests en/of injecties verplicht stelden.
4. De medici/artsen/verpleegkundigen/paramedici en al diegenen die de injecties toedienden.
5. De scholen.
6. De ziekenhuizen.
7. De gezondheidstrusts.
8. De gezondheidsdiensten.
9. De meeste bedrijven.
10. Wetenschappers die het bovenstaande (punt 3) hebben geadviseerd.
11. Minister presidenten en ministers van regeringen.
12. De vakbonden.
13. Winkels.
14. Transportsystemen.
15. De politie.
16. Het leger.
17. Iedereen die samenspande bij, hielp met, aanzette tot, of medeplichtig was aan een van bovengenoemde organisaties.  
 
Doodmoe ben ik,  alleen al van het schrijven van die lijst ....  Het is zo deprimerend te beseffen dat zoveel leden van onze samenleving NAUWELIJKS IETS AFWETEN van de Code van Neurenberg, de Neurenberg-processen en de rechtsstaat.
 
NIETS AFWETEN VAN DE WET IS GEEN VERWEER.
 
Al dIegenen die de Code van Neurenberg schenden zullen aansprakelijk gesteld worden voor hun handelen en nalatigheid bij het opleggen/verplichten/aanwijzen/beleid/verklaringen/advertenties enz.
met betrekking tot tests, maskers en injecties.
 
 
--------------
 
10-02-2023 
 
 Dr. Masanori Fukushima, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Kyoto, kondigt samen met collega-wetenschappers zijn rechtszaak tegen de Japanse regering aan.

"Tegenwoordig is het van fundamenteel belang dat de Japanse regering voortdurend nauwkeurige gegevens verzamelt en bekendmaakt.

"Ik ben getuige geweest van het recente fraudeschandaal van het ministerie van Volksgezondheid. Ik ben tot het besef gekomen dat dit een ernstig probleem van historische betekenis is dat het voortbestaan van de Japanse natie bedreigt. Als arts en wetenschapper had ik geen andere keuze dan het aandurven van juridische stappen...

"Kijk eens naar de leeftijdsgroepen 65-69 en 70-79 jaar. Verrassend genoeg is het aantal nieuwe infecties of positieve gevallen per 100.000 mensen vier keer zo hoog voor mensen die twee keer gevaccineerd zijn, vergeleken met niet-gevaccineerden...

"In de gegevens van vorig jaar heeft het ministerie van Volksgezondheid echter al die informatie geschrapt. In feite is vaccinatie aanbevolen op basis van de uitleg dat vaccinatie geen infectie voorkomt, maar vaccinatie voorkomt ernstige ziekte en verlaagt het sterftecijfer.

"Op basis van de gegevens die het adviescollege in september 2021 heeft gepubliceerd, zou de basis voor het aanbevelen van vaccinatie voor alle leeftijden niet meer mogen bestaan. Ondanks dat feit heeft het ministerie van Volksgezondheid de vaccinatie doorgezet.

"Ik beschouw dit als een nationale crisis. Daarom heb ik besloten om op dit moment een rechtszaak tegen de overheid aan te spannen."
 
 
 
--------------------
 
 15-01-2023

 
Wie is Tom Renz?
 
Afbeelding invoegen 

 
Advocaat Tom Renz is een gewone Amerikaan die besloot terug te vechten tegen corruptie. Hij is een patriot, vrijheidsstrijder, vader, echtgenoot en christen. Tom opende een kleine advocatenpraktijk met de bedoeling zich lokaal te concentreren en zijn kinderen te zien opgroeien, maar toen de COVID-lockdowns plaatsvonden, besefte hij dat de corruptie in zijn land te ver was gegaan en besloot hij terug te vechten.

Sindsdien heeft God hem gezegend met een klein maar groeiend platform en hij besloot deze site te lanceren om de strijd te helpen financieren door links aan te bieden naar patriottische sponsors en nieuwsbronnen.
Dank u voor uw steun.
 
-------------------
 
10-02-2023
 
Advocaat Thomas Renz klaagt de firma EcoHealth aan voor de creatie en het geheim houden  van COVID-19.
 
 
-----------------