Mijn naam is Reed Summers.

Gedurende meer dan 35 jaar heeft mijn vader Marshall Vian Summers een goddelijke openbaring ontvangen om de mensheid wakker te schudden voor de twee meest belangrijke gebeurtenissen die in de wereld van vandaag plaats vinden:

  • De "Grote Golven” van verandering op het gebied van milieu, maatschappij en politiek waardoor de wereld om ons heen herschapen wordt en
  • de verborgen realiteit van Contact en onze opkomst in een "Grotere Gemeenschap” van intelligent leven in het unversum.

Meer dan 12 jaar werk ik nu samen met Marshall als docent en vertegenwoordiger van deze goddelijke openbaring en van de Briefings van de Bondgenoten van de Mensheid, een revolutionaire verzameling teksten die de geheime agenda onthullen van die buitenaardse krachten die in onze wereld aanwezig zijn en die een helder beeld schetsen van wat deze krachten zijn, waarom ze hier zijn en wat ze op dit moment aan het doen zijn.
 
Het is van cruciaal belang voor mensen overal ter wereld om de Grotere Golven van Verandering en de verborgen realiteit van Contact te begrijpen.
 
Op mijn website vind je (in het Engels) mijn recente interviews, lessen en artikelen zowel over deze realiteiten als ook over de Nieuwe Boodschap van God, de goddelijke openbaring zoals die door mijn vader ontvangen is.
 
Ik hoop deze nieuwe realiteiten zo duidelijk mogelijk te kunnen presenteren. En vooral vraag ik je dringend om de woorden van Marshall Vian Summers te beluisteren en te lezen. Abonneer je op zijn YouTube kanaal om zijn recente interviews te zien en lees de Openbaring die hij uit naam van onze wereld gedurende de laatste dertig jaar heeft ontvangen.
 
 
Engelstalige bron van 06-01-2017: https://www.reedsummers.com/about/  

  

 


 Reed Summers

Toevallig?

Dit zijn belangrijke tijden om in de wereld te zijn. We zijn hier allemaal, en we hebben elkaar gevonden. Ik geloof niet dat dit een toevallige samenloop van omstandigheden is. Er zijn grotere krachten werkzaam die mensen in contact brengen met elkaar, en die ieder van ons in zo’n positie manoeuvreren dat wij onze unieke gaven naar voren kunnen brengen in de uitdagende tijden die voor onze wereld in het verschiet liggen.


 Mijn vader

Getuige zijn van de Openbaring

Hoe kun je helpen?

Poort naar Spiritualiteit

Andere religies en de Nieuwe Boodschap

| Over The Horizon de diepere onderstroom van je leven.

De Clash van de Tectonische Platen van Godsdiensten

Pandemie-voorspellingen

Verandering in de wereld

Spirituele praktijk in moeilijke tijden (bijv. pandemie) 

Pandemie-voorspellingen

 

Reed Summers geeft geregeld interviews. Een aantal van die interviews kun je hier vinden.

Reed Summers gaat steeds meer 'les geven',  toelichting geven. Je vindt meer van hem op deze pagina.