God werkt achter de schermen. God geeft kansen. God geeft werkt, verlossend werk.
God geeft problemen om op te lossen en stuurt je naar wat de wereld nodig heeft. 

Lezen, luisteren, leren en ontwikkelen

De Nieuwe Boodschap van God is de grootste Openbaring die ooit aan de wereld gegeven is, die over een periode van 36 jaar doorgegeven werd. Opgeteld bevat ze meer dan 9000 pagina’s tekst!

Dus: waar moet je beginnen?

Uiteraard ben je vrij om je eigen pad uit te stippelen, maar vanuit De Society worden wel tips in de vorm van een startgids gegeven.

Zie hiervoor: www.newmessage.org/nl/de-boodschap/startgids/

Nieuwe Reis

Het maakt niet uit hoe je verder gaat, maar je moet beseffen dat je aan het begin staat van een nieuwe reis door het leven. Je Kennis ontwaakt, je breidt je bewustzijn uit over de grotere machten die de wereld én daarbuiten vorm geven en je kunt je Hogere doel vinden waarvoor je op aarde gekomen bent.

Via het lezen van en luisteren naar de vele Openbaringen en het volgen van de leerweg Stappen naar Kennis - door dagelijkse meditatie- kom je dichter bij Kennis binnen in jou en uiteindelijk dus bij God zelf. Door je te verdiepen in de Openbaringen word je een Student van de Nieuwe Boodschap.

 

Een nieuwe reis door je leven 

Noot: nog niet alle Openbaringen in het Engels staan online, en van de Openbaringen die wel online staan is nog lang niet alles vertaald in het Nederlands. Het is nog steeds 'werk in uitvoering'. 


 

Andere mogelijkheden voor studie en deelname

Worldwide Community of the New Message from God

Er is een (gratis) online School of the New Message. De School is onderdeel van de Wereldwijde Gemeenschap van de Nieuwe Boodschap van God. Je kunt je (gratis) inschrijven. Eenmaal ingeschreven kun je altijd inloggen en meedoen. Let wel: de voertaal is Engels.

Elke twee maanden wordt een nieuw thema behandeld. Daarbij worden aan de hand van studievragen specifieke Openbaringen bestudeerd. Je kunt er individueel over chatten met studenten uit veel andere landen over de hele wereld.

Wekelijks wordt de zogenoemde online Campfire Chat gehouden. In Nederland is dat op zaterdag van 17.00 – 18.00 uur. Andere studenten van over de hele wereld loggen in en wisselen ervaringen uit met elkaar en met Marshall Vian Summers (de Boodschapper) zelf.

Regelmatig zijn er ook live chats met Patricia en Reed Summers.


Encampment of the Worldwide Community

Eens per twee jaar wordt er in de herfst een 5-daagse internationale bijeenkomst georganiseerd. Het is een vorm van retraite in de Rocky Mountains met een speciaal leerprogramma. Hier kun je andere studenten, leden van de Society én de Boodschapper in real life ontmoeten, je met hen verbinden en diepgaande ervaringen uitwisselen. Als je het gevoel hebt dat jouw lotsbestemming in het leven direct verbonden zou kunnen zijn met de Nieuwe Openbaring, dan is dit ‘Kampement’ misschien iets voor jou.

Ook hier geldt: de voertaal is Engels.

Opnames van dit soort bijeenkomsten zijn na afloop te bekijken op de site van de Wereldwijde Gemeenschap (Worldwide Community).

 

Video's en (radio-)interviews

Van zowel Marhsall Vian Summers als Patricia en Reed Summers zijn ook interviews en video's te zien op diverse YouTube Channels. In zulke video's wordt dieper ingegaan op een bepaald onderwerp. Sommige video's hebben al een Nederlandse ondertiteling.