Vervolgtraining(en)
 
Wat je neerzet in je leven is slechts
zo sterk als de basis eronder. 
Als je basis in het leven sterk wordt
kunnen er grote dingen op gebouwd worden. 

De vervolgtraining van Stappen naar Kennis zet de reis voort die je met de training Stappen naar Kennis was begonnen.
 
De vervolgtraining omvat 84 Stappen of Oefeningen. Deze brengen je dichter bij de verwerkelijking van je ware doel en bestemming in het leven.
 
Als je de reis van het boek Stappen naar Kennis twee keer hebt voltooid (d.w.z. als je het boek twee keer hebt doorgewerkt, dus na twee jaar) en de instructies hebt gevolgd zoals ze gegeven werden, zonder het curriculum te veranderen, dan ben je nu klaar om aan deze meer geavanceerde studie te beginnen.
 
De Stappen vervolgtraining  (Engelstalig) is voor studenten van de Nieuwe Boodschap verkrijgbaar bij de winkel in Boulder, Colorado, de New Knowledge Library.  De training is niet online  beschikbaar.


 
Afbeelding invoegen
Stappen naar Kennis
Vervolg Training
 
 

 

 
Het Leven van De Weg van Kennis is een leer van de Nieuwe Boodschap over hoe de genade, de begeleiding en de kracht van Kennis in de Vier Pijlers van je leven gebracht moeten worden: 
 
De Pijler van Relaties
De Pijler van Werk en Inkomen
De Pijler van Gezondheid
De Pijler van Spiritualiteit
 
Zoals de vier poten van een tafel de tafel stabiel maken leveren de Vier Pijlers een stabiele basis om een groter leven op te bouwen in een wereld die steeds onzekerder en instabieler wordt. 
 
Het Leven van De Weg van Kennis is een belangrijke praktijkoefening in het leren en leven van de Nieuwe Boodschap van God. 
 
Door te bouwen aan de Vier Pijlers van je leven ontwikkel je een echte basis en een grotere zekerheid, stabiliteit en richting binnen jouw ervaring.
 
De grote wijsheid die je aangeboden wordt in Het Leven van De Weg van Kennis levert je het benodigde inzicht bij het overgaan van de grotere drempels op de reis van Kennis..
 


Afbeelding invoegen
Het Leven van de Weg van Kennis
De Basis leggen om een Man of Vrouw van Kennis
te Worden in een Opkomende Wereld