Spirituele Familie

Je Spirituele Familie is een kleine spirituele leer- en werkgroep, en niet zozeer een fysieke familie zoals wij dat als mensen kennen. Die leergroepen werden na de Afscheiding door God ingesteld om iedereen in staat te stellen uiteindelijk terug te keren naar het Aloude Thuis. In zo’n leergroep werk je samen aan je eigen ontwikkeling en aan die van de anderen. Je bent voor elkaar verantwoordelijk.

Jouw Spirituele Familie wordt gevormd door de relaties die je tijdens je lange reis door de Afscheiding via Kennis terug gevonden hebt. ‘Familieleden’ kunnen zich in de wereld bevinden, maar ook daarbuiten, in de Grotere Gemeenschap. De ‘Ongezienen’ (Engelen) waken over dit hele proces.

Mysterieuze reis door de Wildernis

Je Spirituele Familie wordt actief ondersteunend als jij een bepaald punt bereikt hebt waarbij je op zoek gaat naar iets anders, iets ‘hogers’, naar jouw doel voor dit leven, kortom, als je op zoek gaat naar Kennis en je jezelf ontwikkelt aan de hand van de Stappen naar Kennis. Je slaat een nieuwe, onbekende weg in, met mogelijk grote veranderingen in je leven tot gevolg. Dit wordt wel genoemd ‘het betreden van de wildernis’. Het is een lange, mysterieuze reis.

Leer meer over je Spirituele Familie:

www.newmessage.org/nl/de-boodschap/bundel-3/het-leven-van-de-weg-van-kennis/jouw-relatie-met-je-spirituele-familie/

 

 

Je spirituele familie is bij jou. Dat is voor altijd.

 

"Wij verzekeren je dat je je Familie bent komen zoeken. Of je dit idee kunt accepteren afhankelijk van je voorgaande overtuigingen is iets waar jij vanaf het begin mee moet leren omgaan, maar Wij kunnen je verzekeren dat jij je Familie bent komen zoeken."

(Geheim 29 van 'Geheimen van de Hemel' door Marshall Vian Summers)