Geheimen van de Hemel
 
mysterieleer van de engelen 
 
Opgedragen aan het mysterie
dat jou in deze tijd in de
wereld heeft gebracht en dat
je grotere doel bevat
om hier te zijn.


'Geheimen van de Hemel’ werd voor het eerst geopenbaard in 1983.
In antwoord op de gebeden van de mensheid opende
de Aanwezigheid der Engelen de bronwateren van de liefde en genade van de Hemel zodat ze opnieuw de wereld in konden stromen.
 
Onder de meest mysterieuze omstandigheden werd een man genaamd Marshall Vian Summers geroepen om de ontvanger en Boodschapper van een Nieuwe Openbaring te worden,
waarvan ‘Geheimen van de Hemel’ slechts een klein deel is. 
 
De Hemel vraagt je zijn geheimen te ontvangen.
De Engelen van de Hemel willen hun geheimen met je delen.
Door middel van dit boek worden deze geheimen nu aan jou gegeven.
 
Moge ‘Geheimen van de Hemel’ een toegangspoort tot een nieuw leven voor jou zijn.
 
Geheim 1
 
"Wij bevinden ons boven het oppervlak van jullie wereld en toch is jullie omgeving voor ons zo doorzichtig als een ondiepe vijver met vissen. Des te meer daar wij zelf ook zo vaak in die vijver hebben geleefd. Wij weten zo veel meer. Kon de vis maar luisteren naar de gedachten van zijn waarnemers die boven zijn domein staan, dan kon hij leren over al het andere – over de bomen en de lucht, de bloemen, de bron van het water dat zijn vijver vult en de bestemming van het water dat wegstroomt uit zijn vijver. Datzelfde geldt voor jou. Je zou kunnen leren wat voorbij jouw domein ligt want, net als de vis, leef jij in een heel universum en niet in een kleine vijver. Hoewel de vis misschien zijn hele leven op zo’n kleine plek leeft zwemt hij in heel het universum, met de hemel en de sterren boven hem en ook onder hem. Geldt dit niet ook voor jou?"
 

 

Afbeelding invoegen


Secrets of Heaven - Geheimen van de Hemel (secrets-of-heaven.org)

(Nederlandse vertaling)