Er zijn ook andere kanalen die 'boodschappen' van Source/God doorgeven, zoals Kryon en Alcazar (van de Stargate Experience)
 
Deze zijn in het Engels en veelal niet vertaald in het Nederlands.
 


 
The Stargate Experience
De Stargate Ervaring
 

 
Afbeelding invoegen
 
Een zeer hardnekkige illusie

Jullie derde dimensie is een illusie. En zoals we al vaak hebben geciteerd, erkende deze prachtige wetenschapper Einstein dat dit een illusie is, maar een zeer hardnekkige. Het is hardnekkig omdat, Geliefden, het bewustzijn, het gezamenlijke bewustzijn van de mensheid wil dat dit zo is voor deze ervaring, dit experiment. En dus houden jullie deze realiteit vast. En er is nog zoveel meer om te begrijpen.
 
Alcazar
 
Uit: De Leegte In - Het Hart van de Schepping in - Inleiding

Ontdek The Stargate Experience (thestargateexperienceacademy.com)
 
---------------
 
Afbeelding invoegen
 
Verwacht het onverwachte

Verwacht gewoon dat het onverwachte in je schoot belandt.
Verwacht dat het bestaan je overspoelt met frequenties die het lichaam voeden, met frequenties die alle niveaus van je mens-zijn voeden, vooral die onopgeloste emotionele niveaus.
Verwacht dat deze voeding zo diep kan gaan, dat je jezelf verbaast over hoe je je voelt. Want het is het gevoel in het lichaam dat de codes ontsluit die al in je DNA sluimeren. 

Alcazar

Uit de workshop Into the Zone, Costa Rica, sept. 2022
 
-----------------
 
Afbeelding invoegen
 
Wat is het Kwantumveld?
 
Het Kwantumveld zit in jou. Wat is het? Het is een energie die moeilijk te beschrijven is, omdat het puur bewustzijn is en de geest de uitgestrektheid ervan niet kan bevatten. Het Kwantumveld wordt onder vele namen genoemd, soms gewoon het veld, soms de vortex, soms het vacuüm. Soms wordt het bestaan genoemd. Soms wordt het Geest of God genoemd, het is een rijk voorbij alles. En vanuit die plaats van het Kwantumveld vindt schepping plaats. Schepping gebeurt vanuit het Kwantumveld. En dus door je bewust te verbinden met het Kwantumveld, met een diepe aanwezigheid, kunnen je energie, je trilling, je intentie en je gevoelens creëren. Vanuit het Kwantumveld kun je de respons in het fysieke creëren. In feite, Geliefden, is dat hoe jullie je werkelijkheid creëren. Jouw trilling, de trilling van je gedachten, je gevoelens, je handelingen, je woorden -- allemaal samen creëren ze wat je je eigen vibratie zou kunnen noemen.

Alcazar

Uit: (Into the Future) De toekomst in, dag 7 - 2020
 
-----------------
 
Afbeelding invoegen

 
De ziel bestaat ook in andere realiteiten

Jullie zijn ongelooflijk complexe wezens. Zoals we vandaag hebben aangestipt, heeft je superbewuste zelf, of je hogere zelf - als je dat woord wilt gebruiken - het vermogen om niet slechts één vorm te creëren die je je menselijk lichaam, je menselijke zelf, noemt, maar ook andere. Andere aspecten van je ziel bestaan in andere dimensionale realiteiten. Je ziel leert dus niet alleen van je menselijke zelf, je ziel leert van meerdere inputs die tegelijkertijd plaatsvinden. Jullie hebben deze andere aspecten, ieder van jullie. Vanwege de aard van deze aardse ervaring, die inhoudt dat je afscheiding van het geheel ervaart, dat je het contrast van dualiteit ervaart, is er hier voor alles een tegenstelling: mannelijk, vrouwelijk; goed, slecht; warm, koud. Dat maakt allemaal deel uit van de dualiteit. Omdat je in dualiteit en afscheiding zit, ken je de andere aspecten van je ziel niet pas als je dit proces van ontwaken begint. 

Alcazar
 
Uit: De Nieuwjaars Livestream van 2023, dag 1 sessie 3
 
---------------
 
 
Kryon 
 
 
Nederlandstalige websites:

 

 
Telegramkanaal
 
YouTubekanaal: