De Bondgenoten’ is een verzamelnaam voor een groep buitenaardse individuen, fysieke wezens van andere werelden die ruim twintig jaar geleden op een onopvallende plek samengekomen zijn in ons zonnestelsel met als doel de buitenaardse inmenging die op aarde plaats vindt te observeren.

Deze waarnemers zijn zelf niet fysiek op aarde aanwezig. Ze bemoeien zich niet met onze zaken. Ze leveren alleen de nodige informatie die wij mensen nodig hebben om niet ongemerkt onderworpen te worden aan de indringers.

Waarschuwen 

Ze doen dit omdat zij zich moreel verplicht voelen ons te waarschuwen voor het gevaar van buitenaf dat ons bedreigt. Ze hebben zelf op hun eigen planeten met dit gevaar te maken gehad en hebben zich eraan weten te ontworstelen.

Dat is de ethische wet van het Universum: jonge, niets-vermoedende rassen die opkomen in de Grotere Gemeenschap van intelligent leven in het universum te helpen zelfstandig en vrij te blijven.


"De Bondgenoten dienen de mensheid omdat zij overal in de Grotere Gemeenschap herstel en uiting van Kennis dienen. Zij vertegenwoordigen de Wijzen in vele werelden die het hogere doel van het leven ondersteunen. Samen delen zij een groter Kennis en Wijsheid die overgedragen kunnen worden over onmetelijke afstanden in de ruimte en over alle grenzen van ras, cultuur, temperament en milieu heen.

Hun Wijsheid is alomtegenwoordig. Hun kunde is groot. Hun aanwezigheid is verborgen. Zij herkennen jullie omdat zij zich realiseren dat jullie een opkomend ras zijn, opkomend in een zeer moeilijke en concurrerende omgeving in de Grotere Gemeenschap.”

(Uit: Spiritualiteit van de Grotere Gemeenschap, H15: Wie dient de mensheid?) 

Want de mensheid staat op de drempel de ‘ruimte’ te betreden. De ruimte waar anderen allang de dienst uitmaken. Dit opkomen in de Grotere Gemeenschap van intelligent leven is een evolutionaire stap in onze ontwikkeling. Het moet en gaat gebeuren.  

 


Daarom is het goed als we ons erin verdiepen en ons erop voorbereiden. De Bondgenoten willen ons hierbij helpen. Het zijn de ‘Ongezienen’- de Engelen – die hen gevraagd hebben dit te doen.

De Bondgenoten vonden de Boodschapper van de Nieuwe Boodschap, Marshall Vian Summers, uiteindelijk bereid om hun berichten te ontvangen.

Lees meer over de Bondgenoten op:  www.newmessage.org/nl/de-boodschap/bundel-1/de-grotere-gemeenschap/wie-zijn-de-bondgenoten-van-de-mensheid/

Lees deel 1 van het interview van Reed Summers met Vice News hier:

Lees deel 2 van het interview van Reed Summers met Vice News hier: