" Om te weten wat je moet weten, om te zien wat je moet zien en om te doen wat je moet doen,
moet je een breder perspectief hanteren. Om dit te bereiken moet je de reis maken,
een reis van vele stappen. En de stappen vind je in Stappen naar Kennis."
 

Richtlijnen ter voorbereiding

In de boeken van De Bondgenoten klinkt een ernstige waarschuwing: wij moeten wakker worden en gaan beseffen wat er onder onze ogen gebeurt zonder dat we het (willen) zien. Want op een dag is het te laat en is het gedaan met onze vrijheid en ons zelfbeslissingsrecht. De Interventie neemt de aarde en over en wij worden ondergeschikt gemaakt. Wie dat niet wil en zich ertegen verzet wordt of verbannen naar een uithoek van de aarde of gewoon vernietigd.

Willen we dit scenario voorkomen dan zullen we in het geweer moeten komen. Niet met wapens, maar met bewustzijn. Zowel in de Briefings als in de Nieuwe Boodschap van God worden richtlijnen gegeven.

Hieronder volgen enkele belangrijke richtlijnen, kort samengevat: 

  • Lees de Bondgenoten Briefings en laat ze tot je doordringen.
  • Lees van de Nieuwe Boodschap van God alles over de Grotere Gemeenschap.
  • Zoek via Google en YouTube artikelen en video’s op over de buitenaardse aanwezigheid in de wereld. Lees boeken. Ga naar lezingen. Informeer je. 
  • Praat erover met anderen en leg uit dat wij onze grenzen naar de ruimte bewaken moeten. Het is ‘onze aarde’ waar zij vanaf moeten blijven. Zij hebben geen recht op onze grondstoffen of op ons als werkvolk. Zie ook de ‘Verklaring van Menselijke Soevereiniteit’. 
  • Mocht je in contact komen met buitenaardsen (misschien ben je dat al eens geweest), probeer dan niet in te gaan op lokkertjes van de buitenaardse aanwezigheid. Zij komen niet om de mensheid vrede en voorspoed te brengen. Geloof ook niet dat het ontvoeren van mensen en het geëxperimenteer ermee (hybride wezens kweken) gedaan wordt met het oog op het welzijn van de mensheid. Het is allemaal in hun belang.
 Afbeelding invoegen

Lees meer hierover op:

www.newmessage.org/nl/de-boodschap/andere-openbaringen/richtlijnen-voor-de-voorbereiding-op-de-grotere-gemeenschap/ 

 
  • Besef dat wat er nu al aan onrust in de wereld is – op politiek, religieus, sociaal gebied – onderdeel is van de Grote Golven van verandering, zodat je sterker komt te staan en anderen kunt helpen. Volg hiervoor de leerweg ‘Stappen naar Kennis’. 
Afbeelding invoegen
  • Conflicten, oorlogen en onderlinge verdeeldheid spelen de buitenaardsen in de kaart. Denk aan het spreekwoord: ‘Als twee honden vechten om een been, gaat de derde ermee heen’.  
  • Streef naar eenheid en samenwerking op grond van het feit dat wij allen Kennis in ons dragen en laat je niet nog verder uit elkaar drijven door de Interventie. Want er komt niemand uit het universum om de mensheid te redden – zelfs Jezus komt niet terug: zijn werk op aarde zit erop. Wij zullen de kracht uit onszelf moeten halen, en dat kan met behulp van de Stappen naar Kennis.
  • Werk samen om de schade die wij reeds toegebracht hebben aan de Aarde te beperken of waar mogelijk te herstellen. Als wij doorgaan met het plunderen van ons leefgebied zullen wij binnen afzienbare tijd inderdaad afhankelijk worden van de buitenaardsen die ons dit tegen hun voorwaarden beloven te leveren. En dan is het gedaan met onze vrijheid en ons zelfbeslissingsrecht.
 
 
 
Marshall Van Summers:

 "Samenzweringstheorieen helpen uiteindelijk de Interventie bij hun poging ons te isoleren en verdelen
en ons te sturen naar het verlies van vertrouwen in onze leiders, instituties en onszelf.
Dit is een klassieke verdeel- en heersstrategie die eeuwenlang ook is toegepast in onze eigen wereld
en die volgens de Briefings op grote schaal wordt toegepast in de Grotere Gemeenschap,
vooral bij opkomende rassen zoals het onze."