We kijken omhoog naar de sterren, turen met telescopen het heelal af, proberen een teken van ‘leven’ uit de ruimte op te vangen ….
….maar stel je eens voor dat wij degenen zijn die ontdekt worden?
Stel je eens voor dat ‘contact’ met buitenaards leven op ons grondgebied plaatsvindt?
En wat als dat contact plaatsvindt op hun voorwaarden en niet op de onze?
 

In juni 2008 ontving Marshall Vian Summers in drie dagen tijd het boek ‘Leven in het universum’. Het begon met de woorden:"

"Jullie leven in een Grotere Gemeenschap van intelligent leven in het universum. Het is uitgestrekt, en omvat het hele evolutiespectrum – de evolutie van technologie, de evolutie van gemeenschappen en de evolutie van spiritueel bewustzijn en ethiek. Het is uitgestrekt en onbegrijpelijk. Het is de grotere omgeving waarin de mensheid nu verschijnt. De mensheid komt niet op in deze omgeving vanwege haar korte uitstapjes in jullie lokale zonnestelsel, maar door bezoeken die nu in de wereld plaats vinden en die in de toekomst zullen toenemen. Deze grotere omgeving waar jullie nu in opkomen is een fysieke realiteit die beheerst wordt door fysieke wetten, de natuurwetten die jullie ook kennen. Houd jezelf dus niet bezig met de mogelijkheden van andere dimensies, want dat is niet wat jullie nodig hebben en het is niet jullie zorg.”

Het lezen van dit boek kan je shockeren. Het vertelt bondig en onopgesmukt hoe het er daarboven aan toe gaat. Het is niet zo mooi als wij het ons altijd voorgesteld hebben. Het beantwoordt niet aan onze fantasieën en droombeelden. Dit boek is een oproep het levende universum onder ogen zien en ons erop voor te bereiden.

Deel 1 gaat over ‘alledaagse zaken’:  

 • reizen in de ruimte 
 • handel en commercie in deze ruimteregio
 • technologie 
 • genetische manipulatie 
 • mentale beïnvloeding 
 • vrijheid.

Deel 2 gaat over de spiritualiteit in de ruimte:

 • religie
 • Kennis
 • Ongeziene Krachten
 • de Schepping 
 • God van de Grotere Gemeenschap.

Het boek is nog niet in het Nederlands vertaald, maar wie zich er in wil verdiepen kan het in het Engels lezen op:

www.newmessage.org/the-message/volume-4/life-universe/introduction-to-life-in-the-universe

 

 

 


"Dit boek is een venster op het levende verhaal van ons universum. Het gaat over de realiteit van handel, reizen en conflict in de ruimte; over het ontstaan en de ondergang van beschavingen in de sterrenwereld en het grotere plan en het grotere doel van een Schepper die de spirituele vooruitgang van het leven in alle sterrenstelsels overziet.”

 

Marshall Vian Summers op Twitter: (26-06-2020)

Ik denk dat veel mensen graag denken dat het universum een betere plek is, dat technologie gepaard gaat met verlichting, hogere ethiek, hogere standaarden. Maar we weten uit onze eigen ervaring hier op Aarde dat dat helemaal niet het geval is.