De eerste pagina werd te lang, dus hier gaat het verder.
 
Dit is een overzichtje hoeveel schade alle andere vaccinaties bij elkaar hebben opgeleverd in de laatste 50 jaar, 
afgezet tegen de schade veroorzaakt door het biowapen/'vaccin' tegen Covid in het afgelopen jaar (onderste regel).

Afbeelding invoegen
 
  
Er is een wetenschappelijke studie gepubliceerd waaruit blijkt dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit, dat in de Covid-19-vaccins wordt gebruikt, grote schade aan de bloedvaten toebrengt en beroertes, hartaanvallen, migraine en bloedstolsels veroorzaakt, naast tientallen andere gevaarlijke bijwerkingen die al aan minstens 1100 mensen in het VK en aan meer dan 10 500 mensen in de EU-landen alleen het leven hebben gekost.
 
Lees het hele artikel op: 
 
 
-------------
 
De moordenaar in de bloedbaan
 
Dit zijn geen vaccins. Het is een spike-eiwit leveringssysteem dat de cellen langs de bloedvaten kan beschadigen en kan leiden tot bloedstolsels, bloedingen en de dood. Door het massale "vaccinatie programma”, staan honderden miljoenen levens op het spel, 
Lees het korte (vertaalde) artikel van Mike Whitney op:
 
 
 
en hetzelfde, maar uitgebreidere, artikel op:
 
 
-----------------
 
Dr. Michael Yeadon, voormalig CEO van Pfizer
 
Pas na lange tijd kwam Michael Yeadon naar voren met zijn kritiek op de 'vaccins'. Hij heeft tegenwoordig een eigen Telegram kanaal.
 
Lees meer van Michael Yeadon hier:
 
--------------
 
Het Rabbijnse Hof in New York heeft op 01-11-2021 de mRNA injectie 
absoluut verboden verklaard voor kinderen, adolescenten en mannen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Tevens moet men zich uit alle macht verzetten tegen gedwongen 'vaccinatie' met deze gen-therapie, zeker als het kinderen betreft.

Deze uitspraak veroorzaakte een schokgolf in de Joodse wereld. Want wat dit hof bepaalt wordt gezien als de wet van God en moet nagevolgd worden.
 
 
------------------
 
Hoe lang hebben ge'vaccineerden' nog te leven? 
 
"Hoe hoger de grafeenoxide-concentratie in het bloed, hoe sneller de dood intreedt", aldus Dr. Mylo Canderian. Hij is het die in 2015 het patent ontwikkelde voor grafeenoxide voor gebruik als hematologisch biowapen, en dat in de huidige Covid-'vaccins' gevonden wordt.
 
Lees het artikel en onthoud vooral de duistere naam Dr. Mylo Canderian: 
 
 
-----------------
Het mRNA in het 'vaccin'/ biowapen  verandert je DNA. Je zuivere DNA is iets menselijks. Veranderd DNA is niet langer menselijk. Je bent een synthetisch product geworden, waarop het patent rust van de patentaanvrager: de farmaceutische fabriek.
Pfizer, ModerNa zijn dus jouw eigenaars geworden!
En mensenrechten zijn niet langer op jou van toepassing.
 
 
 ---------------

 

 

 

 
 
 
Het Pfizer Patent No: US 11,107,588 werd goedgekeurd  op 31-08-2021;  het was het allereerste patent van een lijst van meer dan 18.500 met als doel het op afstand volgen van alle gevaccineerde mensen wereldwijd en hen aan te sluiten op het internet, via een quantum link van pulserende microgolf frequenties van 2,4 gHz of hoger, afkomstig van zendmasten en satellieten, door middel van rechtstreekse communicatie met het
grafeenoxide, opgesloten in vetweefsel van alle personen die de prik hebben gehad. In eerste instantie bedoeld om hun gezondheidstoestand te monitoren en eventueel daaropvolgend maatregelen te nemen (lees vaccinaties toe te dienen).

Dit was vorig jaar nog een samenzweringstheorie. Het is realiteit!
 
 
 
-------------------
 
Health Ranger Mike Adams bespreekt in zijn podcast van 2-11-2021 een nieuw Zweeds onderzoek met onthutsende conclusies over
wat het mRNA in het vaccin doet in je lichaam.
Je leest er meer over hier.
 
--------------------
Dr. Wolfgang Wodarg uit Duitsland is een arts die van meet af aan kritisch was op het Covid-19 beleid. Hij waarschuwt nu voor een overreactie van het immuunsysteem van de ge'vaccineerden' die deze winter met 'wilde' griepvirussen geconfronteerd gaan worden.
 
"Volgens Wodarg werd de bevolking deelgenoot gemaakt van een gigantisch, ongecontroleerd en volkomen ondoorzichtig experiment – onder het voorwendsel van een "noodtoestand” waarin alles is toegestaan en die voortdurend moet worden verlengd.

De medisch deskundige zegt heel duidelijk: er is geen reden om gevaccineerd te worden. De vaccins helpen niet, ze beschermen niet, en ze zijn niet nodig vanwege de natuurlijke (kruis)immuniteit. Vaccinatie maakt je ook niet vrijer: "Je wordt toch gecontroleerd”, waarschuwt hij met betrekking tot de vaccinpassen. Dit alles gaat niet over gezondheid."
 
Lees verder op: Dr. Wodarg: Gevaccineerden dreigt gevaarlijke overreactie van het immuunsysteem in de winter - Frontnieuws met daarin opgenomen de video Planet Lockdown (Engelstalig, niet ondertiteld)
 
--------------

Zweeds onderzoek naar de effectiviteit van
Moderna, Pfizer en AstraZeneca - deze neemt snel af! 
 
"De vaccins zijn minder effectief dan aanvankelijk werd gedacht en de effectiviteit daalt snel. Dit in ogenschouw nemend, is het idee dat landen zichzelf uit de pandemie kunnen vaccineren onmogelijk en dus grote onzin. De enige manier waarop de pandemie kan eindigen is als er genoeg mensen geïnfecteerd raken en natuurlijke immuniteit ontwikkelen, wat dezelfde manier is waarop elke voorgaande pandemie met een luchtwegvirus is geëindigd.” 
 
"Het Modernavaccin bood een betere (langdurigere) bescherming dan het Pfizervaccin: hoewel de vaccins virtueel gelijk zijn, is de dosis in het Modernavaccin drie keer zo hoog. Dit is waarschijnlijk de reden waarom Moderna geassocieerd is met veel hogere aantallen myocarditis en de reden waarom het niet langer goedgekeurd is voor gebruik bij mensen onder de 30 jaar in Zweden."
 
Lees het hele artikel van Artsen Covid Collectief van 9 november 2021 op:
 
 
---------------
26-11-2021 Dr. Michael Yeadon over de nieuwe Omicron variant:
 
De WHO beweert dat je opnieuw besmet kunt raken met deze variant.
 
 
Dr. Yeadon: "Dat is volslagen onzin. 'Verhoogd risico op herinfectie'? Bijna onmogelijk. Deze variant is, net als alle andere, bijna identiek aan de originele versie. Zelfs 35 mutaties betekenen 1% tot 3% verschil (in dit stadium weet ik niet of ze veranderingen op eiwitniveau bedoelen of alleen het genetische niveau). Zo'n verandering is VEEL te weinig om (her)infectie mogelijk te maken als alle eerdere varianten (door de patient) succesvol zijn afgeslagen.
 

 
------------------