De eerste pagina werd te lang, dus hier gaat het verder.
 
Dit is een overzichtje hoeveel schade alle andere vaccinaties bij elkaar hebben opgeleverd in de laatste 50 jaar, 
afgezet tegen de schade veroorzaakt door het biowapen/'vaccin' tegen Covid in het afgelopen jaar (onderste regel).

Afbeelding invoegen
 
12-12-2021 Natuurlijke immuniteit verplettert het 'vaccin'! 
Natuurlijke immuniteit verplettert het vaccin..! – WantToKnow.nl

 
27-11-2022 geupdated artikel van 16-09-2022 door James Edward Tyler
 
Keer op keer stelde James Taylor vast dat wanneer hij de informatie in dit artikel aan mensen voorlegde, zij geen flauw benul van de feiten hebben.
"Ze wisten het niet omdat ze niet de moeite namen om vragen te stellen of onderzoek te doen.
Ze wilden dat iets waar was, en ze gedroegen zich ernaar. Ze wilden dat als voldoende mensen de prik zouden nemen dit het einde
van de COVID(maatregelen) was, dus stonden ze ervoor in de rij.” ,,,,,,,,
Nee, ik wil die prik niet. En dit is waarom! - 115 redenen om te weigeren - Stichting Vaccin Vrij
 

  
Er is een wetenschappelijke studie gepubliceerd waaruit blijkt dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit, dat in de Covid-19-vaccins wordt gebruikt, grote schade aan de bloedvaten toebrengt en beroertes, hartaanvallen, migraine en bloedstolsels veroorzaakt, naast tientallen andere gevaarlijke bijwerkingen die al aan minstens 1100 mensen in het VK en aan meer dan 10 500 mensen in de EU-landen alleen het leven hebben gekost.
 
Lees het hele artikel op: 
 
 
-------------
 
De moordenaar in de bloedbaan
 
Dit zijn geen vaccins. Het is een spike-eiwit leveringssysteem dat de cellen langs de bloedvaten kan beschadigen en kan leiden tot bloedstolsels, bloedingen en de dood. Door het massale "vaccinatie programma”, staan honderden miljoenen levens op het spel, 
Lees het korte (vertaalde) artikel van Mike Whitney op:
 
 
 
en hetzelfde, maar uitgebreidere, artikel op:
 
 
-----------------
 
Dr. Michael Yeadon, voormalig CEO van Pfizer
 
Pas na lange tijd kwam Michael Yeadon naar voren met zijn kritiek op de 'vaccins'. Hij heeft tegenwoordig een eigen Telegram kanaal.
 
Lees meer van Michael Yeadon hier:
 
--------------
 
Het Rabbijnse Hof in New York heeft op 01-11-2021 de mRNA injectie 
absoluut verboden verklaard voor kinderen, adolescenten en mannen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Tevens moet men zich uit alle macht verzetten tegen gedwongen 'vaccinatie' met deze gen-therapie, zeker als het kinderen betreft.

Deze uitspraak veroorzaakte een schokgolf in de Joodse wereld. Want wat dit hof bepaalt wordt gezien als de wet van God en moet nagevolgd worden.
 
 
------------------
 
Hoe lang hebben ge'vaccineerden' nog te leven? 
 
"Hoe hoger de grafeenoxide-concentratie in het bloed, hoe sneller de dood intreedt", aldus Dr. Mylo Canderian. Hij is het die in 2015 het patent ontwikkelde voor grafeenoxide voor gebruik als hematologisch biowapen, en dat in de huidige Covid-'vaccins' gevonden wordt.
 
Lees het artikel en onthoud vooral de duistere naam Dr. Mylo Canderian: 
 
 
-----------------
Het mRNA in het 'vaccin'/ biowapen  verandert je DNA. Je zuivere DNA is iets menselijks. Veranderd DNA is niet langer menselijk. Je bent een synthetisch product geworden, waarop het patent rust van de patentaanvrager: de farmaceutische fabriek.
Pfizer, ModerNa zijn dus jouw eigenaars geworden!
En mensenrechten zijn niet langer op jou van toepassing.
 
 
 ---------------
Bloedbank Sanquin maakt geen onderscheid tussen het bloed van ge'vaccineerden' en onge'vaccineerden', Maar het bloed van ge'vaccineerden'bevat bijna geen antistoffen meer. Dus als jij als onge'vaccineerde' gevaccineerd bloed krijgt (bijv. vanwege een ongeluk), heb je een probleem.
 
 
----------------
Dr. Judy Mikovits plaatste deze afbeelding op Telegramkanaal.
Haar commentaar erbij: je bent nooit 'ziek' geweest, je bent gewoon vergiftigd. Deze 'ziekten' zijn allemaal in een laboratorium ontworpen,
het zijn dus geen natuurlijke ziektes, ze zijn kunstmatig gemaakt 
en er is patent op aangevraagd, ook op het Corona-virus!
 
 
Afbeelding invoegen
 
-------------------
23-11-2022
Schokkende engelstalige film van Stew Peters over de schadelijke gevolgen
van de mRNA 'vaccins'.  Titel van de film: Plotseling Gestorven, verwijzend naar het SADS - Sudden Adult Death Syndrom (Plotselinge Dood Syndroom bij Volwassenen), maar ook naar SIDS - het onverwachts overlijden van kinderen, babies en zelfs foetussen.
 
 
26-11-2023
Via dit Telegramkanaal kun je de film zien met Nederlandse ondertiteling:
 
-----------------
 
10-03-2023
 
 
-------------------
 

 

 

 
 
 
Het Pfizer Patent No: US 11,107,588 werd goedgekeurd  op 31-08-2021;  het was het allereerste patent van een lijst van meer dan 18.500 met als doel het op afstand volgen van alle gevaccineerde mensen wereldwijd en hen aan te sluiten op het internet, via een quantum link van pulserende microgolf frequenties van 2,4 gHz of hoger, afkomstig van zendmasten en satellieten, door middel van rechtstreekse communicatie met het
grafeenoxide, opgesloten in vetweefsel van alle personen die de prik hebben gehad. In eerste instantie bedoeld om hun gezondheidstoestand te monitoren en eventueel daaropvolgend maatregelen te nemen (lees vaccinaties toe te dienen).

Dit was vorig jaar nog een samenzweringstheorie. Het is realiteit!
 
 
 
-------------------
 
Health Ranger Mike Adams bespreekt in zijn podcast van 2-11-2021 een nieuw Zweeds onderzoek met onthutsende conclusies over
wat het mRNA in het vaccin doet in je lichaam.
Je leest er meer over hier.
 
--------------------
Dr. Wolfgang Wodarg uit Duitsland is een arts die van meet af aan kritisch was op het Covid-19 beleid. Hij waarschuwt nu voor een overreactie van het immuunsysteem van de ge'vaccineerden' die deze winter met 'wilde' griepvirussen geconfronteerd gaan worden.
 
"Volgens Wodarg werd de bevolking deelgenoot gemaakt van een gigantisch, ongecontroleerd en volkomen ondoorzichtig experiment – onder het voorwendsel van een "noodtoestand” waarin alles is toegestaan en die voortdurend moet worden verlengd.

De medisch deskundige zegt heel duidelijk: er is geen reden om gevaccineerd te worden. De vaccins helpen niet, ze beschermen niet, en ze zijn niet nodig vanwege de natuurlijke (kruis)immuniteit. Vaccinatie maakt je ook niet vrijer: "Je wordt toch gecontroleerd”, waarschuwt hij met betrekking tot de vaccinpassen. Dit alles gaat niet over gezondheid."
 
Lees verder op: Dr. Wodarg: Gevaccineerden dreigt gevaarlijke overreactie van het immuunsysteem in de winter - Frontnieuws met daarin opgenomen de video Planet Lockdown (Engelstalig, niet ondertiteld)
 
--------------

Zweeds onderzoek naar de effectiviteit van
Moderna, Pfizer en AstraZeneca - deze neemt snel af! 
 
"De vaccins zijn minder effectief dan aanvankelijk werd gedacht en de effectiviteit daalt snel. Dit in ogenschouw nemend, is het idee dat landen zichzelf uit de pandemie kunnen vaccineren onmogelijk en dus grote onzin. De enige manier waarop de pandemie kan eindigen is als er genoeg mensen geïnfecteerd raken en natuurlijke immuniteit ontwikkelen, wat dezelfde manier is waarop elke voorgaande pandemie met een luchtwegvirus is geëindigd.” 
 
"Het Modernavaccin bood een betere (langdurigere) bescherming dan het Pfizervaccin: hoewel de vaccins virtueel gelijk zijn, is de dosis in het Modernavaccin drie keer zo hoog. Dit is waarschijnlijk de reden waarom Moderna geassocieerd is met veel hogere aantallen myocarditis en de reden waarom het niet langer goedgekeurd is voor gebruik bij mensen onder de 30 jaar in Zweden."
 
Lees het hele artikel van Artsen Covid Collectief van 9 november 2021 op:
 
 
---------------
26-11-2021 Dr. Michael Yeadon over de nieuwe Omicron variant:
 
De WHO beweert dat je opnieuw besmet kunt raken met deze variant.
 
 
Dr. Yeadon: "Dat is volslagen onzin. 'Verhoogd risico op herinfectie'? Bijna onmogelijk. Deze variant is, net als alle andere, bijna identiek aan de originele versie. Zelfs 35 mutaties betekenen 1% tot 3% verschil (in dit stadium weet ik niet of ze veranderingen op eiwitniveau bedoelen of alleen het genetische niveau). Zo'n verandering is VEEL te weinig om (her)infectie mogelijk te maken als alle eerdere varianten (door de patient) succesvol zijn afgeslagen.
 

 
------------------
Baanbrekend interview van Dr. Jane Ruby met Mike Adams,
de Health Ranger:
 
Witte Stolsels (in bloedvaten) zijn zichzelf samenstellende 
elektrische circuits.
 

Mike Adams heeft de rubberachtige witte stolsels die door begrafenis-ondernemers en lijkbalsemers als Richard Hirschman in de aderen van overledenen gevonden worden diepgravend onderzocht. 

Mike was de enige microscopische expert bereid deze onbekende stolsels te analyseren. Hij zegt dat ze langzaam in het lichaam groeien, dat ze zich voeden met bloed en dat ze metalen bevatten die helemaal niet thuishoren in het bloed, zoals bijvoorbeeld tin, aluminium en het sterk geleidende natrium.
 
Hij zegt: "We zien hogere hoeveelheden elementen die je zou vinden in AI-robots of circuits, printplaten, dat soort dingen. We hebben veel lagere concentraties van dingen die je in een mens zou kunnen vinden."

Deze stolsels zullen mettertijd aderen gaan blokkeren, dat kan enkele jaren duren. Ook kan door een plotselinge inspanning een stolsel losschieten en in de hartslagader terechtkomen, waardoor iemand plotseling dood kan neervallen.

Mensen weten niet dat ze op die manier een tikkende tijdbom zijn. En er valt op dit moment ook nog niets tegen te doen. Normale  geneesmiddelen om stolsels op te lossen, zoals Heparine, werken niet. Mike hoopt dat er snel een plantaardig/natuurlijk middel gevonden wordt dat de stolsels kan verminderen of zelfs oplossen. 

Ook heeft hij de inhoud van de mRNA injectievloeistof geanalyseerd. Daar zitten elementen in die er totaal niet in thuis horen, zoals Vanadium.
 
Clay Clark  die als laatste aan de beurt komt bevestigt dat deze stolsels nano-technologie zijn waarmee mensen via 5G aangestuurd kunnen worden, China is daar al druk mee bezig. In Amerika treedt op 14-12-2022 de crypto-wet in werking. Zonder nano-technologie in je lichaam kun je dan niets kopen of verkopen. 
 
Bekijk het hele schokkende interview hier: White Clots Are Self-Assembling Circuits – Forbidden Knowledge TV 
 
-------------------
 
05-03-2023
 
Er komt steeds meer aan het licht, officiële onderzoeken laten allemaal zien dat het 'vaccin' allerminst veilig en effectief was/is.
Hieronder een (moeilijk) artikel uit Australie: 
 
 
----------------
03-03-2023
 
Pfizer heeft de Amerikaanse medicijnwaakond 2,8 miljoen dollar smeergeld betaald om hun 'vaccin' versneld goed te keuren en op de markt te brengen. 

 
-------------------