Eerst was er niets bekend over wat de farmaceuten in de vaccins hadden gestopt.
Bijsluiters waren lege stukken papier! Zo kon je je niet informeren over wat erin zat.
Maar langzamerhand komen onderzoekers steeds meer achter de onthutsende waarheid, niet in het minst
daartoe aangezet door de ernstige bijwerkingen bij veel patiënten.
En hoe meer ze ontdekken, hoe dringender hun advies: neem de prik NIET!
 
Metalen, parasieten, grafeenoxide - wat wordt nog meer ontdekt?
 
Lees vooral de uitgebreide informatie op de website van Stichting Vaccin Vrij: Covid-19 vaccin - Stichting Vaccin Vrij 
 
 
In de documentaire Watch the Water van Stew Peters en Dr. Bryan Ardis (12-04-2022) wordt uitgelegd
dat het door mensen gemaakte virus niet van vleermuizen afkomstig is maar van slangen,
namelijk de King Cobra en de Krait, beide zeer giftig.
 
WATCH THE WATER! COVID-19 is slangengif | De Binnenlandsche Bataafsche Courant (wordpress.com)
 
Maar in onderstaand artikel worden de beweringen van Dr. Ardis onderuitgehaald:
 
COVID = slangengif..?? – WantToKnow.nl

 
 
Diverse onderzoeken van artsen als Dr. Carrie Madej, Dr. Robert Young en Dr. Frank Zalenski worden door  Ramola D bij elkaar gevoegd. Haar video verscheen in een artikel van Forbidden KnowledgeTV, met een korte samenvatting.
 

Ramola D van de 'Gewone Bezorgde Burger' geeft een update  over de nu VIER verschillende soorten parasieten die gevonden zijn in de Pfizer en Moderna flesjes.

We hebben het al eerder gehad over de bevindingen van microscopiedeskundige Dr. Robert Young, die beelden heeft gepubliceerd van de inhoud van de vier algemeen verkrijgbare injectieflacons met gebruikmaking van verschillende methoden, waaronder fasecontrastmicroscopie, transmissie- en scanningelektronenmicroscopie en energie-dispersieve röntgenspectroscopie. Het was Dr. Young die als eerste meldde dat hij Trypanosoma cruzi in de vaccins had aangetroffen.

Ramola leest recente meldingen voor uit het VAERS-systeem die de bevindingen van Dr. Young bevestigen. Een ervan vertelt over een vrouw die een regelmatige bloeddonor is en dat na haar tweede vaccinatie haar bloeddonatie positief testte op de Trypanosoma cruzi-parasiet, dezelfde als die welke Dr. Young in de vaxx vond.

Deze parasieten zijn overdraagbaar via bloed- en orgaandonatie en zij veroorzaken de ongeneeslijke ziekte van Chagas of Tripaniosis. Gelukkig worden donororganen en -bloed nu routinematig gescreend op Chagas-antilichamen - en zo werden deze ontdekt.

Myocarditis en vochtophoping rond het hart worden gemeld bij veel mensen die gevaccineerd zijn (vaak bij jongeren en sporters). Dit zijn bekende ernstige symptomen van de ziekte van Chagas in een vroeg stadium.

Ramola ontdekt dat de drie andere gevallen van mensen die bij VAERS waren gescreend op deze parasiet (twee tieners en een 60-jarige) allemaal hartproblemen vertoonden nadat ze waren gevaccineerd. Ze is dan ook verbaasd te ontdekken dat het nu routine wordt om alle gevaxte patiënten met hartproblemen te screenen op T. cruzi. 

Ramola vond nog eens drie mensen in het VAERS-systeem, wier symptomen werden bestempeld als "Trypanosoma brucei". T. brucei is een aan T. cruzi verwante protozoön uit Afrika die slaapziekte bij de mens veroorzaakt. 

Patiënten die in VAERS worden vermeld als patiënten die lijden aan de symptomen van slaapziekte, krijgen het etiket "Trypanosoma brucei" opgeplakt, omdat het gaat om een exotische parasiet die niet voorkomt onder de Amerikaanse bevolking. Ramola zegt dat dit wijst op een besef binnen de medische gemeenschap dat er parasieten in de vaxx zitten.

Interessant is dat er een geneesmiddel is dat wordt gebruikt om infectie met T. brucei te behandelen, Suramine, dat in 2021 in de gemeenschap van vrije gezondheid werd aangeprezen als nuttig om de effecten van de vaxx te verzachten - en van de spike-eiwitten die door de gevaxxte personen worden uitgestoten (dus bij shedding).

Ramola duikt dieper in de transhumanistische en genetische mogelijkheden van Hydra vulgaris en andere Cnidaria soorten en andere interessante bevindingen in dit meest grondige rapport dat ik tot nu toe over het onderwerp heb gezien.
 
Ramola D is journalist bij de 'Gewone Bezorgde Burger'. Zij is tevens activiste en komt op voor mensenrechten. Dit is de link naar haar interessante (Engelstalige)  website: 
The EveryDay Concerned Citizen | A site to get info, take action, make change happen  
 
 
------------
 
Dr. Carrie Madej legt uit wat het nieuwe Covid-'vaccin' inhoudt (Nederlands artikel):
 
 
-----------

Pfizer stopt Tromethamine in kinder'vaccins'.
 
Onderzoekers in Taiwan ontdekten dat Pfizer in de kinder'vaccins' heimelijk dit gevaarlijke middel stopt om hartfalen tegen te gaan. Pfizer weet dat het mRNA vaccin schadelijk kan zijn voor het hart van (jonge) kinderen (veroorzaakt myocarditis en pericarditis). Tromethamine wordt normaal gegeven aan mensen met een hartaanval, maar kent veel bijwerkingen en is nooit eerder in een 'vaccin' getest. In Taiwan worden de injecties met Pfizer aan kinderen opgeschort tot deze kwestie is opgelost.
 
 
---------------
 
Pfizer en 'kindervaccins' voor kinderen van 5-12 jaar.
 
Ze hebben er heimelijk het gevaarlijke Tromethamine in gestopt.
Lees er meer over hier
 
---------------
Pfizer geeft pas in 2076 openheid van zaken over wat er in de 'vaccins' zit. 
 
 
------------------
 
Zonder hier de naam te noemen van de ontdekker of degene die dit op wereldkundig maakte  blijkt het eerder bekend geworden grafeenoxide in de 'vaccins' grafeenhydroxide te zijn. Dat kun je vergelijken met een scheermesje. Het snijdt de spiegelgladde wand van de bloedvaten kapot. Het is niet afbreekbaar en blijft dus (zolang als je leeft) in je lichaam. Het mRNA gebeuren is slechts een afleiding van dit veel ernstiger feit, aldus de wetenschapper. Wie het 'vaccin' onder dwang wil toepassen op de bevolking (denk aan Oostenrijk) is volgens hem een massamoordenaar.  De wetenschapper die dit wereldkundig maakte werd op 18-11-2021 tijdens een YT video opname door speciale eenheden op brute wijze opgepakt. Hij stierf onverwachts op 26-11-2021. 
 
Bron: The Archives – Forbidden Knowledge TV  van 30-11-2021 (directe link mogelijk te gevaarlijk).
 
--------------
Ricardo Delgado van La Quinta Columna (De Vijfde Colonne) legt in dit filmpje uit dat er een tracking device (micro-technologie) in het Pfizer 'vaccin' zit. Hij is hier zeer verontwaardigd over. Dit spuiten we onze kinderen in!!! Hij wil hoogstpersoonlijk voor de rechter getuigen van deze moordpraktijken. Ricardo spreekt Spaans, het is Engels ondertiteld. 
 
 
 
Een Nederlands artikel van Ellaster over nano-routers (!)
aangetroffen in de vaccinvloeistof:
 
 

----------------
 
Volgens wetenschappers en artsen die het zwijgen is opgelegd:
 
De eerste booster bevat 81 strengen vreemde bacteriën;
De tweede booster bevat 8 strengen HIV die de mogelijkheid witte bloedlichaampjes aan te maken compleet afsluiten waardoor het hele natuurlijke immuunstysteem onklaar gemaakt wordt; hierdoor worden infecties dodelijk en wordt er onherstelbare schade aan je gezondheid aangericht.
 
20-30% van de bevolking zal met elke serie boosterssterven, de overlevenden die niet sterven zullen afhankelijk worden van boosters, net als heroïneverslaafden. Big Pharma zijn de grootste drug pushers in de wereld, als ze je al niet dood maken, dan willen ze je verslaafd maken aan hun fatale brouwsels.
 
Bron: https://t.me/mrQ17 op Telegram, via Dr. Judy Mikovits  07-03-2022
 
------------------

Vreemde bacteriën of wat is het?
 
Dr. José Luis Sevillano verricht diepgaand onderzoek op basis van waarneming en de ontwikkeling van verschillende mogelijke ongeïdentificeerde levensvormen in Pfizer-vaccin-vloestof. 

Hij heeft dagen besteed aan het identificeren van verschillende structuren: van filamenten die gevormd worden op basis van DNA-kristallen, Morgellons, en vreemde levensvormen.

Onlangs identificeerde hij enkele structuren die lijken op lange bladeren (palmtakjes) en andere die meer wormvormig en angstaanjagend zijn.
 
Bekijk het filmpje (in het Spaans, Engels ondertiteld) op: 
 
----------------
18-01-2023
 
Een helder interview waarin alle bevindingen wereldwijd tot nu toe
zijn samengevat:
 
 
---------------

 


 
 
 
Eigen aanvullingen. 
 
Er zitten 3 bekende en 1 nog onbekende parasieten in sommige flacons vaccinvloeistof. Waarom zit dat erin? Het hoort er niet in! 
 
1. Trypanosoma cruzi - resulterend in
 • de dood
 • autoimmuunziekte
 • AIDS
 • hartziekten, zoals Tripaniosis/ziekte van Chagas, wat je veel ziet bij jongeren en sporters
2. Trypanosoma brucei -  resulterend in
 • moeheid
 • zure smaak in de mond
 • misselijkheid en braken
 • diarrhee 
 • slaapziekte (dat je zomaar in slaap valt overdag)
3. Hydra vulgaris, een micro-organisme
 • het is een 'beestje' (Dr. Frank noemt het 'Het Ding') dat zichzelf kan vermenigvulden en repareren
 • het wordt gebruikt bij onderzoeken naar transhumanisme en genoom projecten, vanwege zijn 'onsterfelijkheidsfactor' (het blijft eeuwig leven); wetenschappers spelen op deze manier voor God, ze proberen een zichzelf onderhoudend, zelfvermenigvuldigend organisme te creeren.
 • wat is de bedoeling hiervan in de vaxxx, moet het soms zijn DNA met dat van de mens vermengen? 
Afbeelding invoegen 
 
Wat verder in de vaccinvloeistoffen zit:
 
1. Grafeenoxide - geleidend en magnetisch, zit verpakt in een soort gel (PEG) waar sommige mensen erg allergisch voor zijn.  Losse stukjes grafeen zoeken elkaar op en maken hele structuren. Grafeenoxide veroorzaakt bloedklontering, waardoor in het lichaam geen zuurstof meer getransporteerd kan worden, en je benauwd wordt en doodgaat. Grafeenoxide zit in alle vaccins.
 
2. In Moderna zit Cadmium, Selenium, Silicon, Natrium, Lood, Titanium, Koper, Koolstof en Stikstof.
 
3. In AstraZeneca zit Roestvrij staal, IJzer, Nikkel, Chroom, Koper, Silicium, Zwavel, Selenium, Koolstof + PEG.  
 
4. in Johnson&Johnson zit roestvrij staal (IJzer, Nikkel Chroom), Silicium en Chloor. In J&J is het klompje roestvrij staal aan elkaar geplakt met een soort lijm op koolstofbasis (grafeenoxide). Dit zorgt voor coagulatie van het bloed en spike eiwitten in de rode bloedcellen. 
 
5. In Pfizer tenslotte zit óók nog 'Het Ding'. Volgens Dr. Frank Zelenski is het een levensvorm die groeit in 'gunstige omstandigheiden' dankzij grafeenoxide vanuit 'eitjes'. 
 
 
----------------
 
Dit hydra-wezentje wordt ook gebruikt om het menselijk brein aan te sluiten
op het Kunstmatige Intelligentie (AI) netwerk, volgens deze korte video:
 

 ---------------------

Wat zit erin wat niet op de bijsluiter staat? Artikel van Transitieweb:
 
 
---------------
 
Brief van Dr. Frank Shallenger MD over het Covid-19 vaccin aan zijn patienten, hier te lezen. 
 
------------------

 Afbeelding invoegen
 
Batchnummers AstraZeneca ontrafeld: 
 
Het "vaccin" kan worden geïdentificeerd middels batchnummers. 
Met deze eerste gen-veranderende spuiten moeten en kunnen niet alle "gevaccineerde" mensen onmiddellijk sterven en vernietigd worden - dit is te opvallend. Daarom wordt de bevolking stap voor stap teruggebracht.
 
Het batchnummer van het AstraZeneca "vaccin" geeft aan welke vloeistof is geïnjecteerd. Bovenstaande afbeelding toont het batchnummer ABW0003.
 
ABW- laatste cijfer een 1:  betekent dat het voornamelijk gaat om een isotone zoutoplossing, 

ABW - laatste cijfer een 2:  betekent dat het een mengsel van zoutoplossing en "vaccin" is,
 
ABW - laatste cijfer een 3 betekent dat er puur "vaccin" in zit.
 
De levering van het batchnummer wordt gecontroleerd door de marionetten van de globalisten.
 
Kijk je gele boekje maar na, als jij dat gebruikt hebt. 
 
---------------------
Advocaat Reiner Fuellmich een innige samenwerking tussen de vier grote farmaceuten op het spoor gekomen.  
 
--------------------
7 maart 2022
Bron: https://t.me/laquintacolumna  (Telegram)

 La Quinta Columna (De Vijfde Colonne) Is een Spaans onderzoeksbureau dat o.a. de inhoud van de 'vaccins' onderzoekt. Zij waren ook de eersten die ontdekten dat er grafeenoxide in de vloeistof zat. Onderstaande korte compilatie van microscoopbeelden laat zien welke afschuwelijke dingen er nog meer in het Pfizer vaccin zitten: 
 
 
---------------------
Onderstaande link brengt je naar een website waar men wetenschappelijke artikelen beoordeelt en analyseert met betrekking tot experimentele technieken en methoden die worden gebruikt in vaccins tegen het Coronavirus, bewijs, schade, hypothesen, meningen en uitdagingen. 
Mocht de website in het Spaans openen, dan kun je rechtsboven
op 'vertalen' klikken (pop-up scherm)
 
 
-------------------

Mike Adams van Natural News laat in zijn podcast van 25-04-2022 een interview horen van Jeffrey Prather met advocaat Todd Callender 
 
Todd Callender vertelt wat hij denkt/verwacht dat er zou kunnen gebeuren met mensen die  geinjecteerd zijn met de mRNA 'vaccins': de nanotechnologie erin bevat chimerische (kunstmatig samengestelde) deeltjes van het Marburg virus.
 
Als vervolgens 5G uitgezonden wordt op 18MHz, 3x gedurende 1 minuut, kunnen aangetaste cellen openbreken, waardoor de Marburg-biowapens vrijkomen in het bloed. 

Dit zou onmiddellijk een Marburg-pandemie ontketenen, met afschuwelijke symptomen, zoals bloedingen uit alle lichaamsdelen en een snelle dood. Hij spreekt over 1P36 deletiesyndroom, d.w.z. dat je een stukje genetisch materiaal mist/gaat missen, waardoor de intellectuele vermogens sterk verminderd zijn. Mensen zouden zombies kunnen worden.

In de podcast wordt deze mogelijkheid besproken (in het Engels). Beluister de podcast hier:  Brighteon (te beginnen bij 15 min)
 
Meer info over het Marburg-virus: | Over The Horizon 
 
--------------
 
Een nieuwe visie op wat er in de 'vaccins' zit: geen mRNA of spike-proteinen, aldus dr. Poornima Wagh in een interview met Dr. Lee Merritt, de 'medical rebel'. Lees het artikel van 24-08-2022 van Transitieweb en bekijk het interview (in het Engels): Viroloog dr. Poornima Wagh: "mRNA en spike proteïnen zijn flauwekul" (transitieweb.nl) 
 
------------------- 
01-02-2023
 
In de nieuwe documentaire serie van Jonathan Otto 'Absolute Healing'
vertellen experts (uiteraard in het Engels) wat er in de 'vaccins' zit: grafeen- oxide, nano-partikels, bio-organismen, parasieten, giftige metalen zoals Cesium en Polonium, en slangengiffen. Ook 5G heeft ermee te maken. Het is een onderzoek dat nog lang niet is afgerond, er wordt steeds meer ontdekt.
 
Dr. Bryan Ardis heeft ontdekt dat nicotine-pleisters en nicotine kauwgum het (slangen-)gif blokkeert. Het kan zich niet langer hechten en komt vrij in je lichaam. Daarom moet je tegelijkertijd detoxen (overgeven/diarrhee). Je begint met de kleinste hoeveelheid pleister/kauwgum, nl. 2 mg. (de pleister draag je 1 dag en ververst hem dan, van de kauwgum neem je 4x per dag een 2 mg. stukje en kauwt er 10 minuten op). Nicotine  helpt dus zowel bij klachten na Corona als bijwerkingen na de prik, bijv gehoor- of smaakverlies, tinnitus, dufheid en het verhoogt de zuurstofniveaus.
Tegelijkertijd neem je:
 • 5000 mg Vit C verdeeld over de dag
 • NAC 2000 mg verdeeld over de dag
 • Selenium werkt met NAC samen en vormt gluthation in de lever.
 • Zoethoutwortel-thee, 2 kopjes per dag, of - capsules met een hoog gehalte aan glycyrrhizinezuur.
------------------