The Spars Pandemic 2025-2028
 
De Spars Pandemie
 
Een Toekomstig Scenario voor de Communicatie over Openbare Gezondheidsrisico's
 
Opgesteld door het Johns Hopkin's Centrum voor Bescherming van de Gezondheid
 
 
In 2017 voorspelt Anthony Fauci op video de huidige COVID-uitbraak! Hij kan het weten, want hij heeft  4 miljoen dollar in het laboratorium in Wuhan, China, gestoken om wat hij noemt "functieversterking" te bio-engineeren. En dat is slechts één van soortgelijke biowapens die hij heeft ontwikkeld met Amerikaanse belastinggeld.
 
Eveneens in 2017 publiceerde Johns Hopkins "The SPARS Pandemic 2025-2028", een rapport over een communicatieoefening t.a.v. een vaccin dat "per ongeluk" sponsvormend hersenletsel oftewel "Gekke Koeienziekte" veroorzaakt.
 
De vrees bestaat dat dit SPARS-rapport 2025-2028, net als andere "oefeningen" die zij in het verleden hebben gepubliceerd, zoals "Crimson Contagion" ("Rode Besmetting",  een pandemie-simulatie oefening) en "Event 201", het eigenlijke strijdplan zal blijken te zijn van een sluipende genocide-aanval op de (wereld-)bevolking, vooral omdat bepaalde aspecten ervan zich al als een raderwerk hebben ontvouwd. We zijn nu (april 2021) ruim een jaar bezig met een driejarige Covid-oefening die deze post-COVID-wereld van eindeloze vaccinaties en sponsvormende genocide moet inluiden.
 
In de SPARS-oefening zijn het de politici - niet Big Pharma - die de schuld krijgen van het versneld vrijgeven van de vaccins zonder deugdelijke tests en proeven, waardoor miljoenen gevallen van hersenbeschadiging ten gevolge van prion-sponsziekte 6 - 12 maanden na de injectie zullen beginnen. 
 
Het SPARS-rapport is de blauwdruk van wat we nu al hebben meegemaakt en wat ons nog te wachten staat. Het geeft in detail aan hoe ze mensen zullen censureren en hoe ze alles in de doofpot zullen houden. Dit is een script met gespreksonderwerpen voor de volgelingen van het globalisme die het duivelse plan uitvoeren dat nu op ons wordt losgelaten.

Het beoogde resultaat van SPARS - en van COVID - is om alle wereldwijde medische autoriteit te centraliseren binnen de VN met een multi-miljard dollar Marshall Fonds om totale medische tirannie in te stellen waarbij onze huidige Covid-beperkingen verbleken.
 
 
Gekke Koeienziekte (BSE):  

 

 

 

 

Afbeelding invoegen

-------------

11-12-2022: Let op: er wordt alweer gesimuleerd:

 

Drie jaar na Event 201: we beginnen gewoon overnieuw!
 
Afbeelding invoegen

Het Johns Hopkins Center for Health Security heeft in samenwerking met de WHO en de Bill & Melinda Gates Foundation op 23 oktober 2022 tijdens de Grand Challenges Annual Meeting in Brussel, België, een pandemie-oefening gehouden. Het SEERS - Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrom (Ernstig Epidemisch Maagdarmvirus Ademhalings Syndroom), dat in Brazilië zou gaan opduiken, vooral ernstig voor kinderen.

De oefening simuleerde een reeks vergaderingen van de WHO-noodgezondheidsadviesraad over een fictieve pandemie in de nabije toekomst. 

De deelnemers stelden zich de vraag hoe te reageren op een epidemie in één deel van de wereld die zich vervolgens snel verspreidt en een pandemie wordt met een hoger sterftecijfer dan COVID-19 en die kinderen en jongeren  zwaar treft.

 

Bron: https://t.me/klokkenluiders/51737 (met filmpje)

-------------------