De O-micron variant
 
In een interview met Del Bigtree van The Highwire waarschuwt de Belgische vaccindeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche:
 
Vaccinaties, vooral van kinderen, moeten onmiddellijk gestopt worden. Geneesmiddelen voor profylaxe en vroegtijdige behandeling van corona moeten worden onderzocht en onmiddellijk in gebruik worden genomen. Anders wordt het in de komende maanden gevaarlijk voor de gevaccineerden. Het virus zal muteren en de vaccinatie zal daar de schuld van zijn. In veel gevallen zal dit voor de gevaccineerden fataal zijn. Vanden Bossche waarschuwt dat er een catastrofe zal ontstaan in landen met een hoge vaccinatiegraad, bericht Millionen Tote: Impfexperte warnt vor Katastrophe für Geimpfte - Wochenblick.at

Reeds vorig jaar waarschuwde hij tegen vaccineren in de pandemie, om geen ontsnappingsvarianten te forceren. Hij had gelijk, zoals blijkt uit de O-micron-variant, die iedereen meerdere malen kan besmetten, zelfs met korte tussenpozen. Er lijkt zich nu echter een veel slechter beeld af te tekenen, een onvoorstelbare omvang van een naderende gezondheidscatastrofe die zelfs hem verbaast.
 
COVID-19 injecties geven geen steriele immuniteit en verstoren de aangeboren afweer van het lichaam. De neutraliserende antilichamen van deze "eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem” worden verdrongen door de infectiebevorderende antilichamen die door de COVID_19 vaccinaties worden aangemaakt. Hierdoor ontstaat een evolutionaire druk op het virus, die ertoe zal leiden dat het steeds sneller muteert, d.w.z. nieuwe varianten produceert. En die zouden dan niet alleen besmettelijker, maar ook veel gevaarlijker kunnen worden.

Onmiddellijke vaccinatiestop: De groep ongevaccineerden moet zo groot mogelijk zijn
 
Dit geldt echter alleen voor degenen die de mRNA gentherapie hebben ondergaan. Voor de ongevaccineerden blijft Omicron een training voor het immuunsysteem, legt Vanden Bossche uit. Dat komt omdat ze deze infectieverhogende antistoffen veroorzaakt door de vaccinatie niet in hun bloed hebben, maar kunnen vertrouwen op het aangeboren deel van het immuunsysteem, hun neutraliserende antilichamen.
 
Volgens de vaccindeskundige is het bijzonder belangrijk dat de vaccinatiecampagnes onmiddellijk worden stopgezet en vooral dat er geen kinderen worden ingeënt. Omdat alleen de ongevaccineerde kinderen en volwassenen na een vaccinatiestop voor natuurlijk verworven kudde-immuniteit zouden kunnen zorgen. Dit zou echter alleen mogelijk zijn binnen hun "groep”, dus moet dit deel van de bevolking zo groot mogelijk gehouden worden.


Catastrofe in gevaccineerde landen begint zich al af te tekenen
 
In een document (te vinden aan het eind van deze post) met de titel "Ontoereikende capaciteit voor virusneutralisatie in zwaar COVID-19 gevaccineerde populaties zou binnenkort kunnen leiden tot een fulminante verspreiding van Sars-CoV-2 supervarianten die zeer besmettelijk en zeer virulent zijn bij gevaccineerde personen, maar volledig resistent zijn tegen alle bestaande en toekomstige C-19 vaccins op basis van spikes”.
 
De eerder gemelde voorbeelden van Zuid-Korea, Denemarken, Israël of Australië wijzen al in die richting: hoe meer er gevaccineerd wordt, hoe meer sterfgevallen er zijn. Vanden Bossche licht toe: "Ik verwacht serieus dat er nu snel en onafhankelijk een aantal nieuwe zeer virulente en zeer besmettelijke SARS-CoV-2 (SC-2) varianten zullen opduiken in sterk gevaccineerde landen over de hele wereld en dat die zich spoedig in hoog tempo zullen verspreiden. Ik verwacht dat het huidige patroon van terugkerende infecties en betrekkelijk milde ziekteverlopen bij gevaccineerde mensen spoedig zal verergeren en vervangen zal worden door ernstige ziekte en dood.”

Verplicht vaccineren is "opgedragen massamoord”
 
Naast de vele bekende ernstige bijwerkingen, waaronder levensbedreigende trombose en hartbeschadiging, die door COVID-19 injecties worden veroorzaakt, is er nu een bijkomend probleem dat verder zou kunnen gaan dan ooit tevoren. Miljoenen doden zijn denkbaar. Veroorzaakt door vaccinatiecampagnes die in landen als Oostenrijk zelfs wettelijk verplicht zijn geworden. Als Vanden Bossche gelijk heeft, zou dat een bij wet bevolen massamoord zijn. Men kan alleen maar hopen dat hij het tenminste deze keer bij het verkeerde eind heeft.
 
 
Het oorspronkelijke, moeilijke interview in het Engels op de website van The Highwire vind je hier:
 
De website van Geert Vanden Bossche is: Home | Voice for Science and Solidarity (ook in het Engels)
 

 
Er zijn voor en tegenstanders van het begrip 'virus'. Er zijn er die zeggen dat nog nooit een virus geïsoleerd is, en dus bestaan er geen virussen.
 
Er zijn deskundigen, zoals Geert Vanden Bossche hiernaast die wél van het 'bestaan' van virussen werken, en dan heb je ook mensen die er nog weer anders over denken, bijvoorbeeld:
 
dat de O-micron variant is een stralingsziekte is, en geen variant van het Sars-Cov-2 virus. Lees hier verder.
 
----------------